2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
3 gun mu saglikla gelsin minnos ķontrole gittinmi canim son durum ne 37de alacaklar galiba bebisin ne kadar olmus

İnşallah canım ya şimdi stresten daha çok kaşıncakmışım gibi geliyor. Bu iki gün geçmez bana bakalım hayırlısı olsun.

Cani dondurma çeken tek ben degilim galiba maras dondurmasi ye canim bulursan o hasta yapmaz hem faydali keci sütlü alayimda yiyim bari diyet gitti

Geçmiş olsun canım niye ikigün bekliyoki basit bi kan testi için şu hastalıklı günlerde sürekli hastaneye taşınıyoruz.
Kolestazı hafif ilaçlarla atlatanda var atlatamayıp bebeğin doğmasınada karar verilebiliyor ama sen gebelikten önce kurdeşenim vardı diyosun oda olabilir.iki gün gözle dediğine göre görüntü çok ikna edemedi doktoru.hayırlısı olsun canım hakkında umarım hafif bileydir.

Bilmiyorum ki bugün yine nst ye girdim düne göre azalmış dedi doktor.Bugün 2.iğneyi de oldum.Nidicart hap verdi 2 gün içeceğim.Bebek erken gelecek gibi dedi.Şöyle 36 haftayı tamamlasaydım rahatlayacağim bugün daha 35+2

Sen öyle diyince ben bir korktum bende çağırdım Bu hafta camları asla silemem yüksek kattayım cam kapı koltuk sildireyim cok yaklaşmayım maske takayım dedim

Sen öyle diyince ben bir korktum bende çağırdım Bu hafta camları asla silemem yüksek kattayım cam kapı koltuk sildireyim cok yaklaşmayım maske takayım dedim
Aslında yaklaşmasan camları açsan da olur. Aynı odada durma gereçleri hazırla bırak. Ben biraz pimpirikliyim bu konuda. Sen bana takılma. Benim bi arkadaş her hafta alıyor ama o da uzak duruyor ya da evden gidiyor. Çok şükür bişey de olmadı

3 gun mu saglikla gelsin minnos ķontrole gittinmi canim son durum ne 37de alacaklar galiba bebisin ne kadar olmus
Evet 3 gün bugün gittim ikiz benim bebişler 37+1 de almış olacak nasipse artık yavaş yavaş plesantam yaşlanmaya başlamış riske atmayalım dedi doktor inşallah küvöz e girmeden evimize getiririz çocuklarımızı

Hakkında hayırlısı olsun canım.inşaAllah durur 1 -2 hafta daha ama bu haftalarda doğup küveze nile girmeyen bebişler var kilosu nasıl.

Kızlar meryem ana, fatma ana otu mu ne varmış sancılar başladığında suya koyuyormuşsun duydunuz mu hiç

Aynen dikkat edeyim diyorum ufak tefek şeyleri ben yaparım yinede sen nasıl yapıcaksın

Aynen dikkat edeyim diyorum ufak tefek şeyleri ben yaparım yinede sen nasıl yapıcaksın
Annem gelecek bu ay köyden onu beklicem artık. Ufak ufak perde yıkarım eşime astırırım yastık yorgan yıkayacam sıcaklar bitti artık terimizi dökelim. Halıları verdim yıkattım sermedim. Kimyasallı alengirli işleri de anneme bıraktım mecburen. Gerisi Allah Kerim artık.

Herşey Allahtan diyorlar ama taşıyıcı olarak birilerine bulaştırıp kul hakkına girdiklerini hiç düşünmüyorlar, işlerine gelince Allah akıllarına geliyor Acaba normalde Allahın emrettiklerine uyuyorlarmı merak ediyorum

Son düzenleme:
Ayy iyi annen gelebiliyorsa bizim aksilik çıktı babaannem geldi tam zamanında az kalmış doğum yapacağımı bildiği halde doğumda ve doğumdan sonra bile biri bakmazsa ona annem gelebilecek mi o bile belli değil

Geçmiş olsun canım inşallah tahlil yapmaya gerek kalmadan geçer

Zaten kim neye inanıyorsa inansın isterse çöp poşetine tapsın umurumda değil de, dediğin gibi başkalarına bulaştırma riskini de alıyolar ama bunu da tevekkül adı altında İslam a mal ediyorlar ya fıttırıyorum. Akıl kullanmak müslümana farz kılınmış. Beyin bedava yaw kullanıcan işte bu mereti. Valla çember çok daraldı insan çok tedirgin oluyor böyle. Allah hepimizi korusun, tedbir bizden takdir Allah tan

Ayy iyi annen gelebiliyorsa bizim aksilik çıktı babaannem geldi tam zamanında az kalmış doğum yapacağımı bildiği halde doğumda ve doğumdan sonra bile biri bakmazsa ona annem gelebilecek mi o bile belli değil
Hala amca falan yok mu senin durumun özel senin annene ihtiyacın var.

Bende camlar için birini çağıracağım
3 sürgülü balkon camı 2 uzun cam 4 normal cam 3 te balkon kapısı var.. Normalde ben bile silmekte güçlük çekiyorum temizliğimi kardeşim iki yengem ve eltim yapacak onlar hiç silemez..

Niye silemiyolar yaw 4 kişi. Hepsi birini silse 10 dk da biter.

Hayırlısı olsun canım kiloları ne durumda?
Tüp bebek grubundaki bir arkadaşımız daha doğum yaptı 31+2'deydi galiba onunkide ikiz doğum haberleri geldikçe beni korku sarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…