2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım o biraz büyüklüğüne yapısına bağlı bende de var ama çok büyük değil doktorun görüşü önemli ıkınma sırasında sıkıntı cıkabilir yani belki kanama yırtılma olabilir o da derecesine bağlı umarım ayarlayabilirim ıkınma önceden çalışılcak birşey de değil doktor söyledikçe ıkınmaya çalışcam artık normal doğum olursa

doktor basur sorun olabilir ama haftaya bakip ona gore karar verelim dedi ben korkuyorum o da seyden oldu aslinda gecen esim perine masaji yapmaya calisti baya canim yandi sislik var dedi orasi aciyor baya bende oyle olunca bir korku geldi icime

Cok aciyor ya bende de var senelerdir Zeytinyagi biraz yumusatiyo aklinda olsun gece yatarken pamuga damlatip koy sabaha kadar.

Basuru olan arkadaslar sisligi iceri sokmaya calisin tekrar cikarsa tekrar geriye itin. Disarda kaldikca agri sizi yapar.icerde daha rahat edersiniz. Agrisi azalir. Ama malesef buyuk tuvaletinixi yaptikca geri cikacaktir. İyice soktugunuzdan emin olun bastirin korkmayin.

Normal dogum sonrasi dogum agriniz gecer bu illet zor gecer. Korkutmak gibi olmasin bazen aylarca surer sizisi.. ilk dogumumda yasadim kalbim orda atiyordu sanki iceri sokulabildigini de bilmiyordum. Ogrenince az az soktum. Sonra baktim daha da bastirilabiliyo. Nefes almaya basladim...

Tiksinc gelebilir bazi arkadaslara ama gebelikte ve sonrasinda cogu kisi yasiyo malesef bu durumu ... Yasamasin ins kimse...

Bndede bahsettgn iki durumun skintisi var. Ama sezeryan hic dusunmedim dr uma da bahsetmedim. Hos cati muayenelerinde gormustur. İki hftadr da karin cevresinden dolayi yakin takip altindayim. Uc gun arayla kontrle gidiyorum . Bi ilerleme kaydedemedik. Hic beslenemiyor degilde az besleniyor. En son iki hafta gerideydik. Dogana kadarda boyle surecek sanirim. Dr um 39 a kadar kendi sancin gelmezse suni ile dogumu gerceklestiririz dedi.
İlk karin cevresi geriligini duydugumda iki gunum hep aglamakli gecti. Simdi ise hicbirsey dusunmuyorum. Kafam rahat sagliksiz bi durum yok sadece ince belli bi bebek. Belki gec dollenme oldu . Belki zayif bebek. . İyi olacagina ben inaniyorum. Sende inan..
Basur icin sezeryan ol yada olma ne iyi gelecekse yazdir. Hepsini atlaticaz ins.

Korkuyla yaklasmayalim bu surecte hicbirseye. Her canli doguruyor. Dogal bi surec.. Konuya bi cerrahi islem gibi, bi ameliyat gibi, bi hastalik gibi bakmayalim.

Bi ikinmada saglikla doguralim ins bebislerimizi.

Kızlar magnezyum kullanıyor musunuz siz? Doktor magnezyumu kesmedi ben de hatta doğumdan sonra da devam edecek vitaminler dedi. Ama magnezyum kasılmaları azaltmıyor mu, o zaman nasıl açılma olacak rahim ağzında?

haklisin canim bakalim benimde haftaya yapicam cati muayenesini dedi ona gore karar verir artik saglikli olan ne olucaksa o olsun hepimiz icin insallah

MErhaba kızlar ben Doğumu yaptım bebeğimi kucakladım Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip Etsin biz kavuştuk darısı başınıza sütüm henüz gelmedi mama takviyesi yaptı hemşireler
Gözün Aydın canım allah analı babalı büyütsün sık sık meme vermeye devam et moralini yüksek tut bolda su iç sütün gelecektir inşallah

Bende aynıydı 35+2 de 2750 gram 49 cm maşallah kağıda baktığımda benmde kafa ölçüsü geride karın ölçüsü önde görünüyo bence takılacak bsy yok o ölçümler hem oynuyor hemde kafası küçük olabilir bu genetik faktörlerle alakalı olabilir pramatüre olmuyor ki bu kiloda benm eltim 38.haftasınds 2800 dogurdu maşallahı vardı cocugun pramatüre denmedi

Kızlar annemle babam virüse yakalanmıştı atlattılar gibi oldu iki hafta geçti anmem ağır seyretti ilaç vermisler ama babamda belirti olmadığı için pozitif çıktığı halde ilaç vermemişlerdi bugün babamin zatureye yakalandığını öğrendik annem de de hafif hırıltı vardı doktor kuzenimle konuştum atlatanlar taşıyıcı oluyor mu diye ciğer filmine bağlı dedi test negatif çıksa bile ciğerlerde tutunmussa hem taşıyıcı olabilir hem de tekrar nüksedebilir dedi. Canınızı sıkmak istemem ama bilgilendirmek istedim ciğer filmi çektirmek şart gibi. Annem gelecekti doğuma bu durumda gelemeyecek sanırım inşallah hepimiz sağ salim atlatırız önlemlerimizi alalım

Arkadaşlar merhaba, bugün çatı muayenem vardı 36+0 haftamdayım bebek 3120kg 48cm olmuş. Açılman yok ama rahim yumuşamaya başlamış dedi doktor Günlük 45 dk yürü dedi 10-15 güne doğmazsa suni sancı verelim bebek çok kilo aLmadan dedi.Açıkcası biraz tedirgin oldum bu ikinci doğumum olucak ilk doğumumuda 40+3 de Suni sancıyla doğum yaptım bebek 3700 kg doğdu ve zor bir doğumdu. Yani suni sancı almak beni biraz korkutuyor acıkcası

Normal isteyen kızlar pilates topu falan almıştı birde hurma yemeye başladılar sende geçmiş sayfalara bak istersen.. Suni sancı çok zor gerçekten inşallah suniye gerek kalmaz kendi sancın ile doğurursun canım..

Kızlar benim amcamın kızına asla normal doğuramazsın demişlerdi. 1 hafta aramız var. Bana da öyle dediler. Normalde bugun gün içinde sezaryane alacaklardı. Gece sancısı tut mus normal doğurmuş. Acaba bende mi denemek istediğimi söylesem. Benimde 28eylülü günüm

İnşallah canım evet zor gerçekten ilkinden biliyorum malesef bende pilates topu alıyım bari hurmada geldi aklıma bir de günlük 45 dk yürü dedi işte ona yüklenmeye çalışıcam Kader kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…