- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
8 yıllık evliyiz 7 yıldır falan ayrı yataklarda yatıyoruz . Bir sene beraber yatmayı denedik ama yok benim uykum çok hafif zombi gibi oluyorum uykusuzluktan beraber yatınca. Ev 3+1 diyorum eşime bu bize olmaz en az 4+1 lazım. İki yatak odası 2 çocuk odası şart artık bize. Eve biri gelince misafir falan bende gram uyku yok. Şimdi bebek olunca ne yapacağız onu düşünüyorum. Evde illaki en az bir misafir olacak. O iş de bizde 32 den beri yok. Ama düşünmüyor değilim arada. Korku daha ağır basıyor.Evetyani bir kere olsa 1 ay idare eder çocuk doğana kadar sonra lohusalıktı ben istemem belki (kesin istemicem zaten haketti çünkü). Dün dedim madem daha olmayacaksa seni napim git başka yerde yat ikimizin yataktan gönderme sebebi çok farkli.
Benim son iki haftaya kadar vardı. Su iki haftadır kendimi çok iyi hissetmiyorum göbeğimden ne uyuyabiliyorum doğru düzgün ne oturabiliyorum. Eşimde hafif soğuk algınlığı geçiriyor Allah'tan peşimi bıraktı birazEğer ben iyi hissedersem son zamanlara kadar düşünüyoruz doğumu kolaylastiriyormus. Her gittiğimde doktora da soruyorum, eğer ağrı kanama vs yoksa devam edebilirsiniz diyor. Sadece süreyi kısa tutup kadının en rahat ettiği pozisyonda olmalı dedi.
En son bebegi yapmistik dusun o derecesimdi kara kara dusunuyorum o kadar uzak geliyorki cok uzun oldu ara
Canım senle tahmini doğum günlerimiz bir bakalım bebişler ne zaman gelecekAdaçayı, hurma, ananas, merdiven inip çıkma ve sık ilişki
Canım benimde aynı kilosu 2850 lerde kireçlenmeden dolayı geçen hafta hiç kilo almamış cuma covid testi için gideceğiz eğer hala kilo almamış olursa cuma hazırlıklı gel doğuma alabiliriz dedicok sukur canim 2866 olmus valla icim rahatladi ama plesantada kireclenme devam ediyormus artmis hatta 2.evrede dedi doktor 4 tehlikeli dedi
8 yıllık evliyiz 7 yıldır falan ayrı yataklarda yatıyoruz . Bir sene beraber yatmayı denedik ama yok benim uykum çok hafif zombi gibi oluyorum uykusuzluktan beraber yatınca. Ev 3+1 diyorum eşime bu bize olmaz en az 4+1 lazım. İki yatak odası 2 çocuk odası şart artık bize. Eve biri gelince misafir falan bende gram uyku yok. Şimdi bebek olunca ne yapacağız onu düşünüyorum. Evde illaki en az bir misafir olacak. O iş de bizde 32 den beri yok. Ama düşünmüyor değilim arada. Korku daha ağır basıyor.
Ben en eski, giymekten genişlemiş ayakkabımı giyiyorum ama o bile sarıyor artık. 39'dan 40'a çıktı ayaklarım.Kızlar şuan ayakkabı olarak ne giyiyorsunuz?
Benim ayaklar davul gibi olmuş dün spor ayakkabı giyim dedim ama olmadı havalar da serinledi sandalet tarzı giyilmiyor artık, normalde 40 giyiyorum daha büyük ayakkabı bulabailirmiyim acaba terliğim bile olmuyor bana düşünün..
Siz yine iyisiniz bizimki bi de tüp, bebeği bile beraber yapmadık düşünün
1 sene olcak nerdeyse
Su geçirmez bant yapıştırıyorlar hemen banyo yapabiliyorsunuz.Sezeryanden sonra duş hemen alınabiliyor mu acaba ya dikişler ıslanmasın derdi var mı hastaneden cıkınca dus ihtiyacımız olcakmıs gbi
Bence karnımız büyük diye bizden biraz çekiniyorlar. Çekinmekten ziyade ben bile bakınca kendimden hoşlanmıyorum. Hiç çekici gelmiyorum yani. Diyorlar ya hamile güzelliği falan bana hiç öyle gelmiyor ya. İlk bebekten sonra da eşim emzirirken bir tuhaf davranıyordu. Göğüslerden süt gelmesi falan sanırım gebelik lohusalık çekiciliğin gittiği dönem. 2 yıldır normal bir ilişkiye başlamıştık ki yeni bebek geldi.Uvvv seninki daha başka bir boyutmuş canımben eşime temas etmeden uyuyamıyorum. Bebek olunca hepimizi uykusuz geceler bekliyor ama ben uykuya düşkünüm bebiş uyuyunca illaki uyurum. Korkuya gelecek olursak erken doğum dışında korkacak birşey yok aslında ya zaten 36. Haftadayım 1 2 hafta sonda bebiş istediği an gelebilir eşimdeki korku yersiz bence.
Yazdıklarını okuyunca kendimi gördümReddetmesinin bi sebebi var mı canım hoş değil ya. Valla biz tam gaz devam hatta eskisinden fazla oluyor normalde ben daha çok isterim eşime yanaşırım şuan tam tersi bu ara hele gece uyanıp felanmaşAllah diyim hamilelikte hiç aksatmadık sanki çok faydalı bişe ya
Ben cuma günü görüşücem anestezi doktoruyla.Ben yapamam ya spinal epidural falan diğer ikisi geneldi memnundum yani hiç sıkıntım olmadı sonrasında ben şahit olmak istemiyorum operasyona inşaallah diretmez yapmam diye.Bizde konuşmuyorduk da anestezi şekline karar verirken genel anesteziyi sordum o zaman söyledi şu dönemde yapmadığını
Kızlar benim ogluş da aceleci ekim bebekleri kervanına katılıyor.Doğumum başlamış. 7 cm açıklıkla.
ilk hamileliğimde resmen bacı kardeş olduk. çok riskimiz yoktu ilk aylar harici ama tüp bebek olması sebebiyle biraz çekindik. aslında sonra anldımki bu uzaklık biraz yıpratmış bizi. lohusalık bebek derken sonra alışmak o kadar zor olduki anlatamam.
sonuçta belki biz çok ihtiyaç duymuyoruz ama fizyolojik olarak erkeklerin ihtiyacı var.
bu gebeliğimde çok sık olmamak kaydıyla devam ediyoruz riskimiz olmadığı için. iyiki de böyle olmuş. aramızdaki bağdan güç alıyorum. kopmadık hiç desteğini daha güçlü hissettim. yani sadece cinsel değil duygusal bir doygunluk da oldu bende.
beni yanlış anlamayın ama ilişkiye giremiyor olsanızda eşinizle yine özel şeyler yaşayın.
Bende de yok maalesefCanım senle tahmini doğum günlerimiz bir bakalım bebişler ne zaman gelecekbende hiç bi hareketlilik yok sende durumlar Nasıl ?
Ay bi tuhaf oldum senle günlerimiz aynı sanki bana vermişler günüArkadaşlar 4 hafta sonunda bıgün kontrole gittim ve herşey yolunda. Bebek hareketlerin hissetmiyorum diye nst ye de girdim. Ama o hissetmeme benim sorunummuş bebek hareket ediyormuş ben hissetmiyorum ilginç bir şekilde. 34+6 dayız 2300 olmuş. 15 ekim de 38+0 için sezaryen günü verdi. Gün de belli olunca daha bir heyecan oluyormuş ya.
canim ödemden oluyor olabilir bazen bende de oluyor ozellikle sabah ilk uyandigimdaBu aralar sabah yataktan kalkınca ayak tabanlarımda dayanılmaz biz acı oluyor gün içinde de devam etmeye başladı acısı basarken canım yanıyor baya sizde de böyle bir durum var mı neyin nesi ki bu
Günlerimiz yakın benimkiler Ozamana kadar sbretseler aynı günde soğum yapabiliriz..Arkadaşlar 4 hafta sonunda bıgün kontrole gittim ve herşey yolunda. Bebek hareketlerin hissetmiyorum diye nst ye de girdim. Ama o hissetmeme benim sorunummuş bebek hareket ediyormuş ben hissetmiyorum ilginç bir şekilde. 34+6 dayız 2300 olmuş. 15 ekim de 38+0 için sezaryen günü verdi. Gün de belli olunca daha bir heyecan oluyormuş ya.
sen neye karar verdin peki canim2520 olmuş dr suan normal 200gr fazla eksik cıkabilir dedi bnde dogum yaparsan 7ekimde alırım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?