Ben de kalkan kullanmaya başladım bir de kantoron yağı sürdüm iyi diyenler oluyordu. Göğüs ucu kremi doğumu tetikliyordu diye yazıyorlardı ondan da korktum başlasam mı ki ben de
Doğumu tetikleyen krem veya yağ değil de memeyi uyarmak. Benim doktorum kreme başlattı sonra da sıkı sıkı tembihledi aman masaj yapmak, uzun uzun ovmak, sıkmak, süt geliyor mu diye bakmak yok diye. Kremi yedirecek kadar çok kısa sürüp geçebilirsin.
Canım doktor başlayalım dedi başladım ben valla normalde 35 de tüm gebelere başlatıyorum ben dedi senin ağrın varsa 34 de başlayalım dedi erken doğumla ilgili birşey duymadım kantoran yağı da iyi gelir herşeye ben de hemoroid için kullanıyorum onu
Canım doktor başlayalım dedi başladım ben valla normalde 35 de tüm gebelere başlatıyorum ben dedi senin ağrın varsa 34 de başlayalım dedi erken doğumla ilgili birşey duymadım kantoran yağı da iyi gelir herşeye ben de hemoroid için kullanıyorum onu
Hayır içmezsek içindeki östrojen hormonu nasıl vücudumuzu etkilicek manasında dedim onu yoksa duaya da duanın gücüne de psikolojik etkisine de inanıyoruz tabiki
Bilmiyorum benim akrabalarım içilecek demişti internette de bi bardak içilir diyor
En basından beri yatmadan önce bsyler yiyorum aksama yemeğinden sonra 3 4 saat sonra açlıktan gözüm dönüyor ekmek arası yapıyorum yiyorum öle uyuyorum bosuna almadık 16 kiloyu
Ben kocayı haftalar öncesinde yanımdan gönderdim kalorifer gibi adam napayım sabahları yanına gidiyorum 5 dk sarılayım diye onda BİLe su içinde kalıyorum klima aldırmadım diye söylenip duruyor neyse az kaldı geçen daraldım südyeni cıkardım bir gecede meme altı göbek üstü pişik olmuş hayatımda pişik nedir bilmezdim öğrenmiş oldum
Bir benimki kendi rahatını bozmuyor kovuyorum gitmiyor
En son ben terk ettim yatağı onunda işine geldi sabaha kadar oflayan poflayan yok yayılıp yatıyor
Bende sütyen takmıyorum atletsiz duramıyordum şimdi onuda giymiyorum şu hamilelik bitse de normale dönsek..
Kimse benim kadar ekmek yemiyordur ama ben kilo almadım yani aldım ama hiç almışım gibi durmuyor
Dün eltim burdan geçerken uğradı uzun zamandır görmüyor beni aaaa dedi ben senden daha kilolu duruyorum nerde bu bebekler dedi
Başlangıç kilomu baz alırsak 12 kilo aldım verdiklerimi de sayarsak 15 kilo aldım işin garibi bende aynaya bakıyorum sadece göbek var
Kimse benim kadar ekmek yemiyordur ama ben kilo almadım yani aldım ama hiç almışım gibi durmuyor
Dün eltim burdan geçerken uğradı uzun zamandır görmüyor beni aaaa dedi ben senden daha kilolu duruyorum nerde bu bebekler dedi
Başlangıç kilomu baz alırsak 12 kilo aldım verdiklerimi de sayarsak 15 kilo aldım işin garibi bende aynaya bakıyorum sadece göbek var
Ya beni görenler de öle hiç kilo almamışsın diyor ama ben biliyorum bacaklarım arası kapandı saatim koluma olmuyor köprücük kemiklerim cıkardı benm onlar gözükmüyor artık ama insanlara yine zayıf geliyorum olması gerektiği gibi oldu cunkü
Ay olsun ya minnak olsun doğumu kolay olur. Ben tırsıyorum yaf. Bizimki 9.3 idi geçen hafta oyyt Sezeryana dönecek ya da zor doğacak diye çok tırsıyorum.
Ay olsun ya minnak olsun doğumu kolay olur. Ben tırsıyorum yaf. Bizimki 9.3 idi geçen hafta oyyt Sezeryana dönecek ya da zor doğacak diye çok tırsıyorum.
Bpd mi kafa çapı benimkiler de koca kafamı olacak acaba
32+2 de
Birinde 87.28 mm yazıyor diğerinde 87.39 mm
Ben koca kafa sevmiyorum oğlumun ki ne küçük ne büyük inşallah bunlarda abiye çeker..