2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
38de zaten yasal olarak doğum izninde oluyorsunuz. 37.haftada başlıyor zorunlu doğum izni. o sebeple 37den sonra zaten izinde doğum yapmış oluyorsunuz.
Evet 38 de hala çalışıyor olmamızın ihtimali yok demi? 37 de otomatik izne düşüyoruz,38 de bıraktık diye bize kimse bir hf da ordan eklemez yani. Ben gerçi öyle bişey olsa da istemem uzaktan çalışıyor olsam da

Sabah sabah terorize oldum yogurt yeme, salatalik yeme. Gecen de bi arkadasim inek sutunun insana zarariyla ilgili bi haber gondermisti. Et antibiyotikli, hormonlu. Tavuk zaten yemiyoruz. Yumurtayi organik aliyoruz ama ona da guvenilir degil diyen cikar. Misir gdo'lu da diger bakliyatlar degil mi? Somon zehirli yemlerle besleniyormus... Her seyi de "guvendigimiz yerden" alamiyoruz. Sehrin ortasindayiz. Organik pazardan aliyoruz sebze meyveyi. Guveniyorum yedigim salataliga, tadi var, taze, hemen de bozulmuyor. Ama organik pazar fiyatlari herkesin kesesine gore degil. Yogurdu da hazir yiyorum valla cunku koy peyniri koy sutu diye her seyi ev yapimi tuketen arkadasimin babasi brusella oldu. Olmaz olmaz bin kisiden biri olur o da ben olurum tam da su sira bunun vicdan azabini hic kaldiramam. Herkes imkani neye yetiyorsa onu tuketecek. En dogalinin en iyi oldugunu bilelim, biliyoruz da ama stres yapmayalim birbirimizi.

Ev yoğurdu muhabbeti geçmiş bende dün 3 kilo çiğ süt alıp ev yoğurdu yaptım taş gibi oldu hamile olduğumu öğrenene kadar hep hazır yoğurt tükettim ev yoğurdunu hiç sevmiyordum ama bebeğim için ev yoğurdunun daha sağlıklı olduğuna karar verip evde kendim yoğurt yapmaya başladım artık eve hazır yoğurt sokmuyoruz. Evde damızlık yoğurt kalmadığı için süt alıp yapamamıştım 2 hafta yoğurt yiyemedik şükür dün damızlık yoğurt buldumda hemen çaldım artık kesinlikle evime hazır yoğurt sokmam

Merhaba kızlar hepinize kolay doğumlar diliyorum..kan sulandirici iğne kullanan arkadaşlardan PLT degeri 100 veya daha düşük olan var mi
Ben varımCanım benim 89 dün ölçüldü plt ayrıca zaten kanımız sulu niye bide sulandırıcı iğne vurulalım kihenüz kadın doğumcum görmedi sonuçlarımı, ama 100 altı olunca fakültelerde doğum yapmamız isteniyor maalesef. Ben ilk doğumda 104 le girmiştim sezeryane ama kılpayı yani . Bu gebelikte daha düşük ama üç günde bir kendini yeniliyor ya belki düzelir diye umut ediyorum 4-5 hf var. Senin nasıl değerin?

Doktorum da al diyor da benim vicdanım rahat olmuyor. Ama o kadar canım yandı ki aldım gece uyudum güzelce. sabah bi kalktım çok fazla akintim olmuş neyse ki beyaz renk analık zor iş. Insallah
Bana da öyle dedi doktorum çok aşağıda ve iri olduğu için çok ağrı yapıyordur dedi. Kanalda demek sanırım. Çok garip zaten kegel egzersizi bile yapmak çok geliyor bacak aram kapanmıyor neredeyse

Cnm bnm iki kurtajim,iki genimde de pihtilasma var o yüzden kullanmam lazım Dr um 50 ye kadar yolu var dedi bı de 2 3 ünite kan veriliyormuş o zaman bir sorun olmaz diye düşünüyorum bnm de 105 falan kan hapı kullanıyorum günde iki kez o yükseltmez mi acaba

kemiğim kırılıyor o kadar ağrım var benim normalmiş Sandalyede oturuyorum 10 dk değildir nereme yediğimi anlamıyorum ayağa kalkamıyorum , kalkıyorum doğrulamıyorum , doğrulduğumda adım atamıyorum koltuğa oturup ayağımı kaldıracağım bacağımı tutup kaldırıyorum vajina bölgesindeki ağrıdan bacağımı kaldıramıyorum

Doktorum da al diyor da benim vicdanım rahat olmuyor. Ama o kadar canım yandı ki aldım gece uyudum güzelce. sabah bi kalktım çok fazla akintim olmuş neyse ki beyaz renk analık zor iş. Insallah

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de ilk aylar baş ağrısından çok çektim. 10 gün aralıksız ağrıdı yine de ilaç almadım. Ama en son sıcaklarla baş ağrısı geri dönüp migrene çevirince parol almaya başladım. O günden beri 3-4 kez almışımdır. Benim doktorum da günde 4 taneye kadar hakkın var al bir şey olmaz diyor. Her gün olmasa da dinlenecek, moralini düzeltecek kadar al bence. Geçmiş olsun.

kizlar benim akintim bir haftadir cok yogun genelde beyaz ama arada sari bir akintida geliyor enfeksiyon mu acaba diye dusunuyorum cok fazlada su iciyorum ama sizde de var mi bu durum

Kizlar babynest diye bisey var..ben yeni ogrendim yatakta anne yanina bebegi yatirmak icin,alaniniz varmi ondan

Sizin o tafafa pek gittiğini sanmıyorum zaten sen anlarsın ..eşimde gıda sektöründe olduğundan bu sene salatalikların analizleri alarm verdigini soyluyor tonlarca salatalık veto yemis yani işi sebebiyle pek söylemek istemedim ama eşim asla aldırtmadı eve salatalik bu sene bizde bahçedekinden olduğu kadar yedik

Benimkide oyle ama hic agrim yok. 28 ne sezeryan gunum var indikce iniyor hanfendi insaallah dayanacak

Yaa anladım şimdi son ana kadar kan sulandırıcı kullanmak zorunda mısın peki? Benim gebeliklerde düşüyo plt sonlara doğru dibe vuruyor. Benim 4-5 gündür kan hapım bitmişti acaba diyorum ondan mı 89u gördüm alakası var mı bilmiyorum inan. Ama ben demir depomun boşaldığını hissediyorum dilimde sürekli kuruluk var(şeker sorunum yok) ve dudak kenarlarım yarılıyo sık sık sürekli nemlendirsem de geçmiyor. Dün bana 100 mg lık vegaferon demir yazdı onu da ben talep ettim. 50 mg dı benim eskisi, beni kurtarmıyo belli ki. Sen ne kullanıyosun demir olarak ve dozu nasıl? Buarada plt için bolca yeşil yapraklı, yeşil mercimek, muz, arı sütü vs ye başlıcam bide antep fıstığı yiyordum çiğ olarak oğlumda. Şu pandemide fakülteye gitmek istemiyorum

Merhaba kızlar hepinize kolay doğumlar diliyorum..kan sulandirici iğne kullanan arkadaşlardan PLT degeri 100 veya daha düşük olan var mi
Ben en son temmuzda baktirmisim 184 cikmis canim hem igne hem asprin kullaniyordum ignem 26.haftada kesildi aspirin de bu hafta kesilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…