Ya bende de hemoroid var hem de buyumus baya normalnolmuyor mu o durumda bende normal istiyorum aslinda bugun kontrolum var cati muayenesi yapacak doktor ve dogum konusacagiz bunuda sorayim
Cennette bi meleğin seni bekliyo
Bunu kucağına alıp kokusunu duyunca tüm sıkıntılarını hüzünlerini unurtursun inşaallah hayırlı doğumlar diliyorum.
Sıradaki sensin topiğin doğumdan çıkınca yazarsın.
Ah nasil iyi geldi yazdiklarin cok tesekkur ederim moral oldu resmen Allah herkesin yavrusunu bagislasin insallah Yazarim yazarim elimden geldigince butun deneyimlerimi anlatirim
Kızlar bir ara burada polenden falan bahsedildi eşim bal ve polen aldı ama burada ne için önerilmişti unuttum.Onu nasıl kullanacağım ve neye faydası var
kizlar bugun benimde kontrolum vardi karin cevresi 10 gun geri gidiyordu yine 10 gun geri gidiyor ben bu yuzden ve basurumdan dolayi sezeryan icin gun istedim sezeryani 39 artilardayken yapicak haftaya yinede cati muayenesi yapayim ona gore gun veriyim dedi bekletcek bir hafta daha kizlar sizce basur olayini ben abartiyor muyum basur yuzunden sezeryan olmak kotu bir fikir mi
kizlar bugun benimde kontrolum vardi karin cevresi 10 gun geri gidiyordu yine 10 gun geri gidiyor ben bu yuzden ve basurumdan dolayi sezeryan icin gun istedim sezeryani 39 artilardayken yapicak haftaya yinede cati muayenesi yapayim ona gore gun veriyim dedi bekletcek bir hafta daha kizlar sizce basur olayini ben abartiyor muyum basur yuzunden sezeryan olmak kotu bir fikir mi
Kızlar bir ara burada polenden falan bahsedildi eşim bal ve polen aldı ama burada ne için önerilmişti unuttum.Onu nasıl kullanacağım ve neye faydası var
doktor basur sorun olabilir ama haftaya bakip ona gore karar verelim dedi ben korkuyorum o da seyden oldu aslinda gecen esim perine masaji yapmaya calisti baya canim yandi sislik var dedi orasi aciyor baya bende oyle olunca bir korku geldi icime
Bu kadar olur aynisı canım..hastalandimi kafayı kaldırip bakmişligi yok bu yasina kadar..bahanesi ney? onu öyle görmeye dayanamıyomuşmuş ..lafffff..ben zevk alıyorum oyle gorunce çünkü....bildigin uykudan.taviz vermiyo.adam.keyfine düşkün..severler cunku onlar yatmayı memleketçe tembellik ünvanları meshurdur..
Bu kadar olur aynisı canım..hastalandimi kafayı kaldırip bakmişligi yok bu yasina kadar..bahanesi ney? onu öyle görmeye dayanamıyomuşmuş ..lafffff..ben zevk alıyorum oyle gorunce çünkü....bildigin uykudan.taviz vermiyo.adam.keyfine düşkün..severler cunku onlar yatmayı memleketçe tembellik ünvanları meshurdur..
Hahaha sanki benim eşimi anlattın oda onu öyle görmeye dayanamıyormuş
Bazen çok kusunca gece hadi kalk hastaneye gidelim dediğimde sabah olsun demeyi biliyor ama, bir gün sabahın köründe ona sinir olup belediye otobüsüne binip gittim kapıda araba var biz otobüsle gittik düşün..