2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım seni uyandırmadan indirmiyolar odaya. Sen kendinde ama sersem bir şekilde giriyosun odaya. Genelde hep odayı boşalttırıyolar seni yatağa yerleştirip sonra içeri alıyolar. Üstün tabi ameliyathane kıyafetiyle oluyo ama seni karga tulumba yapmıyolar tabi. Benim her ameliyatımda öyle oldu.

Ben tek bende var sanıyordum yalnız değilmişim . 28 eylüle gün verdi bana. siz konuştunuz mu doğum seklini
Bana en son geçen hafta ilk defa çatı muayenesi yapmıştı doktorum daha doğrusu sadece açıklığa baka bilmişti kendimi çok kastığım için canımın yanmasından çabası , Pazartesi tekrar bakcak yine aynısı olursa sezeryana gün vericek kuzum bende normal olsun isterim ama stres yapıyorum erken Doğum riskiydi falan derken çok şükür 37+3 olduk bakalım

O durum bizde de var korkuyormuş ya bişey olurdaymış bende senin gibi sinir oluyorum ama bişey diyemiyorum
Bizde de tam tersi ben kaçıyorum göbeğim davul gibi, hele akşam gazla birlikgr daha da şişiyor sertleşiyor, aklıma en son gelen şey romantik dakikalar cinsellik :)) eşime kalsa doğumu da kolaylastiriyormus yürüyüş gibi düşün ne var bunda kaçacak diyor

Doğum yaklaşınca hareketleri yavaşlar enerji güç depolarmış bebek ondan belki de canım şimdiden korkutuyorlar bizi

Kızlar nefes darlığı ve boğulma hissi demissiniz o bende de var. Hamileliğinin 6. Ayından beri vardi nefes darligi ama artık iyice bunaltmaya başladı. Ufaklık asagi inecegi yere yukarı mı çıkıyor ne Ama bence normal artik boyle bunaltmasi merak etmeyin cunku dusununce kocamanlar içeride toramanlar

Bende zor nefes alıyorum ama nefsime hakim olamıyorum ya da onun kendini frenleyebilmesi mi beni böyle yapıyor bilemedim..

O durum bizde de var korkuyormuş ya bişey olurdaymış bende senin gibi sinir oluyorum ama bişey diyemiyorum

Burda şimdi kimsenin cinsel hayatı kalmadı mı merak ediyorum açıkçası. 36. Haftamdayım e bunun bir de lohusalığı var düşününce uzun geliyor.. Tmm hayat ondan ibaret değil ama reddedilmek gururumu incitti.

Dışarda giymeden gezebiliyosan iyiymis ben evin icinde hic giymedim ama bolda giysem uclar firliyor

Ben de seninle aynıyım canım ama benim de ilk bebek bilmiyorum lohusalık dönemi de nasıl geçecek. Galiba adamlar cidden tedirgin oluyorlar bir de bize annelik misyonu yüklendi sanırım bakış acıları değişmiş de olabilir o kaygılandırıyor bizi. Takmamaya çalış az kaldı. Benim eşim kızımızla konusuyor annen terbiyesiz olmuş diyor dedim aferin sana sanki evli adam ayartıyorum terbiyesizlik ne alaka helâlim değil misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…