Kızlar benim puset geldi bugün Allahın izniylede herşeyi bitti bi eksiği kalmadı artık oğluşum gelsin sağlıkla
Bir arkadaş daha chicco trio sprint almıştı yanlış hatırlamıyorsam.Tenteyi bi türlü takamadık.klavuz ve videoda hiç bi işe yaramadı kaçırdığımız bi püf noktasımı var acep.
Benim hem kaşıntı hem çatlak var. Kaşıntıdan sonra hemen çatlıyo. Evet gerildiği için normal diyolar. Az kaldı ya dayanalım biraz daha bebişler gelince unutacaz hepsini inşAllah
Canım geçen ay defactodan aldım ben çok hoşuma gitti kumaşı yolun düşerse bak istersen.Pijamalarını kullanışsız buldum ama geceliklerin kumaşı çok güzeldi hatta kullanıyorum şimdiden.
@fikir27@Kemankolik hey teachers kızlar bişey sorucam biz şimdi 37+0 da gidip tekrar çalışamaz raporu mu alıcaz yoksa o kendi otomatik düşmüyo mu zaten otomatikmen izne ayrılmış olmuyor muyuz? Rapor olayları işkence hiç sevmiyorum
Canım geçen ay defactodan aldım ben çok hoşuma gitti kumaşı yolun düşerse bak istersen.Pijamalarını kullanışsız buldum ama geceliklerin kumaşı çok güzeldi hatta kullanıyorum şimdiden.
Benimkide bir ayı geçkin bir sürede geldi ama eşim her gün aradı resmen en sonunda tartılar akşam 10da gelip kurdular tek beşikti bide 5 dk sürmedi kurulumu
Benim regl ağrıları devam ediyor, bu gece magnezyum almıştım daha rahat geçti düne göre. Ağrılar düzensiz zamanlarda ve bel ağrısı ile geliyor. Pilates topundayken ya da yürürken artıyor. BH kasılmaları muhtemelen. Ya en azından rahim ağzında açılma oluyordur da ağrı boşa gitmiyordur.
İki gündür bende de var yürüyemiyorum ağrıdan belim ve alt karnım ağrıyor arada kalçama vuruyor regl ağrısı gibi ama saniyelik gelip gidiyor düzenli değil doktorla konuştum yalancı sancılardır düzensiz yavaş yavaş olur dedi yalancısı böyleyse normali nasıl