2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim ara ara bendede oluyor kaşıntı sanırım göbek icten yirtiliyor çünkü disarda bisey yok ben 10 dk ayakta dursam belim kopuyor resmen hayırlısı az daha sabır canim

Ben bikaç gündür deliricem kaşıntıdan uyuyamıyorum krem sürdüğüm hâlde kaşınıyor ve hiç çatlamamıştı göbeğim bu iki haftada çatladı hep alt kısımları
Amin amin

Bende bu saate kadar uyuyamadım sırt ağrım var yattığım kalktığım yeri bilmiyorum artık bir üşüyorum bir terliyorum Allah yardım etsin hepimize
Kaçıncı haftadasın canım
Özellikle bu son ay zorlicak bizi kendimi çok yaşlanmış ve hasta gibi hissediyorum

Sonunda bitti mi ben daha o şerefe nail olamadim eksikler var ve bekliyorum neyi bekliyorsam
Biran önce hazırla kuzum ben de hafife alıyordum ama cidden yorucuymuş ayır yıka ütüle paketle. Ağırlaştıkça zor gelecektir yap kafanda olacağına bavulda olsunlar bi de çok güzelmiş ben büyük bi hevesle yaptım eşim de gelip gidip bakıp yaaa çok güzeller felan diyodu. Bebeğinin hazırlığını yapmak çok güzel hissettiriyomuş bi süredir sürekli aklımdaydı ama geçen haftadan beri dünyanın tüm işini yapmışım gibi rahatladım şuan sadece bekliyorum artık hayırlısıyla vaktinde gelsin diye

günaydınnn uykusuzlar kulübü

akşam şu sayfayı buldum instada çikolata için bakın isterseniz. 100lü 89tl kolonya dahilmiş.açacak falan isterseniz 2.5tl de onlarmış.

Eklentiler

• Screenshot_20200922_073207_com.instagram.android.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…