2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim yıkadım ütüledim organizator aldim tek tek yerlestirdim hastane çantama konulacak hersey hazir ama çantaya koymadim iste niye yapmak icimden gelmiyor bilmiyorum her seferinde yarin yapicam diyorum yarin hic yok daha kızımın odasi gelmedi cok sinirliyim 2 aya yaklasti alali oyaliyorlar odasini yerlestirseydim gidip gelip bende sevecektim ama yok

Ben bikaç gündür deliricem kaşıntıdan uyuyamıyorum krem sürdüğüm hâlde kaşınıyor ve hiç çatlamamıştı göbeğim bu iki haftada çatladı hep alt kısımları
Amin amin
Benim çok çatlak yok canım ama kaşıntı var.bende krem sürüyorum sanki hiç etki etmiyor doktor normal dedi bakalım az kaldı inşallah

Hergun 1 saat yuruyorum bende..pilates topunda hareket yapiyorum 10 dk..3-4 tanede hurma yiyorum..insallah ise yarar hepsi persembe doktora gidince dogum belirtisi biseyler soylesin istiyorum
Benim de son 3 gün dün çok yordum kendimi 12 bin adım, squat, hurma , ananas ama sadece adet ağrım oluyor gelseydi ah

Ben bikaç gündür deliricem kaşıntıdan uyuyamıyorum krem sürdüğüm hâlde kaşınıyor ve hiç çatlamamıştı göbeğim bu iki haftada çatladı hep alt kısımları
Amin amin
Kaşıntıyı dr a söyle canım çatlağı da söyle. Büyük ihtimal senin maymuş aşağıyı delmeye çalıltığındandır ama yine de söyld tabi

Günaydın kızlar ben dün bir kere acıkıp kalktım yiyip geri yattım günler sonunda uyku iyi geldi gündüz meyve suyu falan yapmıştım yorulmuşum herhalde kız da acıdı bu gece uyusun dedi
Bu arada sabah asmye kan vermeye gittim topuk kanını sordum hastanede aldırmayın emmeden alınmasının önemi yok yanlış sonuç veriyor biz tekrar alıyoruz dedi emzirme durumuna göre konuşalım ortalama emerse 4.-5. Gün alırız asmde dedi iki kere deldirmeyelim kuzuları geçen bir arkadaşım da Doğum yapmıştı tekrar alındı asmde
İlk gebelikte emzirmede sıkıntı yaşanabiliyor doğum sonrası zorlanırsan gel beraber deneriz dedi inşallah ihtiyacımız olmaz da olursa asmdeki ebelerden de yardım isteyebiliriz

Mermaid1991 canım seni merak ettim nasıl oldu sancıların
Benim regl ağrıları devam ediyor, bu gece magnezyum almıştım daha rahat geçti düne göre. Ağrılar düzensiz zamanlarda ve bel ağrısı ile geliyor. Pilates topundayken ya da yürürken artıyor. BH kasılmaları muhtemelen. Ya en azından rahim ağzında açılma oluyordur da ağrı boşa gitmiyordur.

Ne zaman Peki kontrol ?

tunaydin kizlar valla bende geceleri sagdan sola donerken ay uy seklindeyim surekli bir yere oturuyorum kalkamiyorum iyice sistim kaldim her yerim aciyor ama bu kiz gelmiyor sen gelmez oldun sarkisini dinleyip duruyorum psikolojik ve fiziksel olarak fenalardayim

Bir avazda kolayca doguralim ozaman senin daha az gunun var sanirim bende 37den sonra hemen gelsin istiyorum yaaa
Bende öle istiyordum da eksik dua etmeyelim smdi de negatif olmadan gelmesin diye dua ediyorum benm 38 bitti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…