Sabah sabah terorize oldumyogurt yeme, salatalik yeme. Gecen de bi arkadasim inek sutunun insana zarariyla ilgili bi haber gondermisti. Et antibiyotikli, hormonlu. Tavuk zaten yemiyoruz. Yumurtayi organik aliyoruz ama ona da guvenilir degil diyen cikar. Misir gdo'lu da diger bakliyatlar degil mi? Somon zehirli yemlerle besleniyormus... Her seyi de "guvendigimiz yerden" alamiyoruz. Sehrin ortasindayiz. Organik pazardan aliyoruz sebze meyveyi. Guveniyorum yedigim salataliga, tadi var, taze, hemen de bozulmuyor. Ama organik pazar fiyatlari herkesin kesesine gore degil. Yogurdu da hazir yiyorum valla cunku koy peyniri koy sutu diye her seyi ev yapimi tuketen arkadasimin babasi brusella oldu. Olmaz olmaz bin kisiden biri olur o da ben olurum tam da su sira bunun vicdan azabini hic kaldiramam. Herkes imkani neye yetiyorsa onu tuketecek. En dogalinin en iyi oldugunu bilelim, biliyoruz da ama stres yapmayalim birbirimizi.
bende hatta cinsiyet belli değildi turkuaz gibi bi renk almıştımBimden almistim ben
Üç haftan mı var ne kadar kaldıGünaydın kızlar nasılsınız?
Benim günüm dakikam birbirine uymamaya başladı. Önceki gün gaz sancısı fena zorladı, iki kez istifra ettim. Dün gece de dış agrisiyla saat başı uyandım neredeyseAğrı vurdukça kalktım karanfil yağı ile pamuk koydum uyudum en son sabaha karşı bir minoset içtim ancak ayiliyorum. Bir taraftan da nefesim daralıyor, sırtım ağrıyor yine gaz var bunyemde. Geçen kardeşime diyorum cumhurbaşkanına söyleyelim bir doğalgaz müjdesi de İstanbul'dan diye açıklama yapsın Şimdi de gazdan sırtım ağrıyor, ter atıyorum resmen. Son haftaya kadar çok bir zahmetim yoktu ama bu haftadan itibaren artık oturamiyorum, yatamiyorum, uyuyamıyorum tek teselli az kaldı , minnosum gelecek diyorum
Bu kadar ağrının normal olduğuna emin misiniz? Söylemek istemiyorum ama benim hiç ağrım yok gibi. Arada hızlı kalkınca kasığıma giriyor. Bir de yattığımda göğüsüm altındaki kas ağrı yapıyor. Bana sizin söylediğiniz kadarı normal gelmedi. Yanlış anlamayın ama bir sorun olmasın.kemiğim kırılıyor o kadar ağrım var benim normalmişSandalyede oturuyorum 10 dk değildir nereme yediğimi anlamıyorum ayağa kalkamıyorum , kalkıyorum doğrulamıyorum , doğrulduğumda adım atamıyorum koltuğa oturup ayağımı kaldıracağım bacağımı tutup kaldırıyorum vajina bölgesindeki ağrıdan bacağımı kaldıramıyorum
Benim de ortaya mix bulursam organik doğal tabi, bulamazsam manavda markette ne varsa. İlk hamileliğimde organiklerle doğallarla bozmuştum kafayı öğürerek yediğimi de bilirim. Her şeyin doğalına ulaşacağım diye kafayı bozmuştum kullandığım roll-on dan, sabunuma kadar. Sonra aşırı alerjik bir çocuğum oldu, bir seneye yakın gıda diyeti yaptım emzirebileyim diye, ne yesem çocuk kanlı ishal ve dr lara göre niye o kadar alerjik doğmuştu çünkü bozulan gıdalar yüzünden. E hani ben.. oklu .. klu yumurtaları öğürerek temizleyip yemiştim bana organik diye kakaladıkları!? O yüzden bu hamileliğimde ulaşabildiğim kadar doğal evet tabiki ama ulaşamasamda ne bulduysam. En azından stres yapmıyorum artıkSabah sabah terorize oldumyogurt yeme, salatalik yeme. Gecen de bi arkadasim inek sutunun insana zarariyla ilgili bi haber gondermisti. Et antibiyotikli, hormonlu. Tavuk zaten yemiyoruz. Yumurtayi organik aliyoruz ama ona da guvenilir degil diyen cikar. Misir gdo'lu da diger bakliyatlar degil mi? Somon zehirli yemlerle besleniyormus... Her seyi de "guvendigimiz yerden" alamiyoruz. Sehrin ortasindayiz. Organik pazardan aliyoruz sebze meyveyi. Guveniyorum yedigim salataliga, tadi var, taze, hemen de bozulmuyor. Ama organik pazar fiyatlari herkesin kesesine gore degil. Yogurdu da hazir yiyorum valla cunku koy peyniri koy sutu diye her seyi ev yapimi tuketen arkadasimin babasi brusella oldu. Olmaz olmaz bin kisiden biri olur o da ben olurum tam da su sira bunun vicdan azabini hic kaldiramam. Herkes imkani neye yetiyorsa onu tuketecek. En dogalinin en iyi oldugunu bilelim, biliyoruz da ama stres yapmayalim birbirimizi.
Canım kontrolünde söyle doktoruna benim de 15 gün önce öyleydi fitil verdi 3 gün arayla kullandım sarılık gitmişti şimdi yine başladıkizlar benim akintim bir haftadir cok yogun genelde beyaz ama arada sari bir akintida geliyor enfeksiyon mu acaba diye dusunuyorum cok fazlada su iciyorum ama sizde de var mi bu durum
Ben o kadar deli yatıyorum ki babyneste cesaret edemedim yanıma hiçbirşeyle yatırmayı düşünmüyorum yazık bilmeden zarar verebilirimKizlar babynest diye bisey var..ben yeni ogrendimyatakta anne yanina bebegi yatirmak icin,alaniniz varmi ondan
Oyyy al benden de okadarkemiğim kırılıyor o kadar ağrım var benim normalmişSandalyede oturuyorum 10 dk değildir nereme yediğimi anlamıyorum ayağa kalkamıyorum , kalkıyorum doğrulamıyorum , doğrulduğumda adım atamıyorum koltuğa oturup ayağımı kaldıracağım bacağımı tutup kaldırıyorum vajina bölgesindeki ağrıdan bacağımı kaldıramıyorum
Canım benim de öyle ağrım yoktu ama yavaş yavaş başlıyor son haftalarda olacak o ağrılar senin de Aşağı indikçe olur bir de merturda plasenta previa var o yüzden aşağıda baskı olması normalBu kadar ağrının normal olduğuna emin misiniz? Söylemek istemiyorum ama benim hiç ağrım yok gibi. Arada hızlı kalkınca kasığıma giriyor. Bir de yattığımda göğüsüm altındaki kas ağrı yapıyor. Bana sizin söylediğiniz kadarı normal gelmedi. Yanlış anlamayın ama bir sorun olmasın.
O gaz derdi bende hep vardıGünaydın kızlar nasılsınız?
Benim günüm dakikam birbirine uymamaya başladı. Önceki gün gaz sancısı fena zorladı, iki kez istifra ettim. Dün gece de dış agrisiyla saat başı uyandım neredeyseAğrı vurdukça kalktım karanfil yağı ile pamuk koydum uyudum en son sabaha karşı bir minoset içtim ancak ayiliyorum. Bir taraftan da nefesim daralıyor, sırtım ağrıyor yine gaz var bunyemde. Geçen kardeşime diyorum cumhurbaşkanına söyleyelim bir doğalgaz müjdesi de İstanbul'dan diye açıklama yapsın Şimdi de gazdan sırtım ağrıyor, ter atıyorum resmen. Son haftaya kadar çok bir zahmetim yoktu ama bu haftadan itibaren artık oturamiyorum, yatamiyorum, uyuyamıyorum tek teselli az kaldı , minnosum gelecek diyorum
Benim de öyle aynısıkemiğim kırılıyor o kadar ağrım var benim normalmişSandalyede oturuyorum 10 dk değildir nereme yediğimi anlamıyorum ayağa kalkamıyorum , kalkıyorum doğrulamıyorum , doğrulduğumda adım atamıyorum koltuğa oturup ayağımı kaldıracağım bacağımı tutup kaldırıyorum vajina bölgesindeki ağrıdan bacağımı kaldıramıyorum
Teşekkür ederim. Biraz almamaya gayret etcem zaten dün gece aldım diye.Seni çok iyi anlıyorum. Ben de ilk aylar baş ağrısından çok çektim. 10 gün aralıksız ağrıdı yine de ilaç almadım. Ama en son sıcaklarla baş ağrısı geri dönüp migrene çevirince parol almaya başladım. O günden beri 3-4 kez almışımdır. Benim doktorum da günde 4 taneye kadar hakkın var al bir şey olmaz diyor. Her gün olmasa da dinlenecek, moralini düzeltecek kadar al bence. Geçmiş olsun.
Idrar tahlilinde pek sıkıntı çıkmadı benim ama bende de var.kizlar benim akintim bir haftadir cok yogun genelde beyaz ama arada sari bir akintida geliyor enfeksiyon mu acaba diye dusunuyorum cok fazlada su iciyorum ama sizde de var mi bu durum
Normal dedi doktorum, ama ağrı çok fena cidden.Bu kadar ağrının normal olduğuna emin misiniz? Söylemek istemiyorum ama benim hiç ağrım yok gibi. Arada hızlı kalkınca kasığıma giriyor. Bir de yattığımda göğüsüm altındaki kas ağrı yapıyor. Bana sizin söylediğiniz kadarı normal gelmedi. Yanlış anlamayın ama bir sorun olmasın.
Guzel, ben seviyorum o ismi. Eşime onermistim. Uzay ve Ekin de eklendi listeye. Düşünüyoruz.Mert nasıl?
Organik pazarlarından alınan ürünler gerçekten organik. Denetimleri sürekli yapılıyor. Sürekli müşteri gibi gelip numune alıp test yapılıyor ve birşey çıkarsa da lisansı iptal ediliyor bir daha o pazara giremiyor. Biz yazın yazlıktayız çok şükür herşeyi ekip doğal yiyoruz. Herşey demeyeyim ama çoğu şey. Normalde şehirde yaşıyoruz. Sırf bu organik yiyelim derdine yakın bir dağ köyünde arsa aldık. Ekip biçelim diye ama bu sene ekemedik bazı sorunlardan. Neden herkesin bağışıklığı bu kadar düştü hep kimyasallara maruz kalmaktan. Bu zamanda sağlıklı beslenmek gerçekten çok zorDediklerine katılıyorum organik fiyatı iki/ üç katı yapıyorlar ama gerçekten organik mi tarlası , toprağı , ilacı bir sürü detayı var yine insanın aklında soru işareti oluyor. Kışlık dondurucuya domates koyuyorsun, domates seradanhadi lezzeti güzel yaz olanların diyorsun takıntı boyutuna getirmeden kişinin elinden geldiğince dikkat etmesi gerekiyor bence Yoksa herşeye yetişmek mümkün değil her açıdan ❤
Bu kadar ağrının normal olduğuna emin misiniz? Söylemek istemiyorum ama benim hiç ağrım yok gibi. Arada hızlı kalkınca kasığıma giriyor. Bir de yattığımda göğüsüm altındaki kas ağrı yapıyor. Bana sizin söylediğiniz kadarı normal gelmedi. Yanlış anlamayın ama bir sorun olmasın.
GünaydınGünaydın kızlar nasılsınız?
Bnde kan ilacı olarak gynoferon kullaniyorum sabah akşam 80 mg kullaniyorum bnmde zaten kanım azdı ölçüldüğünde daha baslamamistim kan ilacına kan yapamn şeyler yiycem bnde yükseltmek için..ama kan ilacı hem gebelikte hem de doğum sonrası şartYaa anladım şimdi son ana kadar kan sulandırıcı kullanmak zorunda mısın peki? Benim gebeliklerde düşüyo plt sonlara doğru dibe vuruyor. Benim 4-5 gündür kan hapım bitmişti acaba diyorum ondan mı 89u gördüm alakası var mı bilmiyorum inan. Ama ben demir depomun boşaldığını hissediyorum dilimde sürekli kuruluk var(şeker sorunum yok) ve dudak kenarlarım yarılıyo sık sık sürekli nemlendirsem de geçmiyor. Dün bana 100 mg lık vegaferon demir yazdı onu da ben talep ettim. 50 mg dı benim eskisi, beni kurtarmıyo belli ki. Sen ne kullanıyosun demir olarak ve dozu nasıl? Buarada plt için bolca yeşil yapraklı, yeşil mercimek, muz, arı sütü vs ye başlıcam bide antep fıstığı yiyordum çiğ olarak oğlumda. Şu pandemide fakülteye gitmek istemiyorum
Canım kontrolünde söyle doktoruna benim de 15 gün önce öyleydi fitil verdi 3 gün arayla kullandım sarılık gitmişti şimdi yine başladıtekrar haftaya söyleyeceğim ben de çok su içiyorum ne kadar içsek de mesaneye bebek baskı yapınca tek seferde tüm idrarı atamıyoruz idrar yolunda enfeksiyon olunca vaginada da oluyor çoğunlukla o kadar azar azar yapıyorum ki idrarı sanırım o yüzden oluyor
söyleyebilirsin ben ilk ikisinde de ağrı yaşadım ama hiçbirşeye engel değildi . Son güne kadar ayaktaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?