2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizim 2 düşük olduğu için korkuyormuş , tabi ondan ibaret değil ama ister istemez insanın sinirine dokunuyor

Ayy inşAllah ya en az doğum sancısı kadar bu yırtık ve kesi olayından çok korkuyorum

Eşim oluyor kuzum , aslında benim böyle olma sebebim bi yandan da devlet hastanesindeki asistan bozuntusu oldu 30 haftalıkken regli ağrısı gibi ağrı çektim 1 saat ve alttan açıklığa baktı öyle canımı yaktı ki bu bende kaldı nst de sancılarım çıkınca serumla düşürdüler doktorum da bunu biliyor bilinçaltına işlemiş artık ister istemez kasıyorsun kendini ama böyle yapman çocuguna zarar Doğum başladığında sürekli kontrol edicez buna izin vermezsen Bebek oksijensiz kalır sakat doğar bunu yenmen gerek yenemezsende dünyanın sonu değil ya sezeryana alırız yapcak bişey yok dedi öyle birşey ki artık rüyalarıma bile girmeye başladı o muayene

Kızlar sizler doğum için neler yapıyorsunuz ? Ben her akşam 1 saat yürümeye çalışıyorum gün içinde de pilates topunda nette ki hareketleri yapıyorum hurma yiyorum başka da bişey yapmak istemiyorum önceden pilates yapıyordum ama artık iyice ağırlaştım pilates yapmak zevk vermiyor bende yapmıyorum 1 aydır bıraktım.

Ay hemen maşallah diyeyim sonrası da böyle kolay geçsin inşallah Ben de hep Bunun hayalini kurup evrene o yönde mesaj gönderiyorum inşallah mesajımı alır gideyim kontrole 5-6 cm açıklık var desin ben çok hissetmemiş olayım

Bu aralar sabah yataktan kalkınca ayak tabanlarımda dayanılmaz biz acı oluyor gün içinde de devam etmeye başladı acısı basarken canım yanıyor baya sizde de böyle bir durum var mı neyin nesi ki bu
Bende de oluyor canım çok olmasa da ödem olduğu için genelde son bir haftadır ayağımın altına iki yastık koyup yatıyorum biraz faydası oldu arada kalkıyorum yastık yataktan aşağı uçmuş oluyor ama ödem çok yok gibi ama sabahları ve akşamları elim ayağım acıyor bakıyorum hafif var

Aşılama sperm testleri falan onları ilk verirken şu odaya geçin diyolar oda da televizyon cd dergi bende baya şaşırmıştım

Hepimizin psikoloji yerlerde şu sıra
Ben Altunzade Acbadem de yapıcam inşallah. Orası kabul ediyor.
Aynen öyle iyicede yakınlarımıza gelmeye başladı dün uzun süre sonra misafir geldi gelen kişi kaç kişiyle görüştü diye kafamda kurdum durdum bizim hastane doğumdan önce testte yapıyormuş

Adaçayı, hurma, ananas, merdiven inip çıkma ve sık ilişki

Yasak yoksa en güzeli yapmak seni ve Bifincankahve yi imrenerek takip ettim musmutlu bebişleriniz olsun Benim hamilelik fantezilerim bir başka bahara kaldı hala umut ediyorum doktor son haftalarda gelmezse izin verir belki diye

Ayy inşAllah ya en az doğum sancısı kadar bu yırtık ve kesi olayından çok korkuyorum
Perine masajı yap canım hoş gelmese de sonrası için önemli pilates de vajina kaslarını güçlendiriyor biz elimizden geleni yapalım da kalanı kader kısmet

Aynen canım yatakta yaratıklardan bize yer kalmadı ödem de yok gözle görünür anlamadım ben de kontrolde sorayım bari daha 1 ay var böyle çekilmez kii

Doğumdan sonra neyle korunmayı düşünüyorsunuz kızlar ben garanti olsun diye spiral taktırmayı düşünüyorum hoş onunda garantisi yok ama diğer yöntemlerden daha garantiymiş gibi geliyor
Ben de bunu düşünüyorum şimdiden. En iyisi spiral galiba ama o da bazı insanlarda enfeksiyon yapyomuş ondan korkuyorum ablamda oldu. Çok acılı oldu çıkarttırmak zorunda kaldı
Amin canım inşAllah hepimizin mutlu bebişleri olsun. inşAllah son haftalarda her gün ilişki önerir acısını çıkartırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…