2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Dediklerine katılıyorum organik fiyatı iki/ üç katı yapıyorlar ama gerçekten organik mi tarlası , toprağı , ilacı bir sürü detayı var yine insanın aklında soru işareti oluyor. Kışlık dondurucuya domates koyuyorsun, domates seradan hadi lezzeti güzel yaz olanların diyorsun takıntı boyutuna getirmeden kişinin elinden geldiğince dikkat etmesi gerekiyor benceYoksa herşeye yetişmek mümkün değil her açıdan

Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim günüm dakikam birbirine uymamaya başladı. Önceki gün gaz sancısı fena zorladı, iki kez istifra ettim. Dün gece de dış agrisiyla saat başı uyandım neredeyse Ağrı vurdukça kalktım karanfil yağı ile pamuk koydum uyudum en son sabaha karşı bir minoset içtim ancak ayiliyorum. Bir taraftan da nefesim daralıyor, sırtım ağrıyor yine gaz var bunyemde. Geçen kardeşime diyorum cumhurbaşkanına söyleyelim bir doğalgaz müjdesi de İstanbul'dan diye açıklama yapsın Şimdi de gazdan sırtım ağrıyor, ter atıyorum resmen. Son haftaya kadar çok bir zahmetim yoktu ama bu haftadan itibaren artık oturamiyorum, yatamiyorum, uyuyamıyorum tek teselli az kaldı , minnosum gelecek diyorum

Üç haftan mı var ne kadar kaldı

Bu kadar ağrının normal olduğuna emin misiniz? Söylemek istemiyorum ama benim hiç ağrım yok gibi. Arada hızlı kalkınca kasığıma giriyor. Bir de yattığımda göğüsüm altındaki kas ağrı yapıyor. Bana sizin söylediğiniz kadarı normal gelmedi. Yanlış anlamayın ama bir sorun olmasın.

Benim de ortaya mix bulursam organik doğal tabi, bulamazsam manavda markette ne varsa. İlk hamileliğimde organiklerle doğallarla bozmuştum kafayı öğürerek yediğimi de bilirim. Her şeyin doğalına ulaşacağım diye kafayı bozmuştum kullandığım roll-on dan, sabunuma kadar. Sonra aşırı alerjik bir çocuğum oldu, bir seneye yakın gıda diyeti yaptım emzirebileyim diye, ne yesem çocuk kanlı ishal ve dr lara göre niye o kadar alerjik doğmuştu çünkü bozulan gıdalar yüzünden. E hani ben.. oklu .. klu yumurtaları öğürerek temizleyip yemiştim bana organik diye kakaladıkları!? O yüzden bu hamileliğimde ulaşabildiğim kadar doğal evet tabiki ama ulaşamasamda ne bulduysam. En azından stres yapmıyorum artık

kizlar benim akintim bir haftadir cok yogun genelde beyaz ama arada sari bir akintida geliyor enfeksiyon mu acaba diye dusunuyorum cok fazlada su iciyorum ama sizde de var mi bu durum
Canım kontrolünde söyle doktoruna benim de 15 gün önce öyleydi fitil verdi 3 gün arayla kullandım sarılık gitmişti şimdi yine başladı tekrar haftaya söyleyeceğim ben de çok su içiyorum ne kadar içsek de mesaneye bebek baskı yapınca tek seferde tüm idrarı atamıyoruz idrar yolunda enfeksiyon olunca vaginada da oluyor çoğunlukla o kadar azar azar yapıyorum ki idrarı sanırım o yüzden oluyor

Kizlar babynest diye bisey var..ben yeni ogrendim yatakta anne yanina bebegi yatirmak icin,alaniniz varmi ondan
Ben o kadar deli yatıyorum ki babyneste cesaret edemedim yanıma hiçbirşeyle yatırmayı düşünmüyorum yazık bilmeden zarar verebilirim

Oyyy al benden de okadar

Canım benim de öyle ağrım yoktu ama yavaş yavaş başlıyor son haftalarda olacak o ağrılar senin de Aşağı indikçe olur bir de merturda plasenta previa var o yüzden aşağıda baskı olması normal

O gaz derdi bende hep vardı tek çözüm yürüyüş oldu ev içinde de olsa yürümeye çalış canım
Eşinle nasıl oldunuz herşey yolunda mı

Benim de öyle aynısı
Teşekkür ederim. Biraz almamaya gayret etcem zaten dün gece aldım diye.
kizlar benim akintim bir haftadir cok yogun genelde beyaz ama arada sari bir akintida geliyor enfeksiyon mu acaba diye dusunuyorum cok fazlada su iciyorum ama sizde de var mi bu durum
Idrar tahlilinde pek sıkıntı çıkmadı benim ama bende de var.
Normal dedi doktorum, ama ağrı çok fena cidden.

Organik pazarlarından alınan ürünler gerçekten organik. Denetimleri sürekli yapılıyor. Sürekli müşteri gibi gelip numune alıp test yapılıyor ve birşey çıkarsa da lisansı iptal ediliyor bir daha o pazara giremiyor. Biz yazın yazlıktayız çok şükür herşeyi ekip doğal yiyoruz. Herşey demeyeyim ama çoğu şey. Normalde şehirde yaşıyoruz. Sırf bu organik yiyelim derdine yakın bir dağ köyünde arsa aldık. Ekip biçelim diye ama bu sene ekemedik bazı sorunlardan. Neden herkesin bağışıklığı bu kadar düştü hep kimyasallara maruz kalmaktan. Bu zamanda sağlıklı beslenmek gerçekten çok zor

söyleyebilirsin ben ilk ikisinde de ağrı yaşadım ama hiçbirşeye engel değildi . Son güne kadar ayaktaydım

Günaydın çok geçmişler olsun öncelikle. Bizim doğum zamanımız ayni gözüküyor, sezeryanla yapacaktın diye anımsıyorum. sen aldın mı tarihini?

Bnde kan ilacı olarak gynoferon kullaniyorum sabah akşam 80 mg kullaniyorum bnmde zaten kanım azdı ölçüldüğünde daha baslamamistim kan ilacına kan yapamn şeyler yiycem bnde yükseltmek için..ama kan ilacı hem gebelikte hem de doğum sonrası şart

pazartesi gidicem kuzum soyleyeyim bakalim belki idrar tahlilide yapar bu enfeksiyonlar bir bitmiyor

söyleyebilirsin ben ilk ikisinde de ağrı yaşadım ama hiçbirşeye engel değildi . Son güne kadar ayaktaydım
Kitapkurdu20 söyledi başkaca sorunlar da varmış tabi sizde o yüzden de bu kadar zorluyor sizi. Allah kolaylık versin. Az kaldı ama zor zamanlar. Sağlıkla gelsinler de hepsi unutulacak birkaç gün sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…