İn şa Allah canımvalla bnimki zatn cok asagida korkuyorm :) 38 den sonra cogaltirim sayiyi
Canım o biraz büyüklüğüne yapısına bağlı bende de var ama çok büyük değil doktorun görüşü önemli ıkınma sırasında sıkıntı cıkabilir yani belki kanama yırtılma olabilir o da derecesine bağlıkizlar bugun benimde kontrolum vardi karin cevresi 10 gun geri gidiyordu yine 10 gun geri gidiyor ben bu yuzden ve basurumdan dolayi sezeryan icin gun istedim sezeryani 39 artilardayken yapicak haftaya yinede cati muayenesi yapayim ona gore gun veriyim dedi bekletcek bir hafta dahakizlar sizce basur olayini ben abartiyor muyum basur yuzunden sezeryan olmak kotu bir fikir mi
doktor basur sorun olabilir ama haftaya bakip ona gore karar verelim dedi ben korkuyorum o da seyden oldu aslinda gecen esim perine masaji yapmaya calisti baya canim yandi sislik var dedi orasi aciyor baya bende oyle olunca bir korku geldi icime
bayildim cok guzeller gule gule kullanin canimBenim de kapı süsüm ve amigurumi oyuncaklarım
kizlar bugun benimde kontrolum vardi karin cevresi 10 gun geri gidiyordu yine 10 gun geri gidiyor ben bu yuzden ve basurumdan dolayi sezeryan icin gun istedim sezeryani 39 artilardayken yapicak haftaya yinede cati muayenesi yapayim ona gore gun veriyim dedi bekletcek bir hafta dahakizlar sizce basur olayini ben abartiyor muyum basur yuzunden sezeryan olmak kotu bir fikir mi
Bakalım belki yine tarif gelirBağışıklık güçlendiriyor canım bizede de var kim yazmıştı ya tarifini de vermişti hatta
Sağ ol canımbayildim cok guzeller gule gule kullanin canim
haklisin canim bakalim benimde haftaya yapicam cati muayenesini dedi ona gore karar verir artik saglikli olan ne olucaksa o olsun hepimiz icin insallahBndede bahsettgn iki durumun skintisi var. Ama sezeryan hic dusunmedim dr uma da bahsetmedim. Hos cati muayenelerinde gormustur. İki hftadr da karin cevresinden dolayi yakin takip altindayim. Uc gun arayla kontrle gidiyorum . Bi ilerleme kaydedemedik. Hic beslenemiyor degilde az besleniyor. En son iki hafta gerideydik. Dogana kadarda boyle surecek sanirim. Dr um 39 a kadar kendi sancin gelmezse suni ile dogumu gerceklestiririz dedi.
İlk karin cevresi geriligini duydugumda iki gunum hep aglamakli gecti. Simdi ise hicbirsey dusunmuyorum. Kafam rahat sagliksiz bi durum yok sadece ince belli bi bebek. Belki gec dollenme oldu . Belki zayif bebek. . İyi olacagina ben inaniyorum. Sende inan..
Basur icin sezeryan ol yada olma ne iyi gelecekse yazdir. Hepsini atlaticaz ins.
Korkuyla yaklasmayalim bu surecte hicbirseye. Her canli doguruyor. Dogal bi surec.. Konuya bi cerrahi islem gibi, bi ameliyat gibi, bi hastalik gibi bakmayalim.
Bi ikinmada saglikla doguralim ins bebislerimizi.
Gözün Aydın canım allah analı babalı büyütsünMErhaba kızlar ben Doğumu yaptım bebeğimi kucakladım Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip Etsin biz kavuştuk darısı başınızasütüm henüz gelmedi mama takviyesi yaptı hemşireler
Bende aynıydı 35+2 de 2750 gram 49 cm maşallah kağıda baktığımda benmde kafa ölçüsü geride karın ölçüsü önde görünüyo bence takılacak bsy yok o ölçümler hem oynuyor hemde kafası küçük olabilir bu genetik faktörlerle alakalı olabilir pramatüre olmuyor ki bu kiloda benm eltim 38.haftasınds 2800 dogurdu maşallahı vardı cocugun pramatüre denmediSelam kizlar benimde bugun kontrolum vardi 35+2 yim bebisin kilosu 2750 olmus haftasiyla uyumlu dedi boyu da 48cm uzun boylu olcak dedi ama benim bebisin kafasi 1hafta geride gobek 1hafta onde ona biraz takildim ama bisey olsa doktor soylerdi heralde bakalim sanci vs yok rahim agzi kapali 1 hafta daha dayansin premeture riski kalkacak dedi bu arada cati muayenesi oldum saniyelik birsey catim normal doguma uygunmus su 2haftayi atlatayim sonra beklemeye gecicem insallah herkes mutlu haberler alsin insallah
Normal isteyen kızlar pilates topu falan almıştı birde hurma yemeye başladılar sende geçmiş sayfalara bak istersen.. Suni sancı çok zor gerçekten inşallah suniye gerek kalmaz kendi sancın ile doğurursun canım..Arkadaşlar merhaba, bugün çatı muayenem vardı 36+0 haftamdayım bebek 3120kg 48cm olmuş. Açılman yok ama rahim yumuşamaya başlamış dedi doktor Günlük 45 dk yürü dedi 10-15 güne doğmazsa suni sancı verelim bebek çok kilo aLmadan dedi.Açıkcası biraz tedirgin oldum bu ikinci doğumum olucak ilk doğumumuda 40+3 de Suni sancıyla doğum yaptım bebek 3700 kg doğdu ve zor bir doğumdu. Yani suni sancı almak beni biraz korkutuyor acıkcası
İnşallah canım evet zor gerçekten ilkinden biliyorum malesef bende pilates topu alıyım bari hurmada geldi aklıma bir de günlük 45 dk yürü dedi işte ona yüklenmeye çalışıcamNormal isteyen kızlar pilates topu falan almıştı birde hurma yemeye başladılar sende geçmiş sayfalara bak istersen.. Suni sancı çok zor gerçekten inşallah suniye gerek kalmaz kendi sancın ile doğurursun canım..
benim ilk gün gelmemişti. zorla kolostrom sağabilmiştim hastanede. 2.gün ufaktan başladı gelmeye. o yüzden mama aldım yine ben gelmezse vereceğim mutlaka mama.Kızlar sezaryende süt geç mi geliyor?
Hangi mamadan aldın canımbenim ilk gün gelmemişti. zorla kolostrom sağabilmiştim hastanede. 2.gün ufaktan başladı gelmeye. o yüzden mama aldım yine ben gelmezse vereceğim mutlaka mama.
hipp combiotic aldımHangi mamadan aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?