2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
8 yıllık evliyiz 7 yıldır falan ayrı yataklarda yatıyoruz . Bir sene beraber yatmayı denedik ama yok benim uykum çok hafif zombi gibi oluyorum uykusuzluktan beraber yatınca. Ev 3+1 diyorum eşime bu bize olmaz en az 4+1 lazım. İki yatak odası 2 çocuk odası şart artık bize. Eve biri gelince misafir falan bende gram uyku yok. Şimdi bebek olunca ne yapacağız onu düşünüyorum. Evde illaki en az bir misafir olacak. O iş de bizde 32 den beri yok. Ama düşünmüyor değilim arada. Korku daha ağır basıyor.

Aslında doktor bizede hiç kısıtlama koymadi ne güzel senin adına sevindim canım. Eşim vakit azaldıkça panik yapmaya başladı sürekli ağrım var mı diye soruyor her gün bebeğin hareket edip etmediğini soruyor bu güzel birşey ilgileniyor ama bu korkusu yüzünden beni ihmal ediyor işte .

cok sukur canim 2866 olmus valla icim rahatladi ama plesantada kireclenme devam ediyormus artmis hatta 2.evrede dedi doktor 4 tehlikeli dedi
Canım benimde aynı kilosu 2850 lerde kireçlenmeden dolayı geçen hafta hiç kilo almamış cuma covid testi için gideceğiz eğer hala kilo almamış olursa cuma hazırlıklı gel doğuma alabiliriz dedi

Uvvv seninki daha başka bir boyutmuş canım ben eşime temas etmeden uyuyamıyorum. Bebek olunca hepimizi uykusuz geceler bekliyor ama ben uykuya düşkünüm bebiş uyuyunca illaki uyurum. Korkuya gelecek olursak erken doğum dışında korkacak birşey yok aslında ya zaten 36. Haftadayım 1 2 hafta sonda bebiş istediği an gelebilir eşimdeki korku yersiz bence.

Ben en eski, giymekten genişlemiş ayakkabımı giyiyorum ama o bile sarıyor artık. 39'dan 40'a çıktı ayaklarım.

Bence karnımız büyük diye bizden biraz çekiniyorlar. Çekinmekten ziyade ben bile bakınca kendimden hoşlanmıyorum. Hiç çekici gelmiyorum yani. Diyorlar ya hamile güzelliği falan bana hiç öyle gelmiyor ya. İlk bebekten sonra da eşim emzirirken bir tuhaf davranıyordu. Göğüslerden süt gelmesi falan sanırım gebelik lohusalık çekiciliğin gittiği dönem. 2 yıldır normal bir ilişkiye başlamıştık ki yeni bebek geldi.

Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm Bizdede değişen bir şey olmadı tam gaz devam birde eşim evden çalışıyor gündüz bile oluyor

Arkadaşlar 4 hafta sonunda bıgün kontrole gittim ve herşey yolunda. Bebek hareketlerin hissetmiyorum diye nst ye de girdim. Ama o hissetmeme benim sorunummuş bebek hareket ediyormuş ben hissetmiyorum ilginç bir şekilde. 34+6 dayız 2300 olmuş. 15 ekim de 38+0 için sezaryen günü verdi. Gün de belli olunca daha bir heyecan oluyormuş ya.

ilk hamileliğimde resmen bacı kardeş olduk. çok riskimiz yoktu ilk aylar harici ama tüp bebek olması sebebiyle biraz çekindik. aslında sonra anldımki bu uzaklık biraz yıpratmış bizi. lohusalık bebek derken sonra alışmak o kadar zor olduki anlatamam.
sonuçta belki biz çok ihtiyaç duymuyoruz ama fizyolojik olarak erkeklerin ihtiyacı var.
bu gebeliğimde çok sık olmamak kaydıyla devam ediyoruz riskimiz olmadığı için. iyiki de böyle olmuş. aramızdaki bağdan güç alıyorum. kopmadık hiç desteğini daha güçlü hissettim. yani sadece cinsel değil duygusal bir doygunluk da oldu bende.
beni yanlış anlamayın ama ilişkiye giremiyor olsanızda eşinizle yine özel şeyler yaşayın.

Bizde konuşmuyorduk da anestezi şekline karar verirken genel anesteziyi sordum o zaman söyledi şu dönemde yapmadığını
Ben cuma günü görüşücem anestezi doktoruyla.Ben yapamam ya spinal epidural falan diğer ikisi geneldi memnundum yani hiç sıkıntım olmadı sonrasında ben şahit olmak istemiyorum operasyona inşaallah diretmez yapmam diye.

Kızlar benim ogluş da aceleci ekim bebekleri kervanına katılıyor.Doğumum başlamış. 7 cm açıklıkla.

Masallah iyi acilman olmus saglikla dogumun olur insallah bebis kurtarmistir artik kendini canim

Esim beni korkudan opemiyor bile hastanede calisiyor ve malum koronada arttigi icin nolur nolmaz diyor gerci bulascak olsa ayni evdeyiz ama kismet alistim artik bende

Canım senle tahmini doğum günlerimiz bir bakalım bebişler ne zaman gelecek bende hiç bi hareketlilik yok sende durumlar Nasıl ?
Bende de yok maalesef her gece hevesle tuvalete kalkıyorum belki nişan falan gelmiştir diye ama yok
Pazar gecesi bekliyorum içime öyle doğuyor

Ay bi tuhaf oldum senle günlerimiz aynı sanki bana vermişler günü

Bu aralar sabah yataktan kalkınca ayak tabanlarımda dayanılmaz biz acı oluyor gün içinde de devam etmeye başladı acısı basarken canım yanıyor baya sizde de böyle bir durum var mı neyin nesi ki bu
canim ödemden oluyor olabilir bazen bende de oluyor ozellikle sabah ilk uyandigimda

Günlerimiz yakın benimkiler Ozamana kadar sbretseler aynı günde soğum yapabiliriz..
Bebeğin iyi olmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…