2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu aralar sabah yataktan kalkınca ayak tabanlarımda dayanılmaz biz acı oluyor gün içinde de devam etmeye başladı acısı basarken canım yanıyor baya sizde de böyle bir durum var mı neyin nesi ki bu
Çok ayakta kalırsam sonraki gün o acıyı yaşıyorum ben canım

Benim son iki haftaya kadar vardı. Su iki haftadır kendimi çok iyi hissetmiyorum göbeğimden ne uyuyabiliyorum doğru düzgün ne oturabiliyorum. Eşimde hafif soğuk algınlığı geçiriyor Allah'tan peşimi bıraktı biraz Eğer ben iyi hissedersem son zamanlara kadar düşünüyoruz doğumu kolaylastiriyormus. Her gittiğimde doktora da soruyorum, eğer ağrı kanama vs yoksa devam edebilirsiniz diyor. Sadece süreyi kısa tutup kadının en rahat ettiği pozisyonda olmalı dedi.

Kızlar şuan ayakkabı olarak ne giyiyorsunuz?
Benim ayaklar davul gibi olmuş dün spor ayakkabı giyim dedim ama olmadı havalar da serinledi sandalet tarzı giyilmiyor artık, normalde 40 giyiyorum daha büyük ayakkabı bulabailirmiyim acaba terliğim bile olmuyor bana düşünün..

Ben hala terlik giyiyorum ama bundan sonra zor giyerim havalar soğuyor az kaldı diye ayakkabı alasım da gelmiyor geçen spor ayakkabının bağcıklarını genişleteyim dedim yine de sıktı bende düşünüp duruyorum ama az kaldı ya yeni birşey almak istemiyorum

Olsa bende almicam ama çıkınca giycek birşey bulamıyorum artık..

Olsa bende almicam ama çıkınca giycek birşey bulamıyorum artık..
Mecbur alacaksın canım o zaman zaten kış geliyor bir numara büyük spor alsan kalın çorap giyersin olur zaten hemen küçülmeyecektir ayaklar geçen bir yazı okudum bilmiyorum ne kadar doğru gebelikte ayaklar yarım bir numara arası büyürmüş sonra çok da geri küçülmüyormuş ablama sordum küçüldü mü diye küçülmemiş onun da yarım numara büyümüş ben de düz taban kışlık bot çizme tarzı alacağım bu kışa evdekiler hep topukluymuş ben kim çocukla topuklu ayakkabı giymek kim yere yapışırım direkt

Ya benimkilerde hep topuklu banada bot lazım ama şuan sıcak benim ayaklar doğumdan sonra eski haline döndü büyümesin artık zaten 40 numara dahada büyüse ayakkabı bulamam

Bende bez sporlar var uygun fiyata bir tane alayım diyorum bakalım inşallah bulurum..

Virüsle anestezinin alakasi neymiş ki acaba
Biz bir arkadaşımızı kaybettik yeni doğum yapmıştı. O zaman doktorun söylediği ameliyata girerken vücudunda virüs varmış genel anestezide verilen ilaç da virüsün yayılımını hızlandırmış. Ama bu olduğu zaman Ocak sonu Şubat başıydı. Yani corona yoktu. Dedikleri ağır grip olmuş. Ben de ilk o zaman duydum anestezinin böyle bir etkisini.

terlik ve spor ayakkabısı giyiyorum şu an. ayağımda çok şişlik yoksa oluyor ikiside şimdilik

ben az önce koltuğa otururken bacağımı altıma alacaktım. bir an hızlı mı hareket ettim naptıysam sol kasığıma bıçak gibi saplandı bir ağrı korktum yaa. bi de bir süre hareketini hissetmedim birşey oldu sandımneyseki geçti. hareketlerde normale döndü

Vajinal doğumu kolaylaştırdığı içinde devam etmek istiyordum bende, ve evet aynı şekilde benimde rüyalarıma giriyor canım yani bu doğal birşey insan arzuluyor ve arzulanmak istiyor. Şimdi eşim bana ne kadar bebek için korkuyorum desede seytan uğraşıyor benimle aceba beni mi istemiyor gibisinden ama biliyorum istiyor ben yanaşınca kendini çekiyor . Neyse bende 1 2 hafta bekleyim 38 olduktan sonra artık korkacak birşey yok doğumu kolaylaştırıyor diye aklına gircem bir şekilde .

Seninle hemfikiriz hastalık vs olmadığı sürece ben reddetmem geri çevirmem. Kendini de tatmin etmesini istemiyorum ben varken.. Isteksiz olsam neyse ne.

Aa öylemi. Ya biz hiç virüsten dolayı değişen durumlardan konuşmuyoruz dr umla o konulara hiç girmiyor.
Bizde konuşmuyorduk da anestezi şekline karar verirken genel anesteziyi sordum o zaman söyledi şu dönemde yapmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…