2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayy inşAllah geçecek az kaldı zira ben çok bunaldım bu durumdan

Valla ben de gülüyorum ağlanacak hallerine ☹ babalar işte ta değişikler ya ifrat ya tefrit ortası yok senin babanında mı pozitif çıktı
Baya oldu babam iki kardeşim kaptı iyileştiler çok şükür.. Babamın kahvehanesi var ordan kapmış pozitif olduğunu bilen biri gitmiş ondan kapmışlar..

Millet tatlı niyetine dondurma yiyor ona bile fazla diyorlar. Ben iki güne bi bol şerbetli tatlı yiyorum ne olcak bu halim
Hatta biraz sonra gidip bol hamurlu bol şerbetli tatlı alıp yicem hayatta vazgeçemeyeceğim tek yiyecek tatlıdır diğerlerine bi şekilde hakim olabiliyorum ama şerbetli tatlılar ne bilim çok güzel ya

Aunen benimki de süs olarak ayak ucunda duruyor bazen yer daha serindir diyorum kendimi yere atıyorum keşke gece bir kamera beni çekseydi tam komedi filmi gibiyim

Bizde öle tartısıyo ruz git başka yerde yat diyorum yataktanda kopamıyor beyefendi hani hamile olmasam ben gidip Baska yerde yatıcam banada heryer batıyor gibi Bi teknyatagımda rahat edebiliyorum Bi dahakine kısın hamile kalcam en azından doğalgaz faturasını az öderim

Baya oldu babam iki kardeşim kaptı iyileştiler çok şükür.. Babamın kahvehanesi var ordan kapmış pozitif olduğunu bilen biri gitmiş ondan kapmışlar..
Al işte ne düşüncesiz insanlar var ya. Madem pozitifsin otur evinde işte. Bu kul hakkını nasıl ödicek o insanlar merak ediyorum..

Ben oğlumun odasında yatıyorum artık, orası hem daha serin hemde tek başıma daha rahat yatıyorum baba oğul da koyun koyuna yatıyorlar

Sıcakta yenmiyor ya nasıl yiyosunn

Ben de ekmek yemiyorum ki tatlı dondurma yiyebileyim

Bu arada bende kontrole gittim oğlum 8 gün içinde tam 350 gr almış 2776 gr olmuş İlk kez nst ye girdim benim rahatına düşkün oğlum nst nin ucunda ki yuvarlak şeyleri ittirmeye başladı doktora nst sonucunu sordum çok kitabi düzgün bi nst örneği hiç sancı ve sorun yok dedi. Bende zaten bu çocuk doğmak için hiç bi belirti göstermiyor dedim doktorum illaki belirtin olmasına gerek yok bebek gelmek isterse hiç bi belirti olmasa bile gelir dedi.

Ben üstümü örtmeden uyumayan askıkıyla yatınca kolu bacahı uyusan biriydim smdi don kilot yatıyorum pijama bile terletiyor kafayı yicem
Ben kafama kadar çekerim yorganı normalde bırak camı kapı bile açmam. Aylardır donla yaşıyorum ben cam açık uyuyorum buna rağmen ter içindeyim sürekli

Al işte ne düşüncesiz insanlar var ya. Madem pozitifsin otur evinde işte. Bu kul hakkını nasıl ödicek o insanlar merak ediyorum..
Malesef canım artık kimse kul hakkını düşünmüyor
3 kişi birden eve girmek zorunda kaldılar abim tek başına kahvehaneye baktı, ekmek teknelerini de kapatamıyorlar.
Allahtan daha çok kimseye bulaşmadan farkettiler yoksa oraya gelip giden herkes kapacaktı ve ailelerine bulaştıracaklardı

Son düzenleme:
Ilk sesimi çıkarmadım hastalar diye üstlerine gitmedim baktım bişeyleri yok verdim veristirdim her konuşmada söylüyorum temcit pilavı gibi ikide bir önümüze sunma diyorlar ama hicbir değişim yok gene olsa gene yaparlar bilseydk gitmezdik diyorlar bilen kim gider ki biliyormuş herkes virüslüymüş hatta siz de virüslüymüşsünüz gibi düşüneceksiniz ya sizin yüzünüzden biri hayatını kaybederse dedim yüzüme kapattı telefonu cildiracagim

Ula başlicam tatlınıza biri 3 dondurma yer biri bol şerbetli tatlı. Yiyemiyoz biz gidin az ötede yeyin
Sizin yüzünüzden niyeti de diyeti de bozacam

Ula başlicam tatlınıza biri 3 dondurma yer biri bol şerbetli tatlı. Yiyemiyoz biz gidin az ötede yeyin
Sizin yüzünüzden niyeti de diyeti de bozacam
Benimde televizyonda gördüklerimle başım dertte
Bugün iki kere aynı şey ayrı kanallarda karşıma çıktı ve felaket canım istedi evde bir malzemem eksik galiba dayanamayıp alıp yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…