2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar doğuma dış çekimde kullandığım lohusa tacımla gitsem abartı mı olur?Sezaryende bebeğimle foto çekilirken güzel olur ama ameliyata girmek komik mi bununla?

Eklentiler

• 65B5D312-7EA4-4209-B736-85D6CAC2FA0C.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 64
Kurmasına kurdukta eksik parçamı göndermişler anlayamadım tente hiç bi türlü oturmuyor.sana zor almassa tam tentenin arabayla birleştiği noktanın resmini atarmısın.iadesiyle uğraşıcam sanırım çünkü kendi kutusunda göndermemişler başka şeylerde sipariş etmiştim onlarla ortak koli yapmışlar sanırım ekstra bir bağlantı parçası yok

Evet canım çatlıyo. Tansiyonun kaşıntıyla alakası var mı tansiyonum düşük hep 10 a 6 çıkıyo bi de niyeki tırnaklayınca daha mı çok çatlıyo
Tabi tırnaklama hafif hafif elinin ayasıyla kaşı ki fiziksel olarak da yırtılmasın. Son haftalarda tansiyon kontrol etmek gerek.

O kdr küçük cocugu evlatlık veriyorlarmı verseler dahi nasıl emziren varmıs samanyolunda dizilere benzer o iş ben söleyim
Haha bilmiyorum canısı valla öyle duydum ama gerçekten kadınlar duygusal olduğundan mı nedir bilmem eltimin sütü gelmişti oğlumu öyle candan sevince

Tabi tırnaklama hafif hafif elinin ayasıyla kaşı ki fiziksel olarak da yırtılmasın. Son haftalarda tansiyon kontrol etmek gerek.
Bazen delirecek gibi oluyorum kaşıyorum da tırnaklıyorum da valla aynen ara ara ölçüyorum kuzum şimdi yine ölçtüm 10 a 6 çıktı

Dün doremiye baktım aslında yoktu ya da internette daha mi iyi duruyor bunlar
Yani ben çok şey alıyordum bı ara burdan hepsi çok güzel geldi istersen yorumlara falan da bakabilirsin ürünlerin altında yazıyor ben ona göre sipariş veriyordum genelde. Sipariş te alıyordum o zamanlar herkes memnundu malları çok güzeldi canım

Tahin yağı canım bana çok faydası oldu

Z Zeynepyi hindistan cevizi yağını da öneriyorlar.Ayva çekirdeğini çıkarıp bir kapta üstüne su ekleyip 1 gun bekliyorlar jöle gibi birşey oluyor yüz maskesi falan yapmış oluyorlar.Nette baska tarif var mi baktın mı

Haha bilmiyorum canısı valla öyle duydum ama gerçekten kadınlar duygusal olduğundan mı nedir bilmem eltimin sütü gelmişti oğlumu öyle candan sevince
Tabi hormon işi bu prolaktin yükselince normal bi kadındanda süt gelebiliyor yani sende biyologsun daha iyi bilirsin

[QUOTE="Tarcinen, post: 65264797, member: 969599"
Kızlar bende son kontrolümden geliyorum 51 cm, 3050 gram olmuşuz. 5 ekime sezaryen günü aldım. Bir gece önceden yatışım yapılacakmış. Ay daha konuşurken bile heyecandan bayılacaktım kendimi hastanede filan düşünemiyorum 2 ekimde de covid testi yaptırıp anestezi uzmanı ile görülecekmişim
[/QUOTE]
Masallah canim büyüyor bebisler neden son kontrolun daha 2 haftan var demi canim enazindan tarihin belli oldu geriye dogru sayim basladi sende şafak sayarsın artik

Ya hormon işi onu biliyorum hiç hamile olmayan kadındanda sıvı geliyo prolaktin le alakalı ama o kdr kolay bşy değil tabi öle denk gelmesi o yüzden öle dedm imkansız değil biliyorum

Benim idare bişe söylemedi bana. Ben de sormadım otomatik düşüyo bence bidaa nasıl gitcez onun için sen de sorma tiçırım napyolarsa yapsınlar
Bence almiycaz canim benim raporumda 37.gune girdigim tarihe izne ayrilis diye yazmislar zaten direk doktorda bu gittigimde birsey demedi olsa derdi cunku bidaha gittigimde 37+3 olacagim
alıp müdüre iletmeniz lazm onlar da mebsise işliyorlar ben aldım raporumu işlediler
Canım ben ilk bebeği'nde 37 de gidip çalışamaz almıştım. Ama şimdi bir arkadaşım zaten üstünde tarih var diye gidip almadi. Ben bu gebelikte aktarma yapmadım :)
Teşekkürler kızlar, ben de zaten gidebilirsem alırım gidemezsem de illa arar sorarlar o zaman b planı düşünürüm. Zaten covidden dolayı bulunduğum ilde kadın doğum randevu vermiyor sanırım hepsi hasta olmuş bölüm dr larının. buara sadece ebeler çalışıyo , il dışına çıkmam gerekecek yine kısacası. Bakalım haftaya olsun da dr lar dönerse alırım. Tşk ederim hepinize

Neler oldu öle inş düzelmiştir kötü seyler devam etmiyordur umarım bend e38de gelsin diye dua ediyordum smdi de gelmesin diye dua ediyorum eksik dua etmeyin kızlar insanın basına ne geleceği belirsiz hayrlı zaman da gelsin deyin hep valla dilek kapımız açık olur filan zamansız gelmesin bebişler

Size baktılar mı hiç açılmaya benim alt tarafta ağrı yok pek ama inşallah faydası oluyordur boşa ağrı çekmiyoruzdur
Ben geçen hafta çarşamba günü muayene oldum ama açılma yoktu o zaman. Ağrım da yoktu hiç o zamanlar son 2 gündür yoğun olarak var. Ve akintim da arttı benim çok. Sende de var mı?

Kızlar dün yazmıştım ama altta kaldı sanırım cevap yazan olmamış ☺ Her ihtimale karşı göğüs ucu için krem almak yerine evde kendimiz hazırlayabileceğimiz doğal neler yapabiliriz ayva çekirdeği duydum onunda nasıl yapıldığını bilmiyorum gerçi
[/QUOTE]
Ayva çekirdeklerini biriktirip jöle yapmıştım hiçbir işe yaramadı canım. O yara öyle ki meme ucu yarılıp kanıyor çatlıyor yani öyle doğal şeyler hafif kalır. Lansinohun göğüs ucu kremi de işe yaramadı bende. Garmastandan çok memnun kalan olmuş bu sefer onu denerim bakalım. Z Zeynepyi

Bende aşağıdaki her rengi olan sabahlığın pudra rengini aldım 100 liraya, sitede çok pahalı bizim burda iç çamaşırcıdan aldım çok güzel çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…