2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kan sulandirici doğuma kadar dedi dr

35+3 dü son kontrolümde 2500 kg dedi bu cumartesi gideceğiz 36+3 olacak canım

İnş demir depomuz yükseldikçe kandaki tüm değerler aynı şekilde yükselir. Ben kahvaltıda peynir vs yiyorum diye içemiyorum kan ilacını sabahları, akşam yemeğiyle birlikte alıcam elinde kuşburnu pekmezi çayı veya suyu varsa kan ilacınla birlikte alabilirsin c vit emilimi artırıyomuş. Aslında limon düşündüm ama limon kanı sulandırıyor diye biliyorum o yüzden vazgeçtim

Anladım cnm kuşburnu pekmezim var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın ins bebişini cnm

kizlar benim akintim bir haftadir cok yogun genelde beyaz ama arada sari bir akintida geliyor enfeksiyon mu acaba diye dusunuyorum cok fazlada su iciyorum ama sizde de var mi bu durum
Bende en başından beri var. Dr um arada rahmin temizlenmesi iyidir demişti. Koku, yanma veya kaşıntı olursa kültür bakarız demişti.

Kızlar ya doğumun iki çeşidinden de çok korkuyorum. Ağrı olayını geçtim hadi bi şekilde ağlaya sızlaya dayandım ama ya doğum esnasında ve sonrasında kötü bi durumla karşılaşırsam diye aklıma çok kötü senaryolar geliyor.
Bu korkularımla nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum

Arkadaşlar şu an kafanızı bulandırmak istemem ama benim kafam bir konuda çok karışık. İlk oğlumun immün yetmezliği var. Aşılara antikor geliştirmiyordu. Bildiğiniz çoğu aşıyı defalarca tekrarladık. Ama içim hiç rahat değil. Sürekli çocuğa ağır metal yükletip durdum.
Arkadaşım var İngilterede 1 yaş aşısından 2 saat kadar sonra çocuğun gözbebekleri büyüyor ve o andan sonra çocuk göz temasını kesiyor. Ondan sonra doktorlar araştırmalar vs aşının içindeki alüminyumun direkt beyne gittiği ve beyinde hasar yaptığı yorumu yapılıyor. O zamandan beri de otizm teşhisi koyuluyor ve. Büyük uğraş veriyorlar. Hemen fark edilip ağır metal arındırma vs protokolleriyle çocuk şu an otizm teşhisi fakat iyi durumda.
O hep söylüyor benim canım yandı ben yaşadıklarımı anlatayım siz karar verin diye. Aşı karşıtlığına her zaman karşıydım ama neler yaşadıklarını duyunca ve araştırınca ne yapacağım konusunda kararsız kaldım çok. Bebek doğar doğmaz yapılan K vitamini iğnesiyle ilgili çelişkiler çok fazla. Okudukça şiştim. Yaptırmasam ağızdan sentetik olmayan doğal K vitamini verdirsem demeye başladım. Bebek doğar doğmaz hepatit b aşısı yapılıyor. Bebek zaten kimden kapacak hepatiti kimse yaklaşmıyor. Biz zaten aşılıyız vs. K vitamini iğnesi daha kısa zamandır yapılıyormuş ve belirgin bir kanama hastalığında azalma yok deniyor. Kanser riskinden bahsediliyor vs.
Çocuklarımız için hangisi en iyisi ben çok kararsız kaldım. Tüm çocuk doktorları yaptırın aşılar önemli diyor ama bunlar da yaşanıyor. Özellikle bir gen mutasyonu olan bebeklere asla aşı yapılanmalıymış. Ve o mutasyon toplumda çokça da varmış ama doğar doğmaz kimse ona bakmadan aşılar yapılıyor. Sonra çocuğa şu oldu. Ani bebek ölümleri vs. Araştırdıkça dibi olmayan ve içinden çıkılamayan bir kuyu gibi.

Bu soruya gelen cevapları ben de bekliyorum.

Peki neyle mayalamak lazım yani damızlık olarak ne kullanıyorsunuz bende süt alcam artık evdeyim yıgurt yapayım dedm ilk defa yapcam ama damızlık ne kullancam bilmiyorum

Ben de aşı konusunda çok tereddütteyim yaptırmak istemeyen ve karşı çıkan sayisi çok az benim aklım çok karışık

100 gram mı aldın ay o nasıl oluyo ben tartıya cıktıfımda her saat değişiyor sabah 66.9 iken aksam 67.3 oluyorum yada 1 saat sonra 67.1 oluyorum 100 gram aldıgını nasıl tespit ettin

Benim eltim senin gibiydi tuvalete zor gidiyordu sen şimdi yazınca o aklıma geldi onu öyle görünce çok üzülüyordum Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor..

Hahaha valla bende öle ne bulduysam yesim hazırınıda aldım evdede yaptım imkanım ne elverdşyse o kdr titizlenerek yaşayamam hiç bana göre değil cocuk da masallah var her gittiğimde hafta 200 gram almıs oluyor önemli olan yemek aç kalmamak heralde

Biz alıyoruz dolaba koyunca bir değişiklik olmuyor

Ben de aşı konusunda çok tereddütteyim yaptırmak istemeyen ve karşı çıkan sayisi çok az benim aklım çok karışık
Doktorların söylediği onların içinde olan ağır metal çok az bir balıktan alırsınız. Ama yiyecekle alınan direkt aşıyla alınandan Farklı oluyormuş. Depo yerleri. Direkt aşıyla alınan beyne kadar gidiyormuş vs. Ben de şimdiye kadar doktorları dinledim zaten. Bir aşıyı defalarca yaptırdık. Ne antikor gelişti ne çocuğun değerleri yükseldi. Şimdi çocuğun vücudundan nasıl arındıracağım onu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…