Kızlar kasıklarım belim cok agrıyo yürüyemiyorum zor ayakta duruyorm ya kafası çıktı çıkıcak gibi sanki bugun hiç yatamadımda kızımdan dolayı 36dayım daha 2hafta nasıl geçer böyle agrıyla yarın kontrolumde var perinatolog ne dicek bakalım
Neyyyy hamileyken sütyen giyen mi var ben dışarda bile giymiyorum bol giyiniyorum zaten biyere de gittiğim yok hastaneden başka.
Ben zor nefes alıyom yaw demin bol tişörtü bile çıkardım donla geziyom nereye yapışsam diye şaşırdım kendimi
Gün belli oluncada stres.İlk doğumlarda
başına ne geleceğini bilmiyo insan ama rahat ol tatlım mis gibide doğuracaksın emzireceksin aslanlar gibi bakacaksında rabbim bizi anneliğin bütün cevherleriyle donatmış çokça dua biraz sabır geçecek inşaallah.
Kızlar akşam olunca sanki boguyorlar gibi hissediyorum gündüz yoktu böle bşy baya enerjiktim temizlik filanbile yaptım ama aksam olunca böle Bi his çöküyor hamilelikten mi yoksa su lanet hastalıktan mı semptomlar karıstı bende algılamak zor oluyor
Bende senin gibiyim maalesef. Gündüz bi sıkıntı yok gece olunca boğazıma çöküyorlar sanki bütün dünyanın dertleri benimmiş gibi oluyorum. Sanırım doğum gece gelip çatmasın mı istiyoruz nedir anlamıyorum kendimi bazen
Yarın benimde ilk nst ve ardından kontrol var bakalım büyüdü mü bizim fıstık 2 3 hafta kadar geriydi karın çevresi
Yaa gece gece ne takıldı aklıma normal bekliyorum doğumu ama sezaryen olanlara bi sorum olucak.
ilk uyandığınızda kendinizi nasıl buluyosunuz yani giyinikmi yoksa doğuma girdiğiniz gibimi. Odadamı ayılıyosunuz nasıl o uyanıncaki süreç acaba?
Yok hayır..ben pek razı olmayınca cuma günkü kontrolde durumuna göre karar verelim dedi..ben beklemek istiyorum en azından 10 u olmasa da 5 inde anlaşırız inşallah doktorumla..3 gün 3 gündür benim için..
Kızlar akşam olunca sanki boguyorlar gibi hissediyorum gündüz yoktu böle bşy baya enerjiktim temizlik filanbile yaptım ama aksam olunca böle Bi his çöküyor hamilelikten mi yoksa su lanet hastalıktan mı semptomlar karıstı bende algılamak zor oluyor
Bu akşam İnan aynısı bana oldu nefes alamıyorum diye oturup ağlıycaktım o derece daraldım..kendimi terasa attım eve giremedim bütün gün halen öyleyim..bence son günlerimiz artık o yüzden hastalıkla ilgisi yok
Yarın benimde ilk nst ve ardından kontrol var bakalım büyüdü mü bizim fıstık 2 3 hafta kadar geriydi karın çevresi
Yaa gece gece ne takıldı aklıma normal bekliyorum doğumu ama sezaryen olanlara bi sorum olucak.
ilk uyandığınızda kendinizi nasıl buluyosunuz yani giyinikmi yoksa doğuma girdiğiniz gibimi. Odadamı ayılıyosunuz nasıl o uyanıncaki süreç acaba?
Seni uyandırmadan ameliyathaneden çıkarmıyorlar canım odaya gelene kadar baygınsın ama hayal meyal görüyorsun en son giydirmeden ameliyat elbiseleri ile yatağına alıyorlar..
Seni uyandırmadan ameliyathaneden çıkarmıyorlar canım odaya gelene kadar baygınsın ama hayal meyal görüyorsun en son giydirmeden ameliyat elbiseleri ile yatağına alıyorlar..
Ayyy iyi bari ya. Öyle bir durum olurda annem kv vs gelirse ben bayıkken her yerimi görürler diye dert etmiştim bu geceki sorunumuzda tamam artık uyuyabilirim