2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Mütteşemmmm
Keremler çok ballı maymuş oluyolar yaaa
Öyle mi ballıyı bilmiyorum da maymuş olacağı kesin Bugün yine yüzünü göstermedi. Elleriyle yarısını kapatmıştı azcık kıpırdasam görünmez mi yüzü dedim doktora. Azcık kıpırdadım bu sefer yüzünün hepsini kapattı. Doktor pipi fotosu vereyim mi dedi ay yok daha önce vermiştiniz var yüzünü istiyorum dedim napcam pipi fotosunu. Böyle bi maymuş işte cidden

Arkadaşlar göğüs ucu için krem almak yerine evde doğal yollardan meyve ve ya meyve çekirdeğinden jel yapılıp kullanılır mı ayva çekirdeği diye duydum başka ne yapılabilir?

Keremler kalıpların dışında yaşar
Bizim ailede var bi tane kırıp geçiriyo bizi gülmekten daha 2.5 yaşında ama tam nevi şahsına münhasır
Çook eğleneceksiniz inşallah

Arkadaşlar göğüs ucu için krem almak yerine evde doğal yollardan meyve ve ya meyve çekirdeğinden jel yapılıp kullanılır mı ayva çekirdeği diye duydum başka ne yapılabilir?
Tahinin üstündeki yağı kullanabilirsin.

Keremler kalıpların dışında yaşar
Bizim ailede var bi tane kırıp geçiriyo bizi gülmekten daha 2.5 yaşında ama tam nevi şahsına münhasır
Çook eğleneceksiniz inşallah
Yaa bak ne güzel yazdın çok heyecanlandırdın beni ay inşAllah kuzum ailecek eğlenmek de en bi sevdiğim hayalim bebişlerimizin bizi güldürdüğü günleri de nasip etsin Rabbim hepimize

Sütün gelmesi beyindeki hipofiz beziyle alakalıymjş hamile olmayan bir kadın bike getirebilirmiş yani hatta bir bebeği babannesi emziriyordu yabancı. Yani stresle çok alakalı bence doğum şekliyle yada beslenmeyle değil onlar içeriğini miktarını belki artırır önemli olan stresli olmamak

Merhabalar aynı durumu şuan ben yaşıyorum kan tahlilimizde potasyum kritik yüksek çıktı tahlil verdiğimiz gün 15 gunluktuk daha sizde durum ne oldu acaba ?

Kantaron sağı sürün her gün içenler de var bebek doğduktan sonra devam ederse içersiniz

Merhabalar aynı durumu şuan ben yaşıyorum kan tahlilimizde potasyum kritik yüksek çıktı tahlil verdiğimiz gün 15 gunluktuk daha sizde durum ne oldu acaba ?
Biz ayrintıli kalp muayenesi olduk her türlü tahlili tekrar yapıldı hiçbir problem çıkmadı şükürler olsun..potasyum tahlili beklememesi gerekiyormuş hemen bakılması gerekirmiş..saglık ocağinda ki beklemeden dolayı yüksek çıkmış yani bizim yanlışlıktan ötürü inşallah sizinde öyle bi şeydir çok geçmiş olsun

Aynı şey bende de vardı canım. Bebeğe kilo yapan şeyler yedim 10 gün boyunca. Ama ne yemek.. Ispanaklı yumurtalar, tahinli pekmezler, cevizler, yulaflar neler neler...normal düzeye geldi çok şükür Hala da azalttım ama yiyorum. Benim de canım istemiyor yemek zır geliyor ama bebiş için katlanıyorum artık..

Bilgi için teşekkür ederiz. Amcayla teyzeye de çok geçmiş olsun canım
Ben 41.hf da suni sancıda kaldım 1.5 gün boyunca, kendi sancım olmamıştı, sonra sezeryana alındım ama çıkar çıkmaz bebeği emzirebildim sütüm geldi diye sevinmişlerdi( ben zaten gelmeme ihtimali olduğunu bile bilmiyodum ki extra sevineyim doğuran herkesin zaten gelir sanıyodum) bunda nasıl olacak bakalım ama benim ablamın iki çocuğu da sezeryan o da emzirmişti hemen. Ben çantama Mami Power koyacağım önlem olarak hatta bir gün önce içicem dr a sorup. Kızıma da mama koydum bile çantaya, bizim abi çok alerjik doğmuştu o yüzden ben alerjik mama temin edip koydum tabi önlem amaçlı.

Benim yenidoğan hemşiresi kuzenimin göğüslerine süt gelmişti bekardı o zaman, sancı oluyo diye gitmişti dr un yanına meğer bebeklerle ilgilendikçe sütü geliyomuş

Kantaron sağı sürün her gün içenler de var bebek doğduktan sonra devam ederse içersiniz
Sürüyorum canım kantaron ayrı bir mucize geçen koluma domates sosu sıçradı kaynar yandı bayağı büyüktü iş yapmaya devam edince sürttürdüm biraz ama onun dışında kantaron yağı ile çok küçük kaldı hemen toparladı yanığa da iyi geliyor meme ucuna da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…