2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben ilk dogumumda lohusalikta daha iyiydim acikcasi,hamilelik cok yormustu..yine oyle olurum kesin..suanda adim atmak yurumek bazen nefes almak bile zor..doğunca bebek sevgisiyle herseyi yaptırtıyo biraz yardimci anne es olursa lohusalik guzel bence

Selam kizlar benimde bugun kontrolum vardi 35+2 yim bebisin kilosu 2750 olmus haftasiyla uyumlu dedi boyu da 48cm uzun boylu olcak dedi ama benim bebisin kafasi 1hafta geride gobek 1hafta onde ona biraz takildim ama bisey olsa doktor soylerdi heralde bakalim sanci vs yok rahim agzi kapali 1 hafta daha dayansin premeture riski kalkacak dedi bu arada cati muayenesi oldum saniyelik birsey catim normal doguma uygunmus su 2haftayi atlatayim sonra beklemeye gecicem insallah herkes mutlu haberler alsin insallah

Benimde haftaya pazartesi randevum canım maşallah 3ü geçmiş aynı gidiyoruz heralde yine bizim bebikler kafaları büyük boylar uzun kız mıydı seninki
Gece belime ağrı girdi sonra karnım sertleşti regl ağrısı gibi ağrı aralıklarla geldi gitti bir saat çektim heralde sanırım bu yalancı sancılardan

Toparlar caninizi sįkmayin.Listeyi bizimle de paylasir misiniz
Uc su bardagi sut. Uc su bardagina denk yogurt. Ayran istersem iki katina cikarmam gerkmis. Birer avuc ceviz cig badem.kuru uzum kuru dut findik. Haftada 4 gun bakliyat. 2 gun et. Bir gun balik. Bunlar kesin yapmam gerekenler

Dikkat et canim bu haftalarda yalanci sanci oluyormuş ama dogum sancisida olabilir evet bebegim kız seninki en son kaçıncı haftada ne kadardi

Her şey güzelmiş canım henüz sancım yok 10 ekime gün verdi.Kızım 3160 gr olmuş
Ayy benim de cok istedigim tarih bugun doktor catin uygun demeseydi o gune istoycektim direk bebisi tembihliyorum ozaman gel diye :) masallah epey buyuyor bebislerimiz saglikla kucagimiza alalim hepimiz amin

Ayy benim de cok istedigim tarih bugun doktor catin uygun demeseydi o gune istoycektim direk bebisi tembihliyorum ozaman gel diye :) masallah epey buyuyor bebislerimiz saglikla kucagimiza alalim hepimiz amin
Tesadüf olmuş canım ama benim de hoşuma gitti şimdi Beyiss demese fark etmeyecektimAmin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…