2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya kizlar idrara sık çıkmayı anlıyorum da buyuk tuvalete gunde 4-5 kere çıkmak sizdede boyle mi. İshal de degilim.

Allah razı olsun canımm. Merhaba inşallah rabbimin emanetine sahip çıkabilmek nasip olur

Ayyy iyi bari ya. Öyle bir durum olurda annem kv vs gelirse ben bayıkken her yerimi görürler diye dert etmiştim bu geceki sorunumuzda tamam artık uyuyabilirim
Genel anestezi verilmiyormuş diye biliyorum canım virüsten dolayı

Kız bebek mi Genelde onların acelesi oluyor. Perşembe gideceğim bakalım. Tekrar açılmaya bakar. Ona göre doğum şekli de netleşir diye düşünüyorum bakalım.
Erkek bizimkide iyi o zaman gelince yaz yakınmış senin randevu aynen belki açılma olmuştur üzmeden yormadan gelsinler

Ben de çıkarmıyorum valla büyüdükçe gözü aşağı dikmeye başladılar
Ameliyat kıyafeti oluyor canım çırılcıplak bırakırlar mı hiç.Giyinik mi diye sorman çok iyimser yani bizi giyindirmekle uğraşmazlar
@Zorttoric safak 1
N Neredenbaksantutarsizlik şafak 5
@tugba0634 şafak 5
@Suveyda3 şafak 7
sadev şafak 7
@taydin şafak 10
var mı artıran eksilten
Artırayım şafak 17

Uykusuzlar kervanına katıldım
Benim kız beni çok korkuttu bugün. Sabahtan beri hiç hareket etmedi neler yedim neler yaptım en son dayanamayıp 2 saat önce hastaneye gittik nst çekildi başladı kıpır kıpır oynamaya
Doğsaydı bi sağlıkla geçseydi şu günler.

Meraba kızlar. Benimde şafak 10 sezeryan olacak ikinci doğumum. Virüsten dolayı demedi doktorum artık genel anestezi yapılmıyormuş epidural veya spinal olacak. Bu hafta anestezist ile görüşüp karar vericez. Daha önce epidural yada spinal olan var mı aranızda

Özellikle gece yattığımda nefes alamıyorum çok daraliyorum bende. Gunler geçmek bilmiyor sanki. Mide yanmalrim da çok sıklaştı

Bende uyuyamıyorum kızlar, nefes almakta zorluk çekiyorum artık. O yetmezmiş gibi eşime bozuldum kaçtır adam beni reddediyor korkuyormuş gururum ayaklar altında sinir oldum gece gece.
Uykusuzluk yine başladı tabi sanki boğazıma yapisiyorlar el yüz yıkadım ama acilamadim.
Bu arada 36. Haftandasin maşallah cok enerjiksin erkekler biraz karın büyüyünce kokuyorlar genel olarak moralini bozma .Ben zor nefes alıyorum sen maşallah ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…