• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gerçeklik payı var onun maalesef 😔 bulantı kusma sağlıklı gebelik işareti olduğu söyleniyor
bu doğru bir bilgi değil, doktoruma özellikle sordum bulantının neden olduğu keşfedilemedi dedi, burada olup bulantısı olmayan bir sürü arkadaş var ben de dahilim, kimseyi endişelendirmeyelim bence

Hanımlar günaydın. Ben bugün tam 7 haftalık oldum. Doktora gittim. Doktor keseyi görüyor ama bebeği bugün yine göremedi. Boş gebelik olabilir dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı. Moralim çok bozuldu :KK43: :KK43:
Karından mi vajinal mi bakıldı? Karından bakildiysa vajinal muayene isteyin, detay görebilirsiniz o şekilde.
geçtiğimiz yıl elim ayında kadın doğum kongresindeki edindiğim bir bilgi ....
Söyleniyor deyince söylenti olarak algilamistim, kusura bakma.

Merhaba kizlar dun hic uyuyamadim hastanede sabah ezaninda hep dua ettim hem kendim icin hem sizler icin allah kabul etsin. Aksam yanimda bir kiz dusuk yapti, simdi de kürtaj olmak isteyen bir kadin var isstemiyormus bebegi 😒 ne tuhaf
Yaa işte bizim arayıp bulamadığımız bulunca cildirdigimizi birileri de istemiyor😔 Ne diyeyim rabbim kıymet bilenlerden eylesin bizleri🤗

son adet tarihim 19 aralıktı .. öğrendiğimde 5 haftalıktı ..
5 subatta öğrendiyseniz nasıl 5 haftalık oluyor öğrendiğinizde 8haftaya yakınmıs regl tarihini dogru hatrladıgınızdan eminmisiniz çünkü cok karısık yazmısısnız ben mali müşavir olarak içinden cıkamadım hesaplamanın :)

Yok takma kafana canım, google'e bile bulantısız hamilelik olur mu diye aratsan göreceksin çok kişi aynı durumla karşılaşıp sağlıklı bebek doğurmuş 😘
Teşekkürler canım.. Keşke tek sorunum bulantı olsa şimdi doktordan geldim tek kese gözüktü ikincisi yoktu kanamam devam ettiği için doktor diğer embriyonun tupe yerleştiğinden korktu tupe yerleşmiş se lapariskopi yapacak takibe aldı beni cuma tekrar kontrol istedi inşallah suphelendigi şey çıkmaz😓

Teşekkürler canım.. Keşke tek sorunum bulantı olsa şimdi doktordan geldim tek kese gözüktü ikincisi yoktu kanamam devam ettiği için doktor diğer embriyonun tupe yerleştiğinden korktu tupe yerleşmiş se lapariskopi yapacak takibe aldı beni cuma tekrar kontrol istedi inşallah suphelendigi şey çıkmaz😓
Daha önce iki kese mi görülmüştü? Rahimde iki kese gorulduyse sonradan nasıl tüpe yerleşebilir anlayamadım🤔

Daha önce iki kese mi görülmüştü? Rahimde iki kese gorulduyse sonradan nasıl tüpe yerleşebilir anlayamadım🤔
yok canım keseyi yeni görüyoruz tüp bebek transferde iki embriyo rahime konuldu bugün bi tane kese gördük ikincisinin tupe yerleştiğinden suphelendi doktor..

[SuQUOTE="safari_go, post: 62916549, member: 840147"]
Kizlar bnde bugun dr gittim.Bebegimi gormeye.Kalp atisi ve keseyi gorduk.Kan falan verdim sonuclari bekliyorum :)
[/QUOTE]
Süper harika gözün aydin canimm🥰🤲

Ya keşke hepimiz şu tehlikeli süreçleri atlatsakta tek derdimizin ayaklarımızın şiştiği gece dönemediğimiz bebeğin tekmelemesi filan olsa inşallah sağ salim herkesin bebeklerini Allah bağıslasada doğum telaşı yaşasak inşallah 🙏
İnsallah insallah ilk üç ay ömrümden ömür gidiyor benimde..

Merhaba kizlar dun hic uyuyamadim hastanede sabah ezaninda hep dua ettim hem kendim icin hem sizler icin allah kabul etsin. Aksam yanimda bir kiz dusuk yapti, simdi de kürtaj olmak isteyen bir kadin var isstemiyormus bebegi 😒 ne tuhaf
Benim de içime birşey olmayacak sağ salim hayırlısıyla cıkacak sın gibi doğuyor canım üzülmemeyi calıs. Gerçekten cok tuhaf aynı odada birisi sabaha kadar bebeği için dua ediyor biriside bebekten kurtulmak istiyor hayat cok değişik. Belki onunda evlilik dısıdır yada imkanı yoktur bilemeyiz ki. Üf yine duygusallık krizim geldi :KK61:

Canım iyi düşün ikinci kese kaybolabiliyor bir zaman sonra hatta kaybolan ikiz sendromu diyorlar kanaman da oluyorsa atmış olabilirsin vücuttan zaten Rahime inmeden tüplerde kalırsa dış gebelik olmuyor muydu zaten rahimde görmüştü ilk hiç moralini bozma

Benim de içime birşey olmayacak sağ salim hayırlısıyla cıkacak sın gibi doğuyor canım üzülmemeyi calıs. Gerçekten cok tuhaf aynı odada birisi sabaha kadar bebeği için dua ediyor biriside bebekten kurtulmak istiyor hayat cok değişik. Belki onunda evlilik dısıdır yada imkanı yoktur bilemeyiz ki. Üf yine duygusallık krizim geldi :KK61:
Kendimi alistirdim iki duruma da ama insallah hic bisey olmayacak :) Yok hic duygusallaşma sırf zor geldigi icin istemiyormus bebegi. 1 tane cocugu varmis yetermis hamileligi cok zor geciyormus falan filan :) Allah isteyenlere versin ne diyelim 😊

Canım iyi düşün ikinci kese kaybolabiliyor bir zaman sonra hatta kaybolan ikiz sendromu diyorlar kanaman da oluyorsa atmış olabilirsin vücuttan zaten Rahime inmeden tüplerde kalırsa dış gebelik olmuyor muydu zaten rahimde görmüştü ilk hiç moralini bozma
tek temennim o zaten inşallah vücut kendiliğinden atar. Kanamanın renginden yoğunluğundan bahsettim doktor ondan suphelendigini söyledi olabilirde olmayabilirdi..

Back
X