2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

bende 10 ekim istiyorum

Dalan ve durunun granul deterjanıni kullandım bir problem yaşamadım 30 derecede yıkadım normal deterjanimda toz oluyor. Sonuçta sabun esaslı elde de yikayinca eriyor acaba miktarı cok mu koydun ki
Uzerinde yazan olcuye gore koydum yarim kaptan biraz fazla koydum dolu makinaya

Bebeği yan duran var mı? Bugün evladım esnedikçe karnım iki yana genişliyor sanki. Yatay bir dikdörtgen gibi oluyor ve ekstra bir gerginlik hissediyorum. Daha önce böyle olmamıştı. Haftalardır baş aşağı duruyordu. Acaba posizyon mu değiştirdi?

ayyy benimkisi yandı çok rahatsız ediyor o pozisyon

Bugün bende de aynısı oldu lütfen dönmesin ya ama daha önce de olmuştu bir iki kere baş aşağıdaydı
Sağda popo sol tarafta ayaklar vardı C şeklindeydi yani yine öyledir diye düşünüyorum seninki de öyledir belki

Olabilir. Yalnız karnımda iki tepe ortada çöküklük oluşuyor bugün bazen. O yüzden birisi başı birisi sırtı veya poposu mu acaba diye düşündüm. İnşallah ayaklarıdır.

Olabilir. Yalnız karnımda iki tepe ortada çöküklük oluşuyor bugün bazen. O yüzden birisi başı birisi sırtı veya poposu mu acaba diye düşündüm. İnşallah ayaklarıdır.
Aynısı bende de oluyor ama haftalardır oluyor özellikle hareketinden sonra kasılıyor sertleşiyor göbek deliğin olduğu bölge çukur etrafı sertleşmiş oluyor ama son iki kontrolde de baş aşağıydı

M mertur Kitapkurdu20 o zaman yan da olabilir, c şeklinde de. Kontorlüme daha 1 hafta var. O zaman da böyle olursa sonucu yazıcam.
Elinle bakınca aşağıda perine bölgesinde sertlik hissediyor musun ben artık oradan da biraz anlıyorum sertlik varsa kafadır o benim de haftaya kontrol yazalım bakalım pozisyonları son haftalarda gol yemeyelim

Ben de Dün elimi koymuştum baktım alttan dizini kaydırdı alllahimm çok tatlıydı ya gelse de yesem bende de oluyor bazen gerginlik esniyorlar sanırım bazen de taş gibi oluyor sonra aniden yumuşuyor içerde yan donuyor olabilirler

Benim biri sağa kafasını dayamış diğeri sola ayaklarını uzatmış çapraz duruyorlar bazen canımı acıtıyorlar..

Doğum yapacağınız hastanelerde babayı alıyorlar mı doğuma ? Florance Nightingale ya da Memorial hakkında bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…