2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Bende de var canım hatta geçenlerde buraya da yazdım, içime kasvet çöküyor, göğsüme taş oturuyor sanki. Bence o malum sona yaklaştığımız için
Aynen ya taş basıyorlar sanki dokunsalar ağlarım heralde normalde de hiç ağlayan biri değilim ama valla su an biri öte git dse fırsattan istifade ağlarım heralde ay hamile olunca zor olcagını biliyodum da bu tarz seyler olcagını düşünmezdim

Bende sütyen almıştım doğumdan sonra kullanmak için büstiyer tarzı beğendim cidden korse aldım ama hemen kullanamam heralde onu
Aa evet bak sütyenlerinin üstüne tanımam hep kullanıyorum onları çok kaliteli. Taytlar falanda süper

Bütün gün yiyip içiyoruz şişiyoruz onun etkiside var zaten yer yok bide mideyi dolduruyoruz

Aa evet bak sütyenlerinin üstüne tanımam hep kullanıyorum onları çok kaliteli. Taytlar falanda süper
Benim de Avrupa netvorking den aldığım bir tane eski sütyenim var hamileliğim boyunca bana rahat gelen tek sütyen diyebilirim atletleride çok güzel..
Benimde üyeliğim var kendime almak için üye olmuştum tek sıkıntı stoklar çabuk tükeniyor..

İkizlerde değerlerde çok daha fazla sapma oluyormuş canım

Bütün gün yiyip içiyoruz şişiyoruz onun etkiside var zaten yer yok bide mideyi dolduruyoruz
Evet oda olabilir ben eskisi gibi yiyemiyorum ne yesem midem Bi garip oluuor bide sürekli yat yat psikolojim bozuldu sanırım

Evet oda olabilir ben eskisi gibi yiyemiyorum ne yesem midem Bi garip oluuor bide sürekli yat yat psikolojim bozuldu sanırım
Senin testin ne zaman.nasıl hissediyosun koku tat duygun geldimi geri.

Canım çektim ama yollayamıyorum neden olduğunu anlamadım.

Neyyyy hamileyken sütyen giyen mi var ben dışarda bile giymiyorum bol giyiniyorum zaten biyere de gittiğim yok hastaneden başka.
Ben zor nefes alıyom yaw demin bol tişörtü bile çıkardım donla geziyom nereye yapışsam diye şaşırdım kendimi

Evet ya kapış kapış gidiyor cidden hamilelik ayrı bı de emzirirken çok iyi oluyor toparlayıcı sütyenler

Sağol yinede tatlım aldığım firmayla görüştüm yarın tekrar görüşücem artık olmassa iade edip yenisini alıcam
Sağol yinede tatlım aldığım firmayla görüştüm yarın tekrar görüşücem artık olmassa iade edip yenisini alıcam
Canım basıyorum basıyorum olmuyor. Özelden de mesaj atılmıyor. İnşallah iade alırlar

Dışarı çıkarken sütyensiz çıkamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…