2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bebişler nasıl
İyiler çok şükür keyifleri yerinde
İkisi kafa kafaya vermiş dertleşiyorlardı dünyaya adım atar atmaz yapacaklarının planlarını yapıyorlardı herhalde

Büyük ihtimalle 12 ekim ile 17 ekim arası bir gün sezeryana alırız seni dedi
Gelişimleride iyi gidiyor ama ben hala güvenmiyorum ultrason ölçülerine birinin kafa çapı 40 haftayı gösteriyor dedi

Rahim ağzının açılmasına faydası oluyor mudur acaba bu kasılmaların?

Her hafta arıyoruz bugun yarin diye bekletiyorlar doguma geleydi bari
Şikayetvar a yazıcam de ya da cidden yaz canım. İptal edecem de korkut. Salmış onlar resmen. Mobilyanın gelmesi sıkıntı değil kokusu çıkmıyo. Bizim bi aydan fazla oldu geleli kokusu yeni çıktı daha
Bncede ben hiç bakmadım aldıgım krem bile bitmedi ama göbeğinde hiç çatlama yok o kdr sertliği ragmen maşallah deyim
MaşAllah sana canım

Ara ara kaşınıyorsa çatladığı içindir büyük ihtimal, tansiyonunu da kontrol et de. Genetikse büyük ihtimal oluyor. Tırnaklama elbisenin üstünden kaşımaya çalış

Ara ara kaşınıyorsa çatladığı içindir büyük ihtimal, tansiyonunu da kontrol et de. Genetikse büyük ihtimal oluyor. Tırnaklama elbisenin üstünden kaşımaya çalış
Evet canım çatlıyo. Tansiyonun kaşıntıyla alakası var mı tansiyonum düşük hep 10 a 6 çıkıyo bi de niyeki tırnaklayınca daha mı çok çatlıyo

O kdr küçük cocugu evlatlık veriyorlarmı verseler dahi nasıl emziren varmıs samanyolunda dizilere benzer o iş ben söleyim

Yurtdışında gebe ile evlat edinecek aile doğumdan önce anlaşıyor. Evlat edinecek kadın isterse doğumdan önce göğüs masajına ve sağmaya başlayarak süt getirebiliyormuş. Hormon takviyesi kullananlar da var. Youtube'da evlat edinip nasıl emzirdiğini anlatan çok video var.

O kdr küçük cocugu evlatlık veriyorlarmı verseler dahi nasıl emziren varmıs samanyolunda dizilere benzer o iş ben söleyim
O kadar küçüğü veriyolar tabiki çöpe atılanlar hastanede bırakılanlar direk kuruma verilenler ooo benim arkadaşım yenidoğan evlat edindi 5 yıl bekledi sırada onun gelmedi ama benimde kardeşim bekarken yeğenime baktı annesi 1 hafta hastanede yatmıştı meme olmadan yatmıyo diye vermişti memesini süt denirmi bilmem ama şeffaf bi sıvı akmıştı sonra göğüslerinden.

Kızlar dün yazmıştım ama altta kaldı sanırım cevap yazan olmamış Her ihtimale karşı göğüs ucu için krem almak yerine evde kendimiz hazırlayabileceğimiz doğal neler yapabiliriz ayva çekirdeği duydum onunda nasıl yapıldığını bilmiyorum gerçi

Kızlar bende son kontrolümden geliyorum 51 cm, 3050 gram olmuşuz. 5 ekime sezaryen günü aldım. Bir gece önceden yatışım yapılacakmış. Ay daha konuşurken bile heyecandan bayılacaktım kendimi hastanede filan düşünemiyorum 2 ekimde de covid testi yaptırıp anestezi uzmanı ile görülecekmişim

Merhaba Kızlar iki gündür pek takip edemedim forumu. Şu iki günde çok kötü şeyler yaşadım. Çok üzüldüm, ağladım. Umarım bebeğime bir zararı dokunmamıştır. 4 haftayı geçti kontrole gitmedim. Yarın kontrolümüz var umarım herşey yolundadır. Bu son zamanlar vakit nasıl geçecek bilmiyorum. 35 haftalık oldum artık doktor çok beklemesin 38 de alsın istiyorum artık.

Tahin üstündeki yap çok iyi geliyormuş. Ve klasik kantaron yağı.

Herşey yolundadır umarım ..sağlık olsun yeterki üzülme her ne ise lutfen

tatlım özel mesaja kapalı profilin buraya yazim.portbebenin tentesi ile pusetin tentesi ortak dimi nasıl taktınız bi türlü beceremedik.
Aaa özel mesaj atan olmuştu daha önce aslında. YouTube da Bi video tek tek anlatıyordu. Sanırım buydu. Merhaba buna baka baka kurmuştu eşim ablam babam üçü anca kurmuştu. Merhaba zordu biraz.
Evet tenteler ortak canım

Canım ben ilk bebeği'nde 37 de gidip çalışamaz almıştım. Ama şimdi bir arkadaşım zaten üstünde tarih var diye gidip almadi. Ben bu gebelikte aktarma yapmadım :)

Bende iki pijama takımı koydum da gecelik rahat oluyor diyor herkes ama bulamayacağım böyle giderse
Lohusa sepetinden aldım canım ben çok kaliteli emzirmek de çok kolay giymesi de çıkarması da çok basit özellikle sezaryen sonrası..
Gecelik Modelleri 2020 - Kadın Gecelik Modelleri Sayfa 6
Ben bu markanın sabahlığını aldım bizim burdan kumaşıda çok güzel bir bak istersen uzun kollu geceliklerde var..
Bordo olan lohusa geceliğe bayıldım ama iki tane gecelik almıştım eger lazım olursa bunu da alayım.Fiyatı da uygunmuş çok beğendim sabahlıkla takımı bile 150₺.Çok iyi

2.gebelinde de 37.haftasında alttan muayene olan var mi kızlar ben 37 de kontrole gideceğim ama geçen hiç sormadım yapar mi bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…