2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bi bardak içip bi kapta hastaneye götürmeyi düşünüyorum. Evet doğumdan sonra rahmin toparlanması için sudan çıkarılması gerekiyor deniyor
Ona bakılırsa suyun içinden çıkardın diye rahim nasıl toparlancak ki bi bağlantısı yok Sadece suya konup duası var onu okuyorsun dogumdan sonrada sudan cikariyorsun onu icilmiyor.yani canim bende öyle biliyorum

Allah zihin açıklığı versin canım 90'ı geçersin inşallah

Anladım çok teşekkür ederim dikkat edeceğim yoksa bayılacağım zaten korktum bugün

Sağlam bir kahvaltıdan 1, 2 saat sonra kuru yemiş, meyve, süt, yoğurt hangisini seviyorsan onu yiyebilirsin.. Tekrar acıkırsan biraz ekmekle birşeyler yiyebilirsin, akşam yemeğimde de et, balık, bakliyat hangisi uygunsa sana artık, sonrasında tekrar meyve, kuruyemiş, süt, yoğurt hangisini canın isterse onu yersen gayet düzenli ve sağlam beslenmiş olursun

Son düzenleme:
senin niyetine konacak , içilmiyor suyu aman diyeyim .
Tamam canım bi araştırayım tekrar ben
Ona bakılırsa suyun içinden çıkardın diye rahim nasıl toparlancak ki bi bağlantısı yok Sadece suya konup duası var onu okuyorsun dogumdan sonrada sudan cikariyorsun onu icilmiyor.yani canim bende öyle biliyorum
Hayır içmezsek içindeki östrojen hormonu nasıl vücudumuzu etkilicek manasında dedim onu yoksa duaya da duanın gücüne de psikolojik etkisine de inanıyoruz tabiki
Bilmiyorum benim akrabalarım içilecek demişti internette de bi bardak içilir diyor

internette çok yanlış bilgiler dolaşıyor . Bende o otu çok geç duydum ama herkesten de suya koyuluyor diye duydum

Canım bende yukarıda bunu yazmıştım 8 günde tam 350 gram almış benim doktorum bi sakınca görmedi bence takılma buna
Evet cnm gördüm benm doktorumda sıkıntı görmedi ben dedm ee son haftaya kdr böle giderse nolcak dedim ee tabi dogumu zorlaştırır dedi benm doktorum cok net konusmuyor panik eden vi doktorda değil zaten herseyi iyi sıkıntı yok diyor sürekli kolunu bsyleri ni emiyor emzik filan sevecek bu kesin dedi her baktığında gercekten kolununelini filan agzına alıyor öle pozu bile var

seninki lokma kıvamında birşey gelecek belli oldu sende onu yersin

Maşallah de şimdiden nazar etme bebişini
En çok anne ve babanın nazarı değermiş bebeklere, aşktan nazar ediyoruz

Son düzenleme:
Bidaha girmene gerek kalmayacak şekilde kaç lazımsa alirsin inşallah canim

Kızlar dün eşim aoç nin sütünü almıştı . Son kullanma tarihi de 11.09 (dün) 2 sise almış bir de . Onu içsem bi şey olur mu bugün bitirsem

Kızlar dün eşim aoç nin sütünü almıştı . Son kullanma tarihi de 11.09 (dün) 2 sise almış bir de . Onu içsem bi şey olur mu bugün bitirsem
Riske atma canım zaten o sütlerin olayı günlük olması uht değil pastörize olduğu için stok yapmadan aynı gün tuketilmeli

Oyyy maşallah nasıl tatlı olacak kim bilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…