• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
3 tane doktora gittim şuan yaklaşık olarak hepsi aynı söyledi 8+5 .. bakalım önümüzdeki haftalarda belli olur ..
tmm o zmn 1 hafta geriden geliyor olması normal bebeğin boyutu filan uyumluysa 8+5 e sıkıntı etmeyin inş sağlıkla alırsınız kucagınıza

kızlar tsh hormonum 1.1 cıkmıs düşük olması sıkıntı yaratıyormu 3 4 ay önce hormon testimde 2.5 du baya düşmüş neden düşüyor ki bu hormon

kızlar tsh hormonum 1.1 cıkmıs düşük olması sıkıntı yaratıyormu 3 4 ay önce hormon testimde 2.5 du baya düşmüş neden düşüyor ki bu hormon
Yok canım korkma benimde düşük gebelikte düşüyormuş internette baktım bende öyle yaZıyor

Hanımlar günaydın. Ben bugün tam 7 haftalık oldum. Doktora gittim. Doktor keseyi görüyor ama bebeği bugün yine göremedi. Boş gebelik olabilir dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı. Moralim çok bozuldu :KK43: :KK43:
Ben yaşadım canım. 7+4 te sabah kanamam oldu. Beta hcg değerime bakıldı düşmüştü maalesef. Boş gebelikte zaten 7. 8.haftalarda beta hcg düşüyor ve vucüt onu sağlıksız gebelik diye vücuttan atıyor. Değer düşmüştü rakamlar yalan söylemez dedi dokor tekrar tekrar bakıldı. İki doktor baktı yolk sac embriyo bişe yoktu. Bi hafta daha bekleyebilirsin ama bu seni psikolojik olarak hem de kendin düşük yaşayabilirsin fiziken daha da yorar. Tavsiyem hemen alalım biran önce kurtul bu gebelikten sana hayır gelmez felan dedi. Kabul ettim aynı gün kürtajla alındı. İnşAllah seninki boş gebelik değildir canım. Sana tavsiyem beta hcg baktır ve eğer düşmemişse başka doktora görün. Ha bi de 2 gün öncesi tüm belirtilerim birden yok olmuştu

Hamilelikte düşüyor canım sonra toparlıyor, benim 0,6 çıkmıştı gerçi ben haşimatoyum ilacımın dozunu azalttılar sen de bir endokrine görün istersen ama endişelenmene gerek yok

İnşallah kısa sürede taburcu olursun, bu günlerin bir gebelik anısı olarak kalır.

Ama bebeği istememek, kürtaj vs. konularında kimseyi yargılamamak lazım. İnsan kınamadığını yaşamadan ölmezmiş. O kişi doğursa biz bakmayacağımıza göre bize hayırlısı olsun diyip geçmek düşer. Aynen senin dediğin gibi Allah isteyene versin.
Madem oyle sizin fikrinizede saygim var herkezin hayati kendisini kendisini ilgilendirir gunahi ile sevabi ile yanniz cocuk aldirmak nedir benim gözümde doğmuş dünyaya gelmiş bebeği ile ayni durumda eline bir bicak versek doğmuş bebeğini öldüremez de karnindakini nasil öldürüyor ki mevlam yasaklamiş gunah ve cezasida buyuk cehalet bu vahşet bu başkada bişey diğil rabbim islah etsin ayrica madem cocuk istemiyor alsaymiş önlemini hangi cağda yaşiyoruz nasil olsa aldiririm mantiği var niye yapmasin ki

Kızlar beta 37,68 çıktı.cuma yine vereceğim.adetim düzensiz.bat ne zaman bilemiyorum.2güne bitiyor da olabilir başlıyor da...düşük bir değer değil mi bu durumlarda? Ne düşünüyorsunuz

Kızlar beta 37,68 çıktı.cuma yine vereceğim.adetim düzensiz.bat ne zaman bilemiyorum.2güne bitiyor da olabilir başlıyor da...düşük bir değer değil mi bu durumlarda? Ne düşünüyorsunuz

Adetiniz düzensizse ve tarihini bilmiyorsanız birşey diyemeyiz geç döllenme olmuş olabilir, bu durumda yapacağınız tek şey 2 gün sonra tekrar kan verip değerin artışını takip etmek. Umarım sağlıklı bir gebeliktir 🤲🏻💕

Ben 5+4 haftalık hamileyim bugün alttan muayene yapıldı ama bebek görünmedi sizce erken mi yoksa boş gebelik mi
ben 4+6 da gittim.kese göründü karından .alttan bakınca 2kese gördü.benimki tüp bebekti .belki senin geç döllenmedir.ben 5+6 da kalp duydum. ama 7+4 te kürtajla aldılar.kalbi durdu😔

İnşallah kısa sürede taburcu olursun, bu günlerin bir gebelik anısı olarak kalır.

Ama bebeği istememek, kürtaj vs. konularında kimseyi yargılamamak lazım. İnsan kınamadığını yaşamadan ölmezmiş. O kişi doğursa biz bakmayacağımıza göre bize hayırlısı olsun diyip geçmek düşer. Aynen senin dediğin gibi Allah isteyene versin.
Madem oyle sizin fikrinizede saygim var herkezin hayati kendisini kendisini ilgilendirir gunahi ile sevabi ile yanniz cocuk aldirmak nedir benim gözümde doğmuş dünyaya gelmiş bebeği ile ayni durumda eline bir bicak versek doğmuş bebeğini öldüremez de karnindakini nasil öldürüyor ki mevlam yasaklamiş gunah ve cezasida buyuk cehalet bu vahşet bu başkada bişey diğil rabbim islah etsin ayrica madem cocuk istemiyor alsaymiş önlemini hangi cağda yaşiyoruz nasil olsa aldiririm mantiği var niye yapmasin ki
Kesinlikle bende seninle aynı fikirdeyim. Rabbimiz rızık endişesi ile çocuklarınızın canına kıymayın biz onların rızkını veririz buyurmuş. Ne olursa olsun bende karşıyım. Bu kınamak yargılamak değildir. Bı kıssa okumuştum. Kürtaj olmak isteyen bı kadın. Doktoru ona çocuğunu öldür bunu doğur dediğinde dehşetle doktora bakıp bunu nasıl teklif edersiniz diye soruyordu. Halbuki aynı şey. Ruh bedene üflenmiştir. Allah'ın verdiği can alınmaz rahminde olması birşeyi değiştirmez. Olmadan önce tedbir alırsın. Önce tedbir sonra tevekkül...

İyi aksamlar güzel hamisler 😊
Bugün akşamüstü eve geldim biraz uyudum, sonra bilgisayar başına geçtim birkaç işimi halledeyim diye karnıma öyle bir sancı girdi ki şiddetli bir adet sancisi gibi belim bacaklarım bir anda gucsuzlesti sanki. Telefonla teyit alarak sözleşme yazıyordum hemen kapadım telefonu WC ye koştum anormal bir durum yok sonra uzandım biraz . Biraz kalkıp koridorda dolandım acayip bir şekilde geçirmeye başladım. Meğer gaz sancisiymis😁😁🙈 ama birkaç dakikada hayatım film şeridi gibi gecti gözümün önünden, acile nasıl gideceğimi hesapladım falan🙈 Acemi olmak zor ismis vallahi en ufak bir şeyde anında alarma geçtim. Annemi arayamadim, komşumu aradım🤭 Sancı gecince rezene çayı yaptım içtim, umarım aklım başıma gelmiştir. Çünkü diyetisyenim günde bir bardak rezene çayı yazdı bana ama ben içmeyi unutuyorum🙈

Canım sabredip sonraki sonucunu beklemek lazım hcgyi 12 ile öğrenip sağlıklı İlerleyen gebelikler var önemli olan 48 saatte ikiye katlaması cuma günü aynı saatte aynı yere ver tekrar kanını güzel haberlerini bekliyoruz 🤗🙏🏻

İyi aksamlar güzel hamisler 😊
Bugün akşamüstü eve geldim biraz uyudum, sonra bilgisayar başına geçtim birkaç işimi halledeyim diye karnıma öyle bir sancı girdi ki şiddetli bir adet sancisi gibi belim bacaklarım bir anda gucsuzlesti sanki. Telefonla teyit alarak sözleşme yazıyordum hemen kapadım telefonu WC ye koştum anormal bir durum yok sonra uzandım biraz . Biraz kalkıp koridorda dolandım acayip bir şekilde geçirmeye başladım. Meğer gaz sancisiymis😁😁🙈 ama birkaç dakikada hayatım film şeridi gibi gecti gözümün önünden, acile nasıl gideceğimi hesapladım falan🙈 Acemi olmak zor ismis vallahi en ufak bir şeyde anında alarma geçtim. Annemi arayamadim, komşumu aradım🤭 Sancı gecince rezene çayı yaptım içtim, umarım aklım başıma gelmiştir. Çünkü diyetisyenim günde bir bardak rezene çayı yazdı bana ama ben içmeyi unutuyorum🙈
Ya gaz beni de mahvediyor gazwomen oldum resmen🙈
Usg de de bile barsaklarında be kadar çok gaz var dedi🤣
Ama ben çocukluğumdan beri hiçbir bitki çayı ve vb içemiyorum rezene de içemiyorum
Geçen demişlerdi brokoli suyu diye onu içeyim dedim. O kadar kötü oldum ki ağır geldi sanırım tüm midemi bir anda boşaltmak zorunda kaldım🤦🏼‍♀️
Yürümeye çalışıyorum ev içinde ağrım olunca tecrübelendim ben de biliyorum ki gaz 🤣

Allah ın izniyle iyi haberlerini alıcaz canım cuma günü bol bol dua edelim🤲🏻 Bu sırada başka bi doktora da gidip görül alabilirsen al istersen kuzum
Mesajını yeni gördüm canım, çok teşekkür ederim, iyi ki varsiniz🙏🏻 cumartesiye de baska doktordan randevu aldim. Bakalım nasip kısmet artik.

Back
X