2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tamamdır canım şuan daha ihtiyaç yokta ilerde ihtiyaç olursa diye aklımda fikir oluşması için bilgi edinmek istedim

Kızlar doğuma dış çekimde kullandığım lohusa tacımla gitsem abartı mı olur?Sezaryende bebeğimle foto çekilirken güzel olur ama ameliyata girmek komik mi bununla?
Ameliyatta galoş takmak zorunlu canım taksan bile gözükmez birde metal varsa metal hiç birşeyi üzerinde bırakmıyorlar..

2.gebelinde de 37.haftasında alttan muayene olan var mi kızlar ben 37 de kontrole gideceğim ama geçen hiç sormadım yapar mi bilmiyorum hiç
Canım benim ikinci gebeliğim, ilk doğumum normaldi, şu an 38 haftanın içindeyim perşembe günü çatı muayenesi yapacak doktorum, bence yapmayalım dedim doktorum ufaktan bi bakalım dedi. Her doktorun yaklaşımı Farklı galiba

Masallah canim büyüyor bebisler neden son kontrolun daha 2 haftan var demi canim enazindan tarihin belli oldu geriye dogru sayim basladi sende şafak sayarsın artik
[/QUOTE]
Sağol canım haftaya tahlil vermeye gidicem ama son kontrolün dedi. 2 hafta bana da çok geldi dayanamam gibi geliyo haftaya belki huysuzlanıp giderim görmeye Şafak 13

Ben geçen hafta çarşamba günü muayene oldum ama açılma yoktu o zaman. Ağrım da yoktu hiç o zamanlar son 2 gündür yoğun olarak var. Ve akintim da arttı benim çok. Sende de var mı?
Benimde iki gündür var ağrı doktor 38de çatı muayenesi yapacakmış sen benden 2 hafta öndesin ama
Su gibi akıntım var ne zaman gidiceksin doktora

Bende sütyen almıştım doğumdan sonra kullanmak için büstiyer tarzı beğendim cidden korse aldım ama hemen kullanamam heralde onu

Benimde iki gündür var ağrı doktor 38de çatı muayenesi yapacakmış sen benden 2 hafta öndesin ama
Su gibi akıntım var ne zaman gidiceksin doktora
Kız bebek mi Genelde onların acelesi oluyor. Perşembe gideceğim bakalım. Tekrar açılmaya bakar. Ona göre doğum şekli de netleşir diye düşünüyorum bakalım.

İlk dogumunmu senin ikincimi...günlerimiz.çok yakında o yüzden sordum..bana da 2 si dedi ama ben istemedim erken buldum çok 5 olsun dedim en azından

bugun gittigim ikinci doktorda kiz bebekler pek 39u beklemez dedi seninki dogum pozisyonunu almis dogum kanalinda dedi ama gelmiyor bizim kiz
Tatlım şart değilki benim arkadşımın kızı 42.haftada doğdu ilk gebeliklerde uzayabiliyor.Sağlıkla gelsinlerde bakma bu günleride özleyeceğiz.

Kızlar akşam olunca sanki boguyorlar gibi hissediyorum gündüz yoktu böle bşy baya enerjiktim temizlik filanbile yaptım ama aksam olunca böle Bi his çöküyor hamilelikten mi yoksa su lanet hastalıktan mı semptomlar karıstı bende algılamak zor oluyor

Yok anacım bende de var o nefes alamıyorum 2 gündür. Hele akşam yemeklerden sonra daha da şişiyorum soyunuyorum nefes alamıyorum kendimi nereye vuracağımı şaşırıyorum. Az kaldı inşallah diye kendimi avutuyorum. Sağlıkla, mutlulukla, hayırla gelsin minnoşlarımız inşallah

Bende de var canım hatta geçenlerde buraya da yazdım, içime kasvet çöküyor, göğsüme taş oturuyor sanki. Bence o malum sona yaklaştığımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…