2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben oğlumun odasında yatıyorum artık, orası hem daha serin hemde tek başıma daha rahat yatıyorum baba oğul da koyun koyuna yatıyorlar
Bende tek başıma yatıyorum 3-4 aydır hemde..eşimi oğlanın odasına attım ama ben..oğlanıda annanesine postaladım yatak bana kaldı sabaha kadar o baş bu baş yuvarlanıp duruyorum

Bende tek başıma yatıyorum 3-4 aydır hemde..eşimi oğlanın odasına attım ama ben..oğlanıda annanesine postaladım yatak bana kaldı sabaha kadar o baş bu baş yuvarlanıp duruyorum
Ben de tek yatıyorum zaten 1 senedir atraksiyon yok ne diye yatayım
gece zaten zor uyuyorum horlayacak bi de

Kurdeşen de olabilir diye bir gözlemle 2 gün dedi sanırım. İnşallah canım çok saol.

Kızlar meryem ana, fatma ana otu mu ne varmış sancılar başladığında suya koyuyormuşsun duydunuz mu hiç
Evet canım açılmayı sağlıyomuş tabi suya koyup o suyu içmek gerekiyor. Sudan çıkardığında bükülüyor suya attığında açılıyor O nasıl açılıp genişliyorsa rahim de öyle açılıyo diyolar. Ben yapmayı düşünüyorum arkadaşımda varmış o veririm sana dedi ondan alamazsam aktardan alcam inanıyorum ben böyle şeylere bitki çaylarının nasıl sakinleştirici etkisi varsa onun da açılmayı tetiklemesi etkisi olabilir

Kendimce biraz ekmek yemeyi yemeği azaltmıştım son aylar çok kilo almayayım diye ama başım dönüyor şekerim mi tansiyonum mu birden düşüyor ne yiyorsunuz her gün ne yiyeceğimi şaşırıyorum sağlıklı

Masallah canim büyüyor bebisler haftalik cok iyi almış 250 grm aliyor benimki ne guzel sancin falanda yok bosver keyfimi çıkar ne zaman cani isterse doğacak zaten

yaaa sakın içmeyin o sadece suya konup dua ediliyor dediğin gibi açıldıkça rahim açılıyor deniyor , açılma başladığında konacak suya

yaaa sakın içmeyin o sadece suya konup dua ediliyor dediğin gibi açıldıkça rahim açılıyor deniyor , açılma başladığında konacak suya
Bi bardak içiliyor diye biliyorum canım. Dokoruma sorcam tabi içebilir miyim diye. İçmezsek nasıl bi etki edecek ki vücudumuza ?

Banada kayınvalidem vermişti umreden getirmişlerdi hem suyunu için diyolar hemde sadece suya koyun diyolar ben bunu hastaneye mi götürcem evde mi duracak ama doğum bitince sudan alınmalı yazıyor internette

Banada kayınvalidem vermişti umreden getirmişlerdi hem suyunu için diyolar hemde sadece suya koyun diyolar ben bunu hastaneye mi götürcem evde mi duracak ama doğum bitince sudan alınmalı yazıyor internette
Bi bardak içip bi kapta hastaneye götürmeyi düşünüyorum. Evet doğumdan sonra rahmin toparlanması için sudan çıkarılması gerekiyor deniyor

bir arkadaşına ver , ya da annen gelecek mi hastaneye ona ver benimde ikinci doğumda arkadaşım benim niyetime kendi evinde suya koydu ben sancılarım başladığında aramıştım . Sonra doğum bitince aradım çıkardı

Hic birseyi azaltma canim alman gereken belli bir kalori var gunluk ve ihtiyacimiz son aylarda epey artti hamurisi ve makarna pilav tuketme tatliyi kes tam bugday ekmegi falan ye bana diyetisyenim gunde 8-9 dilim veriyor onun disinda 3 ara ogun yap meyve yogurt kuruyemis ile kilo aliminda az olur bebegin de ac kalmaz kafana gore ac birakma kendini

Sabah iki yumurta yeyip ekmek yememiştim günde 2 öğün yedim bir kaç da meyve kuruyemiş ama baya kötü oldum yolda bayılacaktım. Ne yiyeceğimi bilemiyorum işte makarna pilav her öğünde kolaylık oluyordu şimdi çorba mi yapsam sürekli

Allah çabalarını boşa çıkarmasın

Benim sabah ogunum 2dilim tam bugday ekmek 2 kibrit kutusu peynir 8 tane zeytin 1haslanmis yumurta ve domates salatalik yiyorum ogun atlama 3 ogun yemelisin pilav makarna tuketme sade corba yetmez yanina sebze bakliyat veya et gibi birini sec ekle tabi yine tam bugday 2-3dilim ara ogunde 2 ceviz 1kase yogurt ve meyve diger ara ogunde ayran veya sut meyve 6 badem gibi yiyorum canim totalde 7.7 kg aldim 34.haftamfayim ac kalmamalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…