2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende uyuyamıyorum kızlar, nefes almakta zorluk çekiyorum artık. O yetmezmiş gibi eşime bozuldum kaçtır adam beni reddediyor korkuyormuş gururum ayaklar altında sinir oldum gece gece.
O durum bizde de var korkuyormuş ya bişey olurdaymış bende senin gibi sinir oluyorum ama bişey diyemiyorum

Benim Pazartesi son kez çatı muayenem olucak inşallah , geçen hafta kendimi çok kastığım için sadece açıklık olup olmadığına baka bilmişti doktorum eğer yine bakamazsa mecbur sezeryan yapıcaz demişti bende spinal istiyorum bebeğimi görmek için

Midem hem yanıyor hem bulanıyor. Gece gece çiğköfte yemiştim keşke yemeseydim sanırım dokundu perişanım ya
BENİm artık gaviscon bile kesmiyor kuzum yanmalarımı, ama bugün bende sersem gibiyim gözlerime kadar vuran bi baş ağrım var miğdem bulanıyor halsizlik Üstünel sürekli tuvalete çıkma , hayırlısıyla gelseler rahatlıcaz

Ben tek bende var sanıyordum yalnız değilmişim . 28 eylüle gün verdi bana. siz konuştunuz mu doğum seklini

Bende uyuyamıyorum kızlar, nefes almakta zorluk çekiyorum artık. O yetmezmiş gibi eşime bozuldum kaçtır adam beni reddediyor korkuyormuş gururum ayaklar altında sinir oldum gece gece.
Hahaha kız biyerlerin ağrımıyor mu benimki sözünü bile etse heryerim ağrıyor

Neden verilmiyormuş bilgi verdiler mi? biz bugün doktorum ile konuşurken genel anestezi ile yaparız dedi bana

Hakiki zeytinyaği ve tatlı badem yagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…