2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bpd mi kafa çapı benimkiler de koca kafamı olacak acaba
32+2 de
Birinde 87.28 mm yazıyor diğerinde 87.39 mm
Ben koca kafa sevmiyorum oğlumun ki ne küçük ne büyük inşallah bunlarda abiye çeker..
O haftalarda bizimki kaçtı acaba Bulursam bi bakayım.
Ama sen sezeryan olacaksın ya en azından doğum şeklini etkilemez.

Yani bende anlamadım gitti beni her gören kendi kilosu ile kıyaslıyor siz şişkoysanız ben napabilirim dimi
Tamam ikiz ama demekki onlardan bana kalmıyor çok şükür kiloları normal her birini 3 kilo doğurmamı bekliyorlar herhalde

Pazartesi günü bana durumu bildirir misin
Benim de çarşamba günü kontrolüm o gün çatı muayenem de var kısmet artık.
tabiki canim sorucamda zaten normal doguma engel mi diye benimde pazartesi cati muaynemem heyecan dorukta valla iyice sonlara geldik umarim sorun olmaz bas cevresi

O haftalarda bizimki kaçtı acaba Bulursam bi bakayım.
Ama sen sezeryan olacaksın ya en azından doğum şeklini etkilemez.☺
Yok doğumu etkilemiyor ama bence yanlış ölçmüştür doktorum ölçerken şaşırdı maşallah 2 hafta önde dedi bende şaşırdım koca kafa olmazlar inşallah

Bpd ölçüsü oluyor sanırım baş benm ki geride cıkmıs 8.80 cm hafta olarak da 35+4nerdeyse 1 hafta geride minnak kafalı olcak heralde
Ben de bugün geldim 34+1 kontrolünden benim kız da tam tersi tam bir koca kafalıymıştabi dr um kibarca kafa çevresi de maşallah olarak aktardı 37hf ölçümüymüştabi biz alt metnin koca kafalı olduğunu anladık oğlumda da öyleydi

Krem değil de göğüs ucunu fazla uyarmak doğumu tetikleyebilir. Yumuşak hareketlerle sürün. Benim dr mıncıklamadan sür dedi. nasılsın
Ben iyiyim de sıcaklar iyi değil bugün eşimi çalıştırayım dedim ev düzenini ayarlayalım temizlik öncesi evi düzenledik etrafında dönerken ben yandım valla olan yine bana oldu sen nasılsın

Ayy bende de hemoroid var ise yariyor mu nasil kullaniyorsun kac kere zarari yok heralde
Bende yaradı bir ara dayanamadım krem istedim doktordan bir iki kere sürdüm onu yağ en azından doğal kremin yanında doktor da dayanamadığında krem kullan demişti kantoran yağı zeytin yağı dönüşümlü kullandım her duş sonunda

Hey maşallah 3 hafta
Oğlunda da öyleyse demekki bu ölçümler doğru bana da iki koca kafa mı geliyor acaba

Maşallah de lütfen ne zaman birşey desen nazar değdiriyorsun kendine

tabiki canim sorucamda zaten normal doguma engel mi diye benimde pazartesi cati muaynemem heyecan dorukta valla iyice sonlara geldik umarim sorun olmaz bas cevresi
Haberleşelim o zaman haftaya Bence seninki sorun olmaz ama 2 hafta önce 9 cm geçmemiş bilem.
Oğlun da normal doğum ild mi doğmuştu

Son düzenleme:
Hey maşallah 3 hafta
Oğlunda da öyleyse demekki bu ölçümler doğru bana da iki koca kafa mı geliyor acaba
Benim oğlumun hala geniş gibi kafası ama orantılı olarak omuzları falanda geniş, zayıflasa da üst beden geniş kalıyor.Onları yaradan en güzel haliyle yaradıyor hiç merak etme bence TR ye çok yakışıklı iki delikanlı geliyor

Ben iyiyim de sıcaklar iyi değil bugün eşimi çalıştırayım dedim ev düzenini ayarlayalım temizlik öncesi evi düzenledik etrafında dönerken ben yandım valla olan yine bana oldu sen nasılsın
O ne güzel maşallah, ben zorla bir çamaşır astırdım o. Sıcaklar için standart tepkim don. Yaşasın donlu yaşam

Ay inşallah abi gibi yakışıklı benim gibi iyi huylu olurlar
hadi babadan da merhameti ve yardım severliği alsınlar
Diğer bütün huyları bize çeker inşallah

Bpd mi kafa çapı benimkiler de koca kafamı olacak acaba
32+2 de
Birinde 87.28 mm yazıyor diğerinde 87.39 mm
Ben koca kafa sevmiyorum oğlumun ki ne küçük ne büyük inşallah bunlarda abiye çeker..
Baktım şimdi benim ufaklığın 31+5 dee 82 kusur mm imiş. Bence seninki yanlış ölçülmüş çok net merak etme.

Ay olsun ya minnak olsun doğumu kolay olur. Ben tırsıyorum yaf. Bizimki 9.3 idi geçen hafta oyyt Sezeryana dönecek ya da zor doğacak diye çok tırsıyorum.
Ayy bizimkide koca kafalı olacak hep önde çıkıyor geçen hafta 8.9 çıkmış ama kardeşimde koca kafa oğlan dayıya olsun kafası büyük olanlar zeki oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…