2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de kalkan kullanmaya başladım bir de kantoron yağı sürdüm iyi diyenler oluyordu. Göğüs ucu kremi doğumu tetikliyordu diye yazıyorlardı ondan da korktum başlasam mı ki ben de
Doğumu tetikleyen krem veya yağ değil de memeyi uyarmak. Benim doktorum kreme başlattı sonra da sıkı sıkı tembihledi aman masaj yapmak, uzun uzun ovmak, sıkmak, süt geliyor mu diye bakmak yok diye. Kremi yedirecek kadar çok kısa sürüp geçebilirsin.

Krem değil de göğüs ucunu fazla uyarmak doğumu tetikleyebilir. Yumuşak hareketlerle sürün. Benim dr mıncıklamadan sür dedi. nasılsın

Krem değil de göğüs ucunu fazla uyarmak doğumu tetikleyebilir. Yumuşak hareketlerle sürün. Benim dr mıncıklamadan sür dedi. nasılsın
Ben gögüs ucuma krem sürerken bile içim garip oluyo öle mıncıklayan varmı benmi cok hassasım en gıcık kaptıgım yer gögüs ucum

Ayy bende de hemoroid var ise yariyor mu nasil kullaniyorsun kac kere zarari yok heralde

Valla dikkat et bi araştır bakalim iyice ben öyle biliyorumda sonra sıkıntı çıkarmasın

En basından beri yatmadan önce bsyler yiyorum aksama yemeğinden sonra 3 4 saat sonra açlıktan gözüm dönüyor ekmek arası yapıyorum yiyorum öle uyuyorum bosuna almadık 16 kiloyu
Ama maşallah oğlusun da alıyor kilo ne yiyorsan yarıyor demek ki annesi
Ay ne sorcam kız senin yakışıklının bas çapı kaç çıkıyor?

Aynen karbonhidrat banada aldırıyo onada ay ben o kdr detaylı bakmıyorum nerde yazıyor ac ölçümüydü neydi o bakayım kagıda

Bir benimki kendi rahatını bozmuyor kovuyorum gitmiyor
En son ben terk ettim yatağı onunda işine geldi sabaha kadar oflayan poflayan yok yayılıp yatıyor
Bende sütyen takmıyorum atletsiz duramıyordum şimdi onuda giymiyorum şu hamilelik bitse de normale dönsek..

Bpd ölçüsü oluyor sanırım baş benm ki geride cıkmıs 8.80 cm hafta olarak da 35+4nerdeyse 1 hafta geride minnak kafalı olcak heralde

Aynen karbonhidrat banada aldırıyo onada ay ben o kdr detaylı bakmıyorum nerde yazıyor ac ölçümüydü neydi o bakayım kagıda
Kimse benim kadar ekmek yemiyordur ama ben kilo almadım yani aldım ama hiç almışım gibi durmuyor
Dün eltim burdan geçerken uğradı uzun zamandır görmüyor beni aaaa dedi ben senden daha kilolu duruyorum nerde bu bebekler dedi
Başlangıç kilomu baz alırsak 12 kilo aldım verdiklerimi de sayarsak 15 kilo aldım işin garibi bende aynaya bakıyorum sadece göbek var

Ya beni görenler de öle hiç kilo almamışsın diyor ama ben biliyorum bacaklarım arası kapandı saatim koluma olmuyor köprücük kemiklerim cıkardı benm onlar gözükmüyor artık ama insanlara yine zayıf geliyorum olması gerektiği gibi oldu cunkü

Bpd ölçüsü oluyor sanırım baş benm ki geride cıkmıs 8.80 cm hafta olarak da 35+4nerdeyse 1 hafta geride minnak kafalı olcak heralde
Ay olsun ya minnak olsun doğumu kolay olur. Ben tırsıyorum yaf. Bizimki 9.3 idi geçen hafta oyyt Sezeryana dönecek ya da zor doğacak diye çok tırsıyorum.

Ay olsun ya minnak olsun doğumu kolay olur. Ben tırsıyorum yaf. Bizimki 9.3 idi geçen hafta oyyt Sezeryana dönecek ya da zor doğacak diye çok tırsıyorum.
Bpd mi kafa çapı benimkiler de koca kafamı olacak acaba
32+2 de
Birinde 87.28 mm yazıyor diğerinde 87.39 mm
Ben koca kafa sevmiyorum oğlumun ki ne küçük ne büyük inşallah bunlarda abiye çeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…