- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Öyle mi ballıyı bilmiyorum da maymuş olacağı kesinMütteşemmmm
Keremler çok ballı maymuş oluyolar yaaa
Artik ekim anneleri baslicak hayirlisiyla sira bize gelicek kismetseBizim kızlar hep burdalarmis ya ne yapıyorsunuz kızlar bende doğumlar başladı mı diye arada uğrayıp bakıyorum ekim annelerine ekim annelerinden de eylül annesi olanlar olmuş bizden de buraya epey kayacak sanki
Keremler kalıpların dışında yaşarÖyle mi ballıyı bilmiyorum da maymuş olacağı kesinBugün yine yüzünü göstermedi. Elleriyle yarısını kapatmıştı azcık kıpırdasam görünmez mi yüzü dedim doktora. Azcık kıpırdadım bu sefer yüzünün hepsini kapattı. Doktor pipi fotosu vereyim mi dedi ay yok daha önce vermiştiniz var yüzünü istiyorum dedim napcam pipi fotosunu. Böyle bi maymuş işte cidden
Tahinin üstündeki yağı kullanabilirsin.Arkadaşlar göğüs ucu için krem almak yerine evde doğal yollardan meyve ve ya meyve çekirdeğinden jel yapılıp kullanılır mı ayva çekirdeği diye duydum başka ne yapılabilir?
Yaa bak ne güzel yazdın çok heyecanlandırdın beniKeremler kalıpların dışında yaşar
Bizim ailede var bi tane kırıp geçiriyo bizi gülmekten daha 2.5 yaşında ama tam nevi şahsına münhasır
Çook eğleneceksiniz inşallah
Sütün gelmesi beyindeki hipofiz beziyle alakalıymjş hamile olmayan bir kadın bike getirebilirmiş yani hatta bir bebeği babannesi emziriyordu yabancı. Yani stresle çok alakalı bence doğum şekliyle yada beslenmeyle değil onlar içeriğini miktarını belki artırır önemli olan stresli olmamakBen de senin gibi düşünerek sormuştum ama dediğim gibi arada önemli bir fark yok gibi davrandı. Hatta geçenlerde bunu 41. haftasını doldurduktan sonra suni sancı ile doğurmaya çalışıp sonunda sezaryene giren bir arkadaşıma sordum. Onun da sütü hemen gelmemiş ve başka bir arkadaşının vajinal doğumdan sonra sütü olmadığını, ikinci doğumunu sezaryen yaptığını ve hemen bol miktarda sütü geldiğini anlattı. Artık kısmet diyorum, benim de aklım karıştı.
Merhabalar aynı durumu şuan ben yaşıyorum kan tahlilimizde potasyum kritik yüksek çıktı tahlil verdiğimiz gün 15 gunluktuk daha sizde durum ne oldu acaba ?Şuan kalbimi yerinden söksem acimaz..nicin buraya yaziyorum bilmiyorum..bugun oglumun kan tahlili sonuclarinda potasyum degeri yuksek cikti..doktor bir kalp doktoru gorsun ama eminin muhim bisi cikmicak dedi icime bir kurt dussede oyle soyledi diye rahattim..ama suan internette bi arastirayim dedim bakmaz olaydım dunyam basima yikildi ..ne olur bisey olmaz muhim degil desin birileri
Kantaron sağı sürün her gün içenler de var bebek doğduktan sonra devam ederse içersinizCanım o biraz büyüklüğüne yapısına bağlı bende de var ama çok büyük değil doktorun görüşü önemli ıkınma sırasında sıkıntı cıkabilir yani belki kanama yırtılma olabilir o da derecesine bağlıumarım ayarlayabilirim ıkınma önceden çalışılcak birşey de değil doktor söyledikçe ıkınmaya çalışcam artık normal doğum olursa
Amin canım inşAllah nasip olurYaa bak ne güzel yazdın çok heyecanlandırdın beniay inşAllah kuzum ailecek eğlenmek de en bi sevdiğim hayalim bebişlerimizin bizi güldürdüğü günleri de nasip etsin Rabbim hepimize
Biz ayrintıli kalp muayenesi olduk her türlü tahlili tekrar yapıldı hiçbir problem çıkmadı şükürler olsun..potasyum tahlili beklememesi gerekiyormuş hemen bakılması gerekirmiş..saglık ocağinda ki beklemeden dolayı yüksek çıkmış yani bizim yanlışlıktan ötürü inşallah sizinde öyle bi şeydir çok geçmiş olsunMerhabalar aynı durumu şuan ben yaşıyorum kan tahlilimizde potasyum kritik yüksek çıktı tahlil verdiğimiz gün 15 gunluktuk daha sizde durum ne oldu acaba ?
Aynı şey bende de vardı canım. Bebeğe kilo yapan şeyler yedim 10 gün boyunca. Ama ne yemek.. Ispanaklı yumurtalar, tahinli pekmezler, cevizler, yulaflar neler neler...normal düzeye geldi çok şükür Hala da azalttım ama yiyorum. Benim de canım istemiyor yemek zır geliyor ama bebiş için katlanıyorum artık..Bndede bahsettgn iki durumun skintisi var. Ama sezeryan hic dusunmedim dr uma da bahsetmedim. Hos cati muayenelerinde gormustur. İki hftadr da karin cevresinden dolayi yakin takip altindayim. Uc gun arayla kontrle gidiyorum . Bi ilerleme kaydedemedik. Hic beslenemiyor degilde az besleniyor. En son iki hafta gerideydik. Dogana kadarda boyle surecek sanirim. Dr um 39 a kadar kendi sancin gelmezse suni ile dogumu gerceklestiririz dedi.
İlk karin cevresi geriligini duydugumda iki gunum hep aglamakli gecti. Simdi ise hicbirsey dusunmuyorum. Kafam rahat sagliksiz bi durum yok sadece ince belli bi bebek. Belki gec dollenme oldu . Belki zayif bebek. . İyi olacagina ben inaniyorum. Sende inan..
Basur icin sezeryan ol yada olma ne iyi gelecekse yazdir. Hepsini atlaticaz ins.
Korkuyla yaklasmayalim bu surecte hicbirseye. Her canli doguruyor. Dogal bi surec.. Konuya bi cerrahi islem gibi, bi ameliyat gibi, bi hastalik gibi bakmayalim.
Bi ikinmada saglikla doguralim ins bebislerimizi.
Bilgi için teşekkür ederiz. Amcayla teyzeye de çok geçmiş olsun canımKızlar annemle babam virüse yakalanmıştı atlattılar gibi oldu iki hafta geçti anmem ağır seyretti ilaç vermisler ama babamda belirti olmadığı için pozitif çıktığı halde ilaç vermemişlerdi bugün babamin zatureye yakalandığını öğrendik annem de de hafif hırıltı vardı doktor kuzenimle konuştum atlatanlar taşıyıcı oluyor mu diye ciğer filmine bağlı dedi test negatif çıksa bile ciğerlerde tutunmussa hem taşıyıcı olabilir hem de tekrar nüksedebilir dedi. Canınızı sıkmak istemem ama bilgilendirmek istedim ciğer filmi çektirmek şart gibi. Annem gelecekti doğuma bu durumda gelemeyecek sanırım inşallah hepimiz sağ salim atlatırız önlemlerimizi alalım
Ben 41.hf da suni sancıda kaldım 1.5 gün boyunca, kendi sancım olmamıştı, sonra sezeryana alındım ama çıkar çıkmaz bebeği emzirebildim sütüm geldi diye sevinmişlerdi( ben zaten gelmeme ihtimali olduğunu bile bilmiyodum ki extra sevineyim doğuran herkesin zaten gelir sanıyodum) bunda nasıl olacak bakalım ama benim ablamın iki çocuğu da sezeryan o da emzirmişti hemen. Ben çantama Mami Power koyacağım önlem olarak hatta bir gün önce içicem dr a sorup. Kızıma da mama koydum bile çantaya, bizim abi çok alerjik doğmuştu o yüzden ben alerjik mama temin edip koydum tabi önlem amaçlı.Yani normal doğum doğal bir süreç olduğu için vücudun doğası gereği gereken sütü istisnalar hariç olmak üzere ürettiğini düşünüyorum.Sezaryende ise işin doğal akışını bozmuş oluyoruz.Benim mantığıma göre fark oluyordur.Ama araştırmadım belki dediğin gibidir.
Benim yenidoğan hemşiresi kuzenimin göğüslerine süt gelmişti bekardı o zaman, sancı oluyo diye gitmişti dr un yanına meğer bebeklerle ilgilendikçe sütü geliyomuşSütün gelmesi beyindeki hipofiz beziyle alakalıymjş hamile olmayan bir kadın bike getirebilirmiş yani hatta bir bebeği babannesi emziriyordu yabancı. Yani stresle çok alakalı bence doğum şekliyle yada beslenmeyle değil onlar içeriğini miktarını belki artırır önemli olan stresli olmamak
Bir an önce açılmam olsun ve sancım gelsin diye canım daha doğrusu suni sancıya gerek kalmasın diyeCanım yürüyüşü neden tavsiye etti hangi durum için ?
Allahım yarabbim ne büyüksün mucize gibi bişey buBenim yenidoğan hemşiresi kuzenimin göğüslerine süt gelmişti bekardı o zaman, sancı oluyo diye gitmişti dr un yanına meğer bebeklerle ilgilendikçe sütü geliyomuş❤❤❤
Uyu uyu bunlar son günlerin tadını çıkar.dermişimmmmUyumak istiyorum
Sürüyorum canım kantaron ayrı bir mucize geçen koluma domates sosu sıçradı kaynar yandı bayağı büyüktü iş yapmaya devam edince sürttürdüm biraz ama onun dışında kantaron yağı ile çok küçük kaldı hemen toparladı yanığa da iyi geliyor meme ucuna da iyiKantaron sağı sürün her gün içenler de var bebek doğduktan sonra devam ederse içersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?