2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar cantami hazirladim ama battaniye konusuna takildim biraz kalin bisey almaya gerek varmi usurmu acaba 2 tane penye 1 tane nohut olandan koydum

Kizlar cantami hazirladim ama battaniye konusuna takildim biraz kalin bisey almaya gerek varmi usurmu acaba 2 tane penye 1 tane nohut olandan koydum

kalına gerek yok canım biz hep müslin örttük zaten çok kalın olunca bebek hep uyumak istiyor emzirmek için biraz az giydirmeyi tavsiye ediyorlar bizimkini hep soydular

Yeter canım zaten hastane sıcak oluyor cocugu sarıp sarmalakda sıkar yelek koyduysan onuda giydirirsin zaten

Bende kaşınmaya başladım kızımda 37de çatladım karnımın alt tarafı çatladı sadece 3gün sonrada doğum yaptım eczaneden kaşıntı için krem aldım bacaklarım belim acayip kaşınıyor yarın kontrolum var dr sorucam bakalım

Hea halletmişsin o zaman her şeyi en kolayı kalmış canım. Şikayet var a felan yazsana 2 ay ne demek ya bizim bikaç gün gecikti yine de oanik oldum ben

Bende sormuştum ama iki gündür Ankara baya soğudu nerde yaşıyorsunuz bilmiyorumda biz kendi yorganımızı bile değiştirdik peluş dursun yinede dedim

Ben kalın battaniye koymadım normal incelikte zaten hastaneden çıkıp arabaya bineceğiz 1 tane kalın hırka koydum sadece tedbir amaçlı

Bende sormuştum ama iki gündür Ankara baya soğudu nerde yaşıyorsunuz bilmiyorumda biz kendi yorganımızı bile değiştirdik peluş dursun yinede dedim
Istanbuldayim biz hala ustumuze pike bile ortemiyoruz sicaktan biraz serinledi hava ama ben yandigim icin bana faydasi olmadi

Kızlar ben sezeryan doğum yaptm oğlumda. Oğlum direk küveze gitti hiç emziremedim yani. Hastanenin lavabosunda sıcak suyu açıp altında masaj yaptım göğüslerime ve hemen süt sağdım arkasına çok işe yaramıştı sıcak masaj. Ve oğlum başka hastanede olduğu için fotosuna bakarak sağdım iç çekiyordum birden ve bı baktım süt akıyor makinaya hatta fışkırıyor. Bebeğimizle aramızdaki bağ çok farklı ben uzaktayken sütü getirdiysem yanınızda olunca daha kolay olur bence. Siz bebislerinize kocaman sevgiyle sarılın sevin. Duyduğuma göre evlatlık alıp emziren kadınlar bile varmış

Benimde oyle iki penye bir nohut koymustum. Bu aralar havalar biraz serin . Belki bi kalin battaniye daha eklerim.

F fikir27 Kemankolik hey teachers kızlar bişey sorucam biz şimdi 37+0 da gidip tekrar çalışamaz raporu mu alıcaz yoksa o kendi otomatik düşmüyo mu zaten otomatikmen izne ayrılmış olmuyor muyuz? Rapor olayları işkence hiç sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…