kalına gerek yok canım biz hep müslin örttük zaten çok kalın olunca bebek hep uyumak istiyor emzirmek için biraz az giydirmeyi tavsiye ediyorlar bizimkini hep soydular
Bende kaşınmaya başladım kızımda 37de çatladım karnımın alt tarafı çatladı sadece 3gün sonrada doğum yaptım eczaneden kaşıntı için krem aldım bacaklarım belim acayip kaşınıyor yarın kontrolum var dr sorucam bakalım
Canim yıkadım ütüledim organizator aldim tek tek yerlestirdim hastane çantama konulacak hersey hazir ama çantaya koymadim iste niye yapmak icimden gelmiyor bilmiyorum her seferinde yarin yapicam diyorum yarin hic yok daha kızımın odasi gelmedi cok sinirliyim 2 aya yaklasti alali oyaliyorlar odasini yerlestirseydim gidip gelip bende sevecektim ama yok
Kızlar ben sezeryan doğum yaptm oğlumda. Oğlum direk küveze gitti hiç emziremedim yani. Hastanenin lavabosunda sıcak suyu açıp altında masaj yaptım göğüslerime ve hemen süt sağdım arkasına çok işe yaramıştı sıcak masaj. Ve oğlum başka hastanede olduğu için fotosuna bakarak sağdım iç çekiyordum birden ve bı baktım süt akıyor makinaya hatta fışkırıyor. Bebeğimizle aramızdaki bağ çok farklı ben uzaktayken sütü getirdiysem yanınızda olunca daha kolay olur bence. Siz bebislerinize kocaman sevgiyle sarılın sevin. Duyduğuma göre evlatlık alıp emziren kadınlar bile varmış
Ay çok begendim..Küçük Prens bayılırım hatta takık derecesindeyimdir iki haftada bir tekrar tekrar okurum manyak olabilirim sanırim biraz sendemi çikolata atölyesinden sipariş verdin..kapı süsünüzde çok güzel..Giray efsane
Bende öyle midem çok yanıyo merhaba ve sabah kahvaltıda gene öğüre öğüre Bi hal oldum. Eşim evi süpürdü sildi ben sadece toz aldım ama perişanım kıpırdayamıyorum
Ffikir27Kemankolik
hey teachers kızlar bişey sorucam biz şimdi 37+0 da gidip tekrar çalışamaz raporu mu alıcaz yoksa o kendi otomatik düşmüyo mu zaten otomatikmen izne ayrılmış olmuyor muyuz? Rapor olayları işkence hiç sevmiyorum