2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım benimde aynı kilosu 2850 lerde kireçlenmeden dolayı geçen hafta hiç kilo almamış cuma covid testi için gideceğiz eğer hala kilo almamış olursa cuma hazırlıklı gel doğuma alabiliriz dedi
kilosu iyiymis canim korkucak bir sey kalmamis zamanida iyi hakkinda hayirlisi olsun

Yani ben dengesiz bi ikizler olarak.hani geçenlerde burda sormuştumya crocs alayımmı sonra da kapanmıstır bu konu tamam almıcam demiştim..heh iste ben aldım onlarıda manyak karı dersiniz.diye dememistim Tamam kabul tipi cok guzel bisi degiller ama rahatlar valla cok rahat ettim

Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm ☺ Bizdede değişen bir şey olmadı tam gaz devam birde eşim evden çalışıyor gündüz bile oluyor
Hamilelik (eğer bi sıkıntı kanama vs.yoksa) cinselliğe engel değil, olmamalı bence. Yoksa araya soğukluk giriyor. Bi ara hormonlardan daha da artmıştı bizde. Şuan da öyle. Sürekli evde olunca dipdibe nolacağdı sonuç o oluyor valla ben memnunum eşimi memnun etmekten kendimi de inşAllah hep böyle olur

Tabiki de bir sıkıntı yoksa hamilelik cinselliğe engel değil en iyisini yapıyorsunuz sen ve Bifincankahve
siz bize bakmayın biz ilk aylarda dikkat etmemiz lazım ortalarda bizde haftada bir iki yaptık şimdi de ikiz + sezeryan olduğu için erken doğumu tetiklemesin diye yapmıyoruz yoksa bazen bizimde hormonlar tavan yapmıyor değil
Bazen geceleri eşim rüyama giriyor düşün

Hahaha niye manyak diyelim sonuçta rahatına düşkün olduğun için görseli takmamışsın
bende bulamazsam alırım ne var sanki hem rahat giyiliyor sporu giymek için birde eğilmek lazım bu göbüşle oda çok zor

Suan 36dayım Kızımdada gün vermişti dr 38de alıcaktı 37de geldi cok agrım olursa beklemicem 37de aldırcam canım bazen dayanamıyorum
Canim seninle günümüz ayni ama benim ilk dogumum olacak ben ne kadar durabilirsem o kadar iyi diye bakiyorum doktorum 2 hafta icinde dogum yapmazsan sezaryan icin gün veririm dedi suan iyiyim ben bazem bel agrim oluyor o kadar senin dayanamayacak nasil bir agrin oluyor

Halen terlik giyiyorum canim havalar daha o kadar sogumaz diye tahmin ediyorum son 26 günüm var o zamana ancak sogur bence suanlık iyi ama soğursa babet tarzina geçerim
Bizim burda havalar serinledi yağmurlarda başladı terlikle ayaklarım ıslanır huylanırım ben..

Ayy ne güzel keşke bizimde günümüz belli olsaydı her gün bebişimle konuşuyorum hadi gel artık diye oda inatla kaburgalarıma doğru tırmanıyor sanki
Senn ki erkekti dimi cnm bana öle geliyor ki 40ı devirirsin gibi seni üzmek istemem ama böle cok istiyorsun ya hemen gelsin diye nedense böle olunca son dakikaya akdr bekleyecekmiş hissi olusuyor bende

Bende zor nefes alıyorum ama nefsime hakim olamıyorum ya da onun kendini frenleyebilmesi mi beni böyle yapıyor bilemedim..
Senn gibi olmayı cok isterdim zapık karı ya koca göbekle adamı kovalıyor hahah valla cok iyi erkek olsam senn gibi karım olsun isterdim He maşallah

Senn ki erkekti dimi cnm bana öle geliyor ki 40ı devirirsin gibi seni üzmek istemem ama böle cok istiyorsun ya hemen gelsin diye nedense böle olunca son dakikaya akdr bekleyecekmiş hissi olusuyor bende
Öyle deme kız zaten bende ondan korkuyorum. Eğer geç doğarsa ben onunla fazla ilgilenemeden toparlayamadan doğum iznim bitecek ve işe başlamak zorunda kalıcam en çok ondan dolayı artık doğmasını istiyorum

Hahah çok tatlısın aynen canım biz 1 tanesini taşırken bile zar zor kan ter içinde oluyo ikiz tabiki daha zordur bebişler gelsin sonra devam edersiniz ilk zamanlar daha zor olur da sonra çocuklu yaşama uyum sağlarız heralde. Rüyalarımıza gireceğine yani

Kızlar geldim doktordan. Her sey yolundaymış. Tek sıkıntı ameliyathaneye eşimi almayacaklar. Ama fotoğrafçım yanında elimi tutması için birini getirecekmiş:) biraz panik olunca ben acıdı demek ki. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…