• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
5 subatta öğrendiyseniz nasıl 5 haftalık oluyor öğrendiğinizde 8haftaya yakınmıs regl tarihini dogru hatrladıgınızdan eminmisiniz çünkü cok karısık yazmısısnız ben mali müşavir olarak içinden cıkamadım hesaplamanın :)

şöyle söyleyim .. benim polikistik over ım vardı .. genellikle geç adet oluyordum .. ama en son hatırladığım adet tarihim o ama döllenmem geç olmuş olabilir doktor öle söyledi ve ultrasonda baktığında 5 haftalık demişti 5 şubatta gördüğünde .. döllenmeden dolayı olabiliyor demişti..

Teşekkürler canım.. Keşke tek sorunum bulantı olsa şimdi doktordan geldim tek kese gözüktü ikincisi yoktu kanamam devam ettiği için doktor diğer embriyonun tupe yerleştiğinden korktu tupe yerleşmiş se lapariskopi yapacak takibe aldı beni cuma tekrar kontrol istedi inşallah suphelendigi şey çıkmaz😓

Ama sen tüp bebek dememışmiydin canım.. O zamanda dış gebelik olabiliyormuymuş bilmiyordum. Inşallah kendiliğinden yok olmuştur da ameliyata gerek kalmaz 🤲🏻

Arkadaşlar birbirinizi korkutmayin. Herkeste bulantı olmaz. Benim bildiğim de şu şekilde. Eğer annede toksin var ise bunların bebeğe geçişini engellemek için vücudumuzun bı tedbiri. Annelik iç güdüsü. Eğer kusma varsa vücutta baya birikmiş demektir kusarak atıyor demektir. Sadece bulantı var yemek fazla yiyemiyor iseniz kusacak kadar birikmemistir bunuda vücut enerji olarak yakıyor demektir. Bu arada fazla enerji olmuyor farkındaysanız bunun sebebi de toksinden ne derece enerji çıkar 😏 Bebek sizden beslenmeye başlamadan vücut bu şekilde temizleniyor arınıyor.

yok canım keseyi yeni görüyoruz tüp bebek transferde iki embriyo rahime konuldu bugün bi tane kese gördük ikincisinin tupe yerleştiğinden suphelendi doktor..
Allah Allah transfer edilen , rahime birakilan tekrar tüpe doğru yonelirmiymis ki enteresan, umarim öyle değildir de canını sıkmaz 🤗 Normal döllenme olsa yumurtalıkta tupe, tüpte yerleşti denilsin ama bilemedim.

Arkadaşlar birbirinizi korkutmayin. Herkeste bulantı olmaz. Benim bildiğim de şu şekilde. Eğer annede toksin var ise bunların bebeğe geçişini engellemek için vücudumuzun bı tedbiri. Annelik iç güdüsü. Eğer kusma varsa vücutta baya birikmiş demektir kusarak atıyor demektir. Sadece bulantı var yemek fazla yiyemiyor iseniz kusacak kadar birikmemistir bunuda vücut enerji olarak yakıyor demektir. Bu arada fazla enerji olmuyor farkındaysanız bunun sebebi de toksinden ne derece enerji çıkar 😏 Bebek sizden beslenmeye başlamadan vücut bu şekilde temizleniyor arınıyor.
Ben yazdım başta ama doktora kızdığım için inanmamıştım yazmıştım amacım korkutmak değildi kimseyi çünkü benimde öyle bir bulantım olmadı doktorda embriyoyu göremeyince bunu söyledi. Başka doktorda embriyoyu gördük zaten

Ben yazdım başta ama doktora kızdığım için inanmamıştım yazmıştım amacım korkutmak değildi kimseyi çünkü benimde öyle bir bulantım olmadı doktorda embriyoyu göremeyince bunu söyledi. Başka doktorda embriyoyu gördük zaten
Korkutmak için yazdığını düşünmedim zaten ama bulantı yaşamayan bunu okuyunca haklı olarak korkuyor.
Maşallah:nazar: ne güzel herşey yolunda.

Allah Allah transfer edilen , rahime birakilan tekrar tüpe doğru yonelirmiymis ki enteresan, umarim öyle değildir de canını sıkmaz 🤗 Normal döllenme olsa yumurtalıkta tupe, tüpte yerleşti denilsin ama bilemedim.
Olabiliyor canım tüp bebekte diş gebelik yaşayan çok var insallah öyle degildir🤲

Kızlar merhabalar bende sizi uzaktan takip ediyorum
Bende 8+1 im Rabbim hepimize Sağlıklı doğumlar nasip etsin
Burda yok mide bulantısı olmazsa sağlıksız vs laflarına kulak asmayın tıpta kanıtlanmış birşey değil bilen de konuşuyor bilmeyende moralinizi bozmayın asla böyle şeyler için
Benim sadece 3 kere mide bulantım oldu o da kusma değil asla sadece içim bulanıyormuş gibi
Ve doktoruma sordum benimki çok nadir bulanıyor diye normal mi dedim her insanın vücudunun gebeliğe verdiği tepki farklı hiç de bulunmayabilir dedi
Yani demem o ki bebişlerinize odaklanın olumsuz söylemleri takmayın Allah hepinize Sağlıklı evlatlar ve hayırlı doğumlar nasip eylesin 🤲

Hanımlar günaydın. Ben bugün tam 7 haftalık oldum. Doktora gittim. Doktor keseyi görüyor ama bebeği bugün yine göremedi. Boş gebelik olabilir dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı. Moralim çok bozuldu :KK43: :KK43:
Kızım şu an uyuyor ve 8 aylık oldu şükür.
Gebeliğimde kızımı ve kalp atışını 9. Ayda duyabildik. İçiniz rahat olsun. Bekleyin.

Ya keşke hepimiz şu tehlikeli süreçleri atlatsakta tek derdimizin ayaklarımızın şiştiği gece dönemediğimiz bebeğin tekmelemesi filan olsa inşallah sağ salim herkesin bebeklerini Allah bağıslasada doğum telaşı yaşasak inşallah 🙏
Ayy inşallah o günleri de görürüz, hem hormonlar hem de korku insanı mahvediyor, kötü birşey okuduğumda etkileniyorum ister istemez. İnşallah daha güzel şeyleri paylaşacağımız günler de gelir :dua:

şöyle söyleyim .. benim polikistik over ım vardı .. genellikle geç adet oluyordum .. ama en son hatırladığım adet tarihim o ama döllenmem geç olmuş olabilir doktor öle söyledi ve ultrasonda baktığında 5 haftalık demişti 5 şubatta gördüğünde .. döllenmeden dolayı olabiliyor demişti..
bende polikistiğim ve en son adet döngüm 35 gündü ona göre hesaplarsakda yumurtlama en fazla 1 hafta ileriye atabiliyor bende pko yum deynce doktor hemen 6 haftalık değil 4 haftalık demişti sonra baska doktor bulup gittim gayette 6 haftalık cıktı onlar ilk baslarda böle sallıyorlar eğer riskli düşük olur vs demedyse sıkıntı olcagını sanmıyorum baska bi doktor bulup sorun derim ben

Kendimi alistirdim iki duruma da ama insallah hic bisey olmayacak :) Yok hic duygusallaşma sırf zor geldigi icin istemiyormus bebegi. 1 tane cocugu varmis yetermis hamileligi cok zor geciyormus falan filan :) Allah isteyenlere versin ne diyelim 😊
İnşallah kısa sürede taburcu olursun, bu günlerin bir gebelik anısı olarak kalır.

Ama bebeği istememek, kürtaj vs. konularında kimseyi yargılamamak lazım. İnsan kınamadığını yaşamadan ölmezmiş. O kişi doğursa biz bakmayacağımıza göre bize hayırlısı olsun diyip geçmek düşer. Aynen senin dediğin gibi Allah isteyene versin.

bende polikistiğim ve en son adet döngüm 35 gündü ona göre hesaplarsakda yumurtlama en fazla 1 hafta ileriye atabiliyor bende pko yum deynce doktor hemen 6 haftalık değil 4 haftalık demişti sonra baska doktor bulup gittim gayette 6 haftalık cıktı onlar ilk baslarda böle sallıyorlar eğer riskli düşük olur vs demedyse sıkıntı olcagını sanmıyorum baska bi doktor bulup sorun derim ben
3 tane doktora gittim şuan yaklaşık olarak hepsi aynı söyledi 8+5 .. bakalım önümüzdeki haftalarda belli olur ..

Back
X