bende youtube dan videolara fln bakmıştım sütü tencere koyup ısıtıyorsun . kimisi birkaç damla limon sıkıyor, kimisi sirke damlatıyor. Kaynatıyorsun süt kesilmiş oluyor hemen toplanıyor parçacıklar tuz çörek otu vs ekleyip tatlandırabilirsin veya tereyağı ile süper gidiyor ekmeğe biraz tereyağı sürüp üzerine toparlanan süt taneciklerinden ( adına ne denirse çökelek/ lor ) koyuyorsun
Aunen benimki de süs olarak ayak ucunda duruyor bazen yer daha serindir diyorum kendimi yere atıyorum keşke gece bir kamera beni çekseydi tam komedi filmi gibiyim
Ben kocayı haftalar öncesinde yanımdan gönderdim kalorifer gibi adam napayım sabahları yanına gidiyorum 5 dk sarılayım diye onda BİLe su içinde kalıyorum klima aldırmadım diye söylenip duruyor neyse az kaldı geçen daraldım südyeni cıkardım bir gecede meme altı göbek üstü pişik olmuş hayatımda pişik nedir bilmezdim öğrenmiş oldum
Ben kocayı haftalar öncesinde yanımdan gönderdim kalorifer gibi adam napayım sabahları yanına gidiyorum 5 dk sarılayım diye onda BİLe su içinde kalıyorum klima aldırmadım diye söylenip duruyor neyse az kaldı geçen daraldım südyeni cıkardım bir gecede meme altı göbek üstü pişik olmuş hayatımda pişik nedir bilmezdim öğrenmiş oldum
Ben de kalkan kullanmaya başladım bir de kantoron yağı sürdüm iyi diyenler oluyordu. Göğüs ucu kremi doğumu tetikliyordu diye yazıyorlardı ondan da korktum başlasam mı ki ben de
Ben de kalkan kullanmaya başladım bir de kantoron yağı sürdüm iyi diyenler oluyordu. Göğüs ucu kremi doğumu tetikliyordu diye yazıyorlardı ondan da korktum başlasam mı ki ben de
Canım doktor başlayalım dedi başladım ben valla normalde 35 de tüm gebelere başlatıyorum ben dedi senin ağrın varsa 34 de başlayalım dedi erken doğumla ilgili birşey duymadım kantoran yağı da iyi gelir herşeye ben de hemoroid için kullanıyorum onu
bende youtube dan videolara fln bakmıştım sütü tencere koyup ısıtıyorsun . kimisi birkaç damla limon sıkıyor, kimisi sirke damlatıyor. Kaynatıyorsun süt kesilmiş oluyor hemen toplanıyor parçacıklar tuz çörek otu vs ekleyip tatlandırabilirsin veya tereyağı ile süper gidiyor ekmeğe biraz tereyağı sürüp üzerine toparlanan süt taneciklerinden ( adına ne denirse çökelek/ lor ) koyuyorsun
Ben tuz atarak yapıyorum canım süzüp peynir gibi tüketiyoruz alt suyunada bazen çorba eğer zayıflamayla kafayı bozmuşsam pancarı sıkıp karıştırıyorum harika detoks suyu oluyo.
Kendimce biraz ekmek yemeyi yemeği azaltmıştım son aylar çok kilo almayayım diye ama başım dönüyor şekerim mi tansiyonum mu birden düşüyor ne yiyorsunuz her gün ne yiyeceğimi şaşırıyorum sağlıklı
Kızlar kontrolden geldim. 2 gündür vücudumun her yeri kaşınıyordu onu söyledim bende hamilelik öncesi kurdeşen de vardı o tekrar başladı sanmıştım da daha beteri ihtimalini söyledi doktor hamilelik metastazını duyanınız var mı. 2 gün daha gözlemle kaşınırsan tahlil yaparız dedi. Ve eğer öyleyse bebeği almak gerekir dedi bebeği gördüğüme bile sevinemedim bugün bayağı bir modum düştü.
Çok geçmiş olsun. Benim de egzamam var normalde bşy dokundu gibi ufak kızarıklık oluyo arada. Gebelik kolestazı mı diye çok taktım ama çok ağır bi kaşıntı da yok. Bildiğim önce ilaç veriyor 37ye girer girmez alıyolarmış bu durumda canım korkma hiç alt ast baktırcam bende
En basından beri yatmadan önce bsyler yiyorum aksama yemeğinden sonra 3 4 saat sonra açlıktan gözüm dönüyor ekmek arası yapıyorum yiyorum öle uyuyorum bosuna almadık 16 kiloyu