2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar benim puset geldi bugün Allahın izniylede herşeyi bitti bi eksiği kalmadı artık oğluşum gelsin sağlıkla
Bir arkadaş daha chicco trio sprint almıştı yanlış hatırlamıyorsam.Tenteyi bi türlü takamadık.klavuz ve videoda hiç bi işe yaramadı kaçırdığımız bi püf noktasımı var acep.

Ben hala gecelik alamadım pijamayla rahat edebilir miyim sizce dün iki yere baktım çok babanne işi gibi geldi ve çok inceler açık renkliler
Sezaryen olacaksanız mutlaka gecelik alın sonda ve drem takılı olabiliyo bi de pijama lastiği ameliyat yerini daha çok acıtıyo

Benim hem kaşıntı hem çatlak var. Kaşıntıdan sonra hemen çatlıyo. Evet gerildiği için normal diyolar. Az kaldı ya dayanalım biraz daha bebişler gelince unutacaz hepsini inşAllah
Kızlar ben baya çatladım aşırıda kaşındım sabah akşam krem sürdüm kaşıntıyı rahatlattıda çatlağa çözüm olmadı sağolsun

Şimdilik normal gözüküyor ama ne olur olmaz almak gerekiyor sanırım inşallah doğuma kadar denk gelir alırım
Canım geçen ay defactodan aldım ben çok hoşuma gitti kumaşı yolun düşerse bak istersen.Pijamalarını kullanışsız buldum ama geceliklerin kumaşı çok güzeldi hatta kullanıyorum şimdiden.

Eline sağlık
inanırmısın ben kıyafetleri ne zamandır yıkamışım sepette duruyor ve hiiiç takatim yok yapmaya

Bence almiycaz canim benim raporumda 37.gune girdigim tarihe izne ayrilis diye yazmislar zaten direk doktorda bu gittigimde birsey demedi olsa derdi cunku bidaha gittigimde 37+3 olacagim

Her hafta arıyoruz bugun yarin diye bekletiyorlar doguma geleydi bari
Benimkide bir ayı geçkin bir sürede geldi ama eşim her gün aradı resmen en sonunda tartılar akşam 10da gelip kurdular tek beşikti bide 5 dk sürmedi kurulumu

İki gündür bende de var yürüyemiyorum ağrıdan belim ve alt karnım ağrıyor arada kalçama vuruyor regl ağrısı gibi ama saniyelik gelip gidiyor düzenli değil doktorla konuştum yalancı sancılardır düzensiz yavaş yavaş olur dedi yalancısı böyleyse normali nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…