2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende uyuyamıyorum kızlar, nefes almakta zorluk çekiyorum artık. O yetmezmiş gibi eşime bozuldum kaçtır adam beni reddediyor korkuyormuş gururum ayaklar altında sinir oldum gece gece.
Ilahi sen iyi güldüm valla bu halinde halen istiyomusun benim koca benimle bile yatmiyor bazen deli yatıyorum karnina falan vururum diye korkudan garibim koltukta yatiyor yorgun oldugunda

Tık yok bacım ne diyon sen.

ilk hamilelikte oluyor benimki de ilk hamileliğimde benden kaçıyordu bunda alıştı diyelim, ama bu sefer ikiz diye uzak tutuyorum erken doğum olmasını istemiyorum..

Sözünü ediyor muu sana ne güzel yaa, yok ağrımıyor canım yani arada tabi gün boyunca ağrım sızım oluyor herkes gibi ama o işe gelince değil
Hiç aklından çıkmıyırki ellerim nasır tuttu diye dert yanıyor garibim

Benimde ilk canım, zaten yüzüme söyledi korkuyorum diye ama önceden ilk adımı genelde hep o atardı bir kaç defadır ben atıyorum ve uzak durması sinirimi bozdu. Kaçan kovalanır misali. Senin eşinin dediği de laf mı iyi demişsin vallahi şu sırf yanaşmıyorlar diye kendilerini mükemmel baba sanmaları yok mu bayılacamm.

Ilahi sen iyi güldüm valla bu halinde halen istiyomusun benim koca benimle bile yatmiyor bazen deli yatıyorum karnina falan vururum diye korkudan garibim koltukta yatiyor yorgun oldugunda

Evet yani bir kere olsa 1 ay idare eder çocuk doğana kadar sonra lohusalıktı ben istemem belki (kesin istemicem zaten haketti çünkü). Dün dedim madem daha olmayacaksa seni napim git başka yerde yat ikimizin yataktan gönderme sebebi çok farkli.

Güldürdün, darısı benimkine ( ellerinin nasır tutması değil, istek bakımından )

Güldürdün, darısı benimkine ( ellerinin nasır tutması değil, istek bakımından )
Zaten isteğinden dolayı bu derdini dile getiriyor sizin için ellerim nasır tuttu ben gel desem hiç hayır demez ne zaman bitecek bu çile diyip diyip geziyor

Eşinin reddetmesi çok normal gerçekten korkuyorlar ilk hamileliğimde benimkide çok korkuyordu birde 5 sene çocuk hasreti vardı..
Yani demem o ki gün gelecek devran dönecek
Ozaman sende göster ama elletme

Bende uyuyamıyorum kızlar, nefes almakta zorluk çekiyorum artık. O yetmezmiş gibi eşime bozuldum kaçtır adam beni reddediyor korkuyormuş gururum ayaklar altında sinir oldum gece gece.
kız napıcan boşver daha iyi rahat rahat yat sen de. Benimki de aksine coştu bu aralar ben kaçıyorum resmen. Doğumu başlatır diye olan istek de gidiyor ben de bazen forumda bir tek benim gibi geliyor bebeğin doğmasını istemeyen, ilkini erkenden doğurduğumdan mütevellit midir nedir bu bebek durabildiği kadar dursun istiyorum içeride, onun için ben kaçıyorum adam da artık herşeyin aşağı yukarı 2 yıl eskisi gibi olmayacağını bildiği için son günlerin tadını çıkarma derdinde

Bende varım
erken doğumdan korkuyorum diye son 1 buçuk aydır araya sosyal mesafeyi koydum
Derler ya kaçan kovalanır o durumu yaşıyorum şu anda ve bundan büyük bir zevk duyuyorum ilk hamileliğimde o benden kaçıyordu gün geldi devran döndü

En son bebegi yapmistik dusun o derece simdi kara kara dusunuyorum o kadar uzak geliyorki cok uzun oldu ara

2 sene mi ya süt korur diye hamile kalanlar var birsürü kaza diyorlar. Ne kadar süre olmuyor ki ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…