2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bir de başka.bir bilgi benden size kızlar..salatalık yemeyin mümkün olduğunca bu sene..gerçi biraz gec oldu bu bilgi kusura bakmayın zaten yaz bitti artık seraya geçti yavaştan mahsüller çünkü...salatalıklar bu sene cok ama.çok tehlikeli başka bir acıklama yapamam almayin yemeyin ..zaten anlamışsınızdır aldiğınız salatalıgın dolapta iki günde kendiliğinden pörsüyüp küçüldügünü ve garip bir koku olduğunu

Aa ben salataliksiz gün geçirmedim çok severim yerli yedim bir tarafı toprak görmüş olduğundan sararmış. Genelde seralarda bitki besin elementleriyle üretiliyor tek tip aynı renk. Nesi var hakikaten merak ettim söyleyebilirmisin canim

Ayyy deme her öğünüm de yedim midemi rahatlatıyor diye ne olmuş ki salatalığa bilsem yemezdim valla

Hazır yoğurt tadı bende pek sevmiyorum.Açık sütler de su ve nişasta olabiliyor guvenilen yer önemli tabi...Ogrenciyken evimizde buzdolabı bozulmuştu bizde balkona yiyecekleri koymuştuk hazır yoğurtta vardı.Peynir zeytin salça falan vardı buzdolabının tamiri 1 haftayı geçti bizim yoğurt ve peynire hiç birşey olmamıştı.Koruyucu katkı maddeleri sağolsun.

Ben gıda mühendisiyim hazır yoğurt peynir ayran asla tüketmem bir sütte mecbur kalıyorum o da bildiğim yer yok elime geçerse onu da alıp evde kaynatıyorum yoğurtta bildiğimiz bir yer var güvendiğimiz ordan satın alıyoruz peynir de aynı şekilde memleketten geliyor gene güvendiğimiz yerden. Artık süt tozu köylerde bile kullanılıyor süt kullanan yok nerdeyse. O yüzden fabrikasyon yada geleneksel farketmiyor güvendiğin yer önemli onun dışında her yer muamma. Gıda ile ilgili hem kanunlarımız çok esnek birçokşeyin kullanımına izin veriliyor denetim de zayıf bir de denetime de gıda mühendisleri gitmiyor işi bilmeyen insanlar gönderiliyor mevlam çayıra modeli

Hic kilo almamisin canim 6 kilo az ben 35 haftaligim 10 kilo aldim uygulamalarda okuduguma gore her hafta yarim kilo almak normalmiş bebek aliyormus zaten onu

Normal dogum yaparsan kötüde sezaryanda bilemem sanci arasinda herseyi yapabilirsin yani

Hic kilo almamisin canim 6 kilo az ben 35 haftaligim 10 kilo aldim uygulamalarda okuduguma gore her hafta yarim kilo almak normalmiş bebek aliyormus zaten onu
Bende toplamda 6 kilo aldım. Bu ay sadece 100 gram almışım ama bebeğimin kilosu falan güzel. Son 1 ayım benimde. Son aylar çok alınıyo deniliyodu ama bünyeye göre değişiyor demek ki. Doktorum 6 kiloyla bitiriceksin herhalde hamileliği dedi. :)

Güle güle kullan canım, fiyatı da uygunmuş. Ben şu küçüklerden aldım hastane için. Görseydim set olarak alırdım. :))

Bencede hazır yoğurt tam bir fiyasko. Ne içinde faydalı bakteri var Ne birşey. Dediğin gibi bozulmuyor bile haftalarca, kim bilir içinde neler var. Ev yoğurdu kaynatıldığı içinde zararlı mikroplar ölüyor diye biliyorum, mayalandığı içinde faydalı bakteriler gelişiyor. Ve hem bizim hem bebeğimizin alması gereken kalsiyum içinde sütten bile harika birşey.

Son düzenleme:
Insallah canim dogumdada verirsin zaten o kiloyu ohh mis ben 15 kiloya kendimi alıştırdım artik bebisim saglikli olsunda

Dün salondan mutfağa geçemededim çatı ağrısından kalakaldım öyle. Bu hafta soracağım doktora bebek kanala girdiği için mi böyle oluyor. Çok aşağıda o yüzden bu kadar sancın oluyor demişti ama aşağıda demek kanalda demek mi onu sormadım

Bende aynen artik kanada ve amerika emlak piyasasi bizden sorulur
21 Eylül de Türkiye bölümleri başlayacak erken doğurmazsak izleriz artık
Bebek geldi işler değişti ve hamile olduğumu bilmiyordum da var ben onlara da bakıyorum ama hangi saat hangi gün tam anlayamadım kayıttan denk geldikçe izliyorum

Onlar ne de yapsalar kendimi bildim bileli ev yoğurdu tüketirim çocukluğumdan bu yaşıma kadar.. Annemin bize verdiği en güzel alışkanlık herşey evden olacak, onun için dışardan yediğim en ufak birşey dokunur bana..
Zaten tadından bile belli hazır yoğurt tatlı mı, tuzlumu, acımı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…