Bilmiyorum ki bugün yine nst ye girdim düne göre azalmış dedi doktor.Bugün 2.iğneyi de oldum.Nidicart hap verdi 2 gün içeceğim.Bebek erken gelecek gibi dedi.Şöyle 36 haftayı tamamlasaydım rahatlayacağim bugün daha 35+2
İşim çok canım evim 3+1 mutfak tek iki kişinin 1 gününü alır.. Birde ben hiç birşey yapmadım korkuyorum bebekler gelir diye geçen buzdolabın içini yıkadım dinlene dinlene geceye kadar anca bitirdim..Niye silemiyolar yaw 4 kişi. Hepsi birini silse 10 dk da biter.
Zaten kim neye inanıyorsa inansın isterse çöp poşetine tapsın umurumda değil de, dediğin gibi başkalarına bulaştırma riskini de alıyolar ama bunu da tevekkül adı altında İslam a mal ediyorlar ya fıttırıyorum. Akıl kullanmak müslümana farz kılınmış. Beyin bedava yaw kullanıcan işte bu mereti. Valla çember çok daraldıinsan çok tedirgin oluyor böyle. Allah hepimizi korusun, tedbir bizden takdir Allah tan
Boşver ye gitsin afiyet bal şeker olsun yarasinlivaneli1608 aklıma soktu 2kg incir yedim şimdi sen dondurma dondurma diyosun bu aya kadar 10 kilo aldım bu aydan sonra 5 kg alcam sizin yüzünüzden
Bu arada geçmiş olsun eminim dondurma yüzündendir kontrolden gelince yaz gelişmeleri.
Hahaha bosver ya nolcak 10 kilo nedki onun yarısı bebiş zaten ben 16 kilo aldımlivaneli1608 aklıma soktu 2kg incir yedim şimdi sen dondurma dondurma diyosun bu aya kadar 10 kilo aldım bu aydan sonra 5 kg alcam sizin yüzünüzden
Bu arada geçmiş olsun eminim dondurma yüzündendir kontrolden gelince yaz gelişmeleri.
Hahaha maras dondurması normalde agır geliyor bana ya ama hamilelikte hiç farketmedi gecen geldiğimde aldıkCani dondurma çeken tek ben degilim galibamaras dondurmasi ye canim bulursan o hasta yapmaz hem faydali keci sütlü alayimda yiyim bari diyet gitti
Öyle öyle canım maalesef işte ben dindarım deyip geçiniyorlar halbuki gerçek dindarlık bu değil. Tevekkül sadece Allaha bırakmak değil elinden geleni yaptıktan sonra Allahı vekil kılmak. Biz tedbirimizi alacaz sonra dua edecez. Ben de dedim ya en çok üzüldüğüm nokta da o işte en yakınlarım böyle yapyo ona çok üzüldüm işteYa şu ne gelirse Allah tan kafasını şu müslümanlar bi tam anlayamadı.
Yahu Allah Kuran da cihad için savaşanlara bile namaz kılarken silahlarınız yanınızda olsun tedbirli olun diyor! Çarşı pazar gezip herşey Allah tan nasıl olsa tedbirsizliği nasıl bir mantık! Şu Kuran ı bir türlü okuyup anlayamadık, öğüt alalım diye dirilere indirilen Kuran ı ölülere anlamadan okumaya devam ettiğimiz müddetçe de hayatımıza giremeyecek maalesef.
Yanlış anlama lütfen herkeste var bu kafadan olmasaydı vakalar bu kadar artmazdı zaten en başta herkes tedbir alırdı. İnsan tv de görünce üzülüyor hem kendi hem sevdikleri için korkuyor
Ondandır canım telaş etme illa bi halsizlik ekstrem durum olur..bende hemen soguk su iceyim biraz fazla kaçırayım baslıyor ağrımaya sızlamaya boğazim..normalde sıcak su içmezdim asla simdi hemen etkileniyorum soğuktan anlamadım gitti..dedigin gibi cok hararetliyiz ustumuzde aciyoruz usutuyoruzda anlamadan o yuzdendir ihlamur iç yumaşatır bogaziniBgn randevum var bide Baska belirti yok 3 tane dondurma yedim ondan olmustur inş
Aslında üç kişi silemez mi yetişmez diye mi çağırcaksınBende camlar için birini çağıracağım
3 sürgülü balkon camı 2 uzun cam 4 normal cam 3 te balkon kapısı var.. Normalde ben bile silmekte güçlük çekiyorum temizliğimi kardeşim iki yengem ve eltim yapacak onlar hiç silemez..
Ben üstümü hiç örtmeden yatıyorumOndandır canım telaş etme illa bi halsizlik ekstrem durum olur..bende hemen soguk su iceyim biraz fazla kaçırayım baslıyor ağrımaya sızlamaya boğazim..normalde sıcak su içmezdim asla simdi hemen etkileniyorum soğuktan anlamadım gitti..dedigin gibi cok hararetliyiz ustumuzde aciyoruz usutuyoruzda anlamadan o yuzdendir ihlamur iç yumaşatır bogazini
Bazen anne babalara da laf anlatmak zor oluyor seni çok iyi anlıyorum. Yaşlandıkça biz de inada mı binicez anlamadım inşallah öyle olmayızÖyle öyle canım maalesef işte ben dindarım deyip geçiniyorlar halbuki gerçek dindarlık bu değil. Tevekkül sadece Allaha bırakmak değil elinden geleni yaptıktan sonra Allahı vekil kılmak. Biz tedbirimizi alacaz sonra dua edecez. Ben de dedim ya en çok üzüldüğüm nokta da o işte en yakınlarım böyle yapyo ona çok üzüldüm işte
Yetişemezler canım.. ay şu temizlik te aradan çıksaydı rahatkayacaktım rüyamda doğuma gittiğimi görüyorum ev temizlenmemiş aklım evde kalıyorAslında üç kişi silemez mi yetişmez diye mi çağırcaksın
Aynen hazırlıklar tamam olunca temizlik dert oluyor ya sende bu hafta başlasaydınYetişemezler canım.. ay şu temizlik te aradan çıksaydı rahatkayacaktım rüyamda doğuma gittiğimi görüyorum ev temizlenmemiş aklım evde kalıyor
Kesinlikle urfada çok fazla. Dinlemiyorlar işte ya babam bi de bana geçen diyo ki kızım sen okumuşsun cahil değilsin. Korona felan yok a ben oldum noldu bişeyim yok atlattım soğuk algınlığıydı diyo. Diyemedim ki baba kusura bakma ama sen cahilsin. Dedim baba testin pozitif çıkmış yani daha ne yok. Sen soğuk algınlığı gibi atlatmış olabilirsin bünyen güçlüdür ama herkes öyle atlatmıyor. İnsanlar boşuna mı ölüyor bu kadar. Hâlâ diyo ki keşke test yapmasaydım işime gidip gelirdim he dedim iyi valla işyerinde kronik hastalığı olan birine bulaştırsaydın o da bu yüzden ölseydi çok iyi olacaktı!Çok geçmiş olsun canim maalesef bu illet artık en yakınlarımızda mevcut inşallah bu taşıyıcılık veya virüsün vücutta kalması durumu olmaz annen baban da iyileşir en yakın zamanda. Ben de dinletemedim bizimkilere gezmedikleri ıl görmedikleri insan kalmadı Allahın dediği olur dediler . Hâlâ da aynı kafa bilseydik giymezdik diyorlar dedim zaten bilemezsiniz ki kimin ne olduğunu tedbiri her zaman almalısınız. Bişey diyince de asabiyet yapıyorlar koca çocuk olmuşlar
Ben üstümü örtmeden uyumayan askıkıyla yatınca kolu bacahı uyusan biriydim smdi don kilot yatıyorumBen üstümü hiç örtmeden yatıyorum
Ama hala sıcak basıyor havalar da serin gece hararetten yatamadım yine
Kesinlikle ben de çok hararetliyim hamilelikten bu hararet dimi. Havalar biraz serinledi aslında eşim üşüyor ama ben hâlâBen üstümü hiç örtmeden yatıyorum
Ay gülsemmi ağlasammı bilemedimKesinlikle urfada çok fazla. Dinlemiyorlar işte ya babam bi de bana geçen diyo ki kızım sen okumuşsun cahil değilsin. Korona felan yok a ben oldum noldu bişeyim yok atlattım soğuk algınlığıydı diyo. Diyemedim ki baba kusura bakma ama sen cahilsin. Dedim baba testin pozitif çıkmış yani daha ne yok. Sen soğuk algınlığı gibi atlatmış olabilirsin bünyen güçlüdür ama herkes öyle atlatmıyor. İnsanlar boşuna mı ölüyor bu kadar. Hâlâ diyo ki keşke test yapmasaydım işime gidip gelirdim he dedim iyi valla işyerinde kronik hastalığı olan birine bulaştırsaydın o da bu yüzden ölseydi çok iyi olacaktı!
Annem de diyo keşke dikkat etseydik etseydiniz anne dedim. Gitmedik ev bırakmadınız ne diyarbakır kaldı ne çiftlikler. Kimbilir nerden kaptınız. Ben söyleyince bişe olmaz bişe yok diyodunuz. Cidden çocuk gibiler ya
Valla ben de gülüyorumAy gülsemmi ağlasammı bilemedim
Benim babam da tam tersi o herkesi alarma soktu ilk kardeşim kaptı herkesi test yapmaya yolladı, babam da iyiydi ne olur ne olmaz diye oda gidip test yaptı iyiki yapmış bak pozitif çıktı en azından birilerine bulaştırmadan eve girdi..
sen birde beni düşün yaz kış sıcağı sevmeyen biriyim kışın eşimle hep kavga ediyoruz yorganı örtmüyorsun hasta olacaksın diyor artı hamilelik olunca ateş gibiyimBen üstümü örtmeden uyumayan askıkıyla yatınca kolu bacahı uyusan biriydim smdi don kilot yatıyorumpijama bile terletiyor kafayı yicem
Evet canım hamilelikten az kaldı doğumdan sonra geçecek..Kesinlikle ben de çok hararetliyim hamilelikten bu hararet dimi. Havalar biraz serinledi aslında eşim üşüyor ama ben hâlâ
benim de örttüğüm yok bakma açıyoruz dediğime.örtmüyomki açayım zaten yanıyorum..ayak uçlarında süs olarak duruyor işte incecik pike ilk açılışta...kapanış kim nerde belli değil zatenBen üstümü hiç örtmeden yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?