2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende de var hafif regl sancısı nst de hafif sancı çıktı..
Ama benimki gelip gitmiyor sabah uyandığımdan beri devam ediyor..

Hiç bakmadım canım orayada bakayım gidersem teşekkür ederim
Canım Avrupa networking var duymussundur. malları kaliteli oluyor bı bak istersen almak istersen bana ulaş ben yardımcı olucam sana üyeliğim var benim. çok uyguna gelmiş olur hem sana

O kdr küçük cocugu evlatlık veriyorlarmı verseler dahi nasıl emziren varmıs samanyolunda dizilere benzer o iş ben söleyim

Kızlar ben baya çatladım aşırıda kaşındım sabah akşam krem sürdüm kaşıntıyı rahatlattıda çatlağa çözüm olmadı sağolsun
Cidden çatlayacağı varsa çatlıyo çünkü ben aşırı su içiyorum hep de nemli bıraktım ama yine de çatladı yapcak bişe yok

Cidden çatlayacağı varsa çatlıyo çünkü ben aşırı su içiyorum hep de nemli bıraktım ama yine de çatladı yapcak bişe yok
Bncede ben hiç bakmadım aldıgım krem bile bitmedi ama göbeğinde hiç çatlama yok o kdr sertliği ragmen maşallah deyim

Siz diyince simdi benimde aklima düştü bir dahamı alsam ben gecelik kızlar.. aldığim geceliğin yakası düğmeli değil sonra da giyerim diye emzirmeli bişi almadım ama.inşallah sıkıntı çıkarmaz bana ilkinde hiç kullanmadim öyle seyleri cunku daha sonra.. ustten gayet rahat cikarip emziriyordum

Giyip dene tatlım benimkide düğmeli degi ama göğsüm çok rahat çıkıyo yakasınan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…