- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Bende aynen artik kanada ve amerika emlak piyasasi bizden sorulurUyuyamıyorumTLC de evleri izleye izleye baya emlakçı olacak konuma geldim
Aa ben salataliksiz gün geçirmedim çok severim yerli yedim bir tarafı toprak görmüş olduğundan sararmış. Genelde seralarda bitki besin elementleriyle üretiliyor tek tip aynı renk. Nesi var hakikaten merak ettim söyleyebilirmisin canimBir de başka.bir bilgi benden size kızlar..salatalık yemeyin mümkün olduğunca bu sene..gerçi biraz gec oldu bu bilgi kusura bakmayın zaten yaz bitti artık seraya geçti yavaştan mahsüller çünkü...salatalıklar bu sene cok ama.çok tehlikeli başka bir acıklama yapamam almayin yemeyin ..zaten anlamışsınızdır aldiğınız salatalıgın dolapta iki günde kendiliğinden pörsüyüp küçüldügünü ve garip bir koku olduğunu
Ayyy demeBir de başka.bir bilgi benden size kızlar..salatalık yemeyin mümkün olduğunca bu sene..gerçi biraz gec oldu bu bilgi kusura bakmayın zaten yaz bitti artık seraya geçti yavaştan mahsüller çünkü...salatalıklar bu sene cok ama.çok tehlikeli başka bir acıklama yapamam almayin yemeyin ..zaten anlamışsınızdır aldiğınız salatalıgın dolapta iki günde kendiliğinden pörsüyüp küçüldügünü ve garip bir koku olduğunu
Ben gıda mühendisiyim hazır yoğurt peynir ayran asla tüketmem bir sütte mecbur kalıyorum o da bildiğim yer yok elime geçerse onu da alıp evde kaynatıyorum yoğurtta bildiğimiz bir yer var güvendiğimiz ordan satın alıyoruz peynir de aynı şekilde memleketten geliyor gene güvendiğimiz yerden. Artık süt tozu köylerde bile kullanılıyor süt kullanan yok nerdeyse. O yüzden fabrikasyon yada geleneksel farketmiyor güvendiğin yer önemli onun dışında her yer muamma. Gıda ile ilgili hem kanunlarımız çok esnek birçokşeyin kullanımına izin veriliyor denetim de zayıf bir de denetime de gıda mühendisleri gitmiyor işi bilmeyen insanlar gönderiliyor mevlam çayıra modeliHazır yoğurt tadı bende pek sevmiyorum.Açık sütler de su ve nişasta olabiliyor guvenilen yer önemli tabi...Ogrenciyken evimizde buzdolabı bozulmuştu bizde balkona yiyecekleri koymuştuk hazır yoğurtta vardı.Peynir zeytin salça falan vardı buzdolabının tamiri 1 haftayı geçti bizim yoğurt ve peynire hiç birşey olmamıştı.Koruyucu katkı maddeleri sağolsun.
Ben cok kilolu kalmadim ama banada soyledi 10 kiloyu aşma diye şuan tam 10 kilo aldim daha önümde 5 hafta varsenin iyiymis kuzum ben kilolu hamile kalinca doktorum 10 kiloya kadar izin vermisti ama ben astim tabi 10 kiloyu
Hic kilo almamisin canim 6 kilo az ben 35 haftaligim 10 kilo aldim uygulamalarda okuduguma gore her hafta yarim kilo almak normalmiş bebek aliyormus zaten onuArkadaşlar son haftalar ortalama kaç kilo alınır acaba. Amacım 75 i geçmemekti .Başarabilecek miyim bilmiyorum. Yarın 33 dolacak kalacak 5-6 hafta. Şimdiye kadar 6 aldım. Bundan sonra çok alır mıyım korkuyorum.
Normal dogum yaparsan kötüde sezaryanda bilemem sanci arasinda herseyi yapabilirsin yaniBenim de bağırsaklarım cok çalışıyor birşey diyeyim de gülün bana ben doğumdan cok ishal olmaktan korkuyorum lavman yapılıyor da kesin benim sindirim sistemi döküntü çıkartacakreglimde de sancılar mideme vurur ishal kusma hepsini bir arada yaşarım doğum sancılarında da aynısı olursa bir yandan sancı bir yandan ishal bir yandan kusma cok kötü birşey
Fiyati ne kadarmış canimGöndereyim canım linkini ben sipariş verdim fiyatları da uygundu diğer yerlere göre
Bende toplamda 6 kilo aldım. Bu ay sadece 100 gram almışım ama bebeğimin kilosu falan güzel. Son 1 ayım benimde. Son aylar çok alınıyo deniliyodu ama bünyeye göre değişiyor demek ki. Doktorum 6 kiloyla bitiriceksin herhalde hamileliği dedi. :)Hic kilo almamisin canim 6 kilo az ben 35 haftaligim 10 kilo aldim uygulamalarda okuduguma gore her hafta yarim kilo almak normalmiş bebek aliyormus zaten onu
Güle güle kullan canım, fiyatı da uygunmuş. Ben şu küçüklerden aldım hastane için. Görseydim set olarak alırdım. :))Kızlar emzirme yastığı alacak olan varsa civilden aldım set halinde minder, yastık, emzirme önlüğü indirim vardi beğendim baya büyüklüğüde güzel yastık kılıfı fermuarlı yıkanabiliyor
Aynen ya basini okuyunca eyvah dedimGece 12 de suyum geldi dedin doğım yaptın sandım
Pastörizasyon denen işlem 100 derecenin altında sıcaklık uygulamasıdır arkadaşlar. Sterilizasyon ise 100 derece üstü. Yani afilli isimler sizi yanıltmasın. Pastörize gıdalar uzun süre dayanmaz çünkü içindeki bakteriler tam olarak ölmez. Sütü alın bi taşım kaynatın mayalayın dolaba kaldırın mis gibi yeyin. Yoğurt ekşimiuorsa tüketmeyin. Hazır yoğurt yemeyin. Hazır yoğurt bekleyince ekşimez küflenir. Paketli çoğu gıdayı tüketmeyin. Bu nacizane tavsiyemdir tabi.
Insallah canim dogumdada verirsin zaten o kiloyu ohh mis ben 15 kiloya kendimi alıştırdım artik bebisim saglikli olsundaBende toplamda 6 kilo aldım. Bu ay sadece 100 gram almışım ama bebeğimin kilosu falan güzel. Son 1 ayım benimde. Son aylar çok alınıyo deniliyodu ama bünyeye göre değişiyor demek ki. Doktorum 6 kiloyla bitiriceksin herhalde hamileliği dedi. :)
Dün salondan mutfağa geçemededim çatı ağrısından kalakaldım öyle. Bu hafta soracağım doktora bebek kanala girdiği için mi böyle oluyor. Çok aşağıda o yüzden bu kadar sancın oluyor demişti ama aşağıda demek kanalda demek mi onu sormadımSıcak değil de bu çatı ağrısı beni uyutmuyor ya, vajinada ciddi bir yanma ekleniyor her hareketimde kemiklerinin ağrısı yetmez gibi.Ne zaman geçecek bu agrilar kızlar bu ağrılarla doğum nasıl olur ki, kemiklerim oynuyor resmen.
Parol alsam bebeğime gereksiz ilaç vermiş olur muyum kızlar sizce? Yoksa uyuyamayacağım
Insallah guzel haberlerle donersin canimAynen bu hafta sonu kontrol var belli olacak canım
21 Eylül de Türkiye bölümleri başlayacak erken doğurmazsak izleriz artıkBende aynen artik kanada ve amerika emlak piyasasi bizden sorulur
Onlar ne de yapsalar kendimi bildim bileli ev yoğurdu tüketirim çocukluğumdan bu yaşıma kadar.. Annemin bize verdiği en güzel alışkanlık herşey evden olacak, onun için dışardan yediğim en ufak birşey dokunur bana..Aynen öyle en fazla sudur yani icindeki o da.belli ediyor.kendini ..Ben Allahtan şanslıyım birinci elden ulaşıyorum direkt taze süte.. eşimin yanindaki çalışan yakın köylerden gelen elemanlardan temin ediyoruz..kendi ineklerinden direkt sağıp getiriyolar o sütün farklılığını kelimelerle.anlatmam mümkün değil taş gibi yoğurdu olur kaymagını hele hiç mümkün değil görmek başka hazır sütlerde..Hiçbir Allahın kulu bana o sütün güvenli olmadığına pastörizenin daha saglikli ve güvenli olduğuna inandıramazBi ara tv lerde kamu spotu yapiyolardı hatırlıyomusunuz derya baykal sokak sütçüsündenn süt alan kadınları yakalayip ayiplıyordu..neler gördü bu gözler yaaa..nelere inandırdılar insanları günahları boynuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?