2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar son haftalarda doktor değiştirmek istesek yeni gideceğimiz özeldeki doktorun bizi kabul etmeme gibi bi hakkı var mı ? Özel hastaneler buna izin vermez gibi düşünüyorum ama yine de aklıma takıldı. Perşembe günü için tavsiye üzerine yeni bi doktora randevu aldım ama ne diyecek bilmiyorum 38.haftalık olmuşun seni kabul edemem filan derse çok canım sıkılır.

E telefonda randevu alırken soraydın canım asistanına

Tüm bilgilerini götürürsen neden kabul etmesinler ki yaptığın tahlilleri falan yanında götür gebeliğin boyunca neler oldu hepsini soracaklar zaten.

Genelde farklı şehirden geleni kabul ediyolar haftası gec olsa da ama ben sormustum aynı şehirdeyse kabul etmiyorum demişti

Neden değişiklik yapma ihtiyacı hissettin ki? O sorunun cevabı dru ikna edebilir.Hastane politikası da olabilir.Ama sadec doğuma gidenlerde olabiliyor.

Hakkı var mı bilemem ama benim gittiğim hastane kabul etmiyor.
Randevu alırken sorsaydınız asistanı bilir mutlaka. Ben 20nci haftamda değiştirirken zorlanmıştım

Son haftanda neden böyle bi değişiklık yapmak istiyorsun canım.. mühim birşeymi oldu

kızlar bende oğluşun kıyafetleri ayarladım çanta için. 2 tulum, 2alt üst takım koydum. yarım kollu ve kolsuz atlet zıbın koydum her pakete içine giydirebilmek için. 2 penye, 1 kalın, 1 müslin battaniye koydum. 4ağız bezi, 2 çorap

Eklentiler

• IMG_20200922_121438.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 64
Kuzenim son iki kontrolunde degistirdi virüsün yeni çıktığı zamandı kendi hastanesinden memnun kalmadı değiştirdi hastaneye göre değişiyor sanırım

Ben hala gecelik alamadım pijamayla rahat edebilir miyim sizce dün iki yere baktım çok babanne işi gibi geldi ve çok inceler açık renkliler

Benim idare bişe söylemedi bana. Ben de sormadım otomatik düşüyo bence bidaa nasıl gitcez onun için sen de sorma tiçırım napyolarsa yapsınlar

Evet çikolata atölyesine yaptırdım.Bana kalsa süslü taşlı seçerdimde ablası seçti.genç ruhlu seni

Kaşıntıyı dr a söyle canım çatlağı da söyle. Büyük ihtimal senin maymuş aşağıyı delmeye çalıltığındandır ama yine de söyld tabi
Dün kontrolde gördü kuzum ya ama bişe söylemedi ben krem sürdüğüm hâlde kaşınıyo ve çatlıyo. Kaşıntı sürekli olmuyo bazen oluyo olduktan sonra da bakıyorum çatlamış hep. Genetik annemin de çok olmuş. Benimki de olacak galiba ama haftaya söylicem bakalım ne dicek

Benim çok çatlak yok canım ama kaşıntı var.bende krem sürüyorum sanki hiç etki etmiyor doktor normal dedi bakalım az kaldı inşallah
Benim hem kaşıntı hem çatlak var. Kaşıntıdan sonra hemen çatlıyo. Evet gerildiği için normal diyolar. Az kaldı ya dayanalım biraz daha bebişler gelince unutacaz hepsini inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…