2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Öyle deme kız zaten bende ondan korkuyorum. Eğer geç doğarsa ben onunla fazla ilgilenemeden toparlayamadan doğum iznim bitecek ve işe başlamak zorunda kalıcam en çok ondan dolayı artık doğmasını istiyorum
Hımm bende öle diyodum 38de dogarsa dogum sonrası cok zamn olcak ama 6 ay ücretsiz izin hakkımı kullancam artık sizdede var diye biliyorum memurlarda

Size 5 oda lazım bence biri sana biri eşine biri cocuga biride halvet odası biride misafir odası valla cok fena Bi durum eşimden ayrı yatıyoruz 1 haftadır koptuk gibi hissediyorum öle sarılarak filan uyuyan tiplerde değiliz ama gözümü açtığımda varlıgı olması yeterli normalde tek yatmaya alısık biriydim ama evlenince tek yatmak koyuyor sanki insana

Hahahahah valla ben derdim manyak karı diye ikizler burcu cok zor ya eşim ikizler olmasın diye cok dua ettim hatta ikizler olan biriyle tanıştıgımda olmaz bu iş diye kafadan bitiriyordum k bakma biraz gömdüm ama anlaşanlat var ben anlasamıyorum cok net biri oldugum için mesela bsy dediğimde bazen cok keyifle cvb verip 2 dk sonra sanki espri yapamamısım gibi tepkisiz insanları boğasım geliyor tanıdığım bütün ikizler böyleydi

canımmm bu senin suçun değil ama kendini suçlama.ikizlerin tadini bir kez alan asla vazgeçemiyor işte naparsın Herkesin yolu bir şekilde bir ikizlerden geçer ve hayatında bir şekilde unutulmaz bir yer eder diyerek havamı atar çeker.giderim
Ayrıca o dediklerin replika ikizlerdir gercek ve kaliteli espriye her zaman gülerim ben

Bende ayniyim canim esimsiz asla yatamam uykum gelmiyor o yanimda olmayinca sırtımızı döner uyuruz ama onun sicakligi yetiyor bana rabbim basimdan eksik etmesin aglayasim geldi bak simdi bazen onun olmadigini düşünüyorum burnum sızlıyor

yok yok var biraz manyaklık mütevazı olamıycağım bir konu bu malesef ama cok rahat ettim valla egilip ugrasmiyom rahat rahat giyiyom gdiyom oglum anne bunlar ne yaaaaa cocuk gibi giyiyon diyo sanada alcam diyom para versen giymem ben onları sokakta diyo..eee bir asilzade kova erkegi sokakta crocs giycek hali yok tabi paşam..benden çıkan.beni beğenmiyo zibidi

Ben hala terlikleyim hic biri olmuyor ayakkabilarin 37 giyiyorum normalde hastane icin aldigim terlik 40 eski haline gelecekmi bu ayaklar

Canım ben de ikizlerim eşim diyor ki kızımız iyiki ikizler burcu olmuyor snnle zor baş ediyorum ikinizi düşünemezdim diyor. Ben de iyiki aslan da olmuyor senden 2 tane daha zor diyorum takılıyoruz

Canım ben de ikizlerim eşim diyor ki kızımız iyiki ikizler burcu olmuyor snnle zor baş ediyorum ikinizi düşünemezdim diyor. Ben de iyiki aslan da olmuyor senden 2 tane daha zor diyorum takılıyoruz
Ayyy paşam benle uğraşabilmen bile senin için lütuf anlayamadınmi diyeydin

Kasıklarım cok fena poposu midemde durmuyo 5dkuyku desen yok zombi gibi geziyorum kafası cıkıcakmıs gibi sanki yürütmüyo ins erken olmaz canım istedigin zaman gelir

İlk başta herkese bir tuhaf geldi ama başka yol bulamadık. Benim uykum çok hafif eşim horluyor. Misafirliğe kayınvalidemler ya da annemler geliyordu başlarda aaaa siz neden ayrı yatıyorsunuz vs sorular sorular. Alıştılar artık. Ama böyle de şu şekilde tuhaf oluyor. Evde birisi varsa ve biz beraber yatıyorsak ne olduğu çok açık belli oluyor . İş bittikten sonra herkes kendi odasına .
Bir de tatilde çok sorun oluyor. Mecbur otelde standart oda değil de aile odası tutmak gerekiyor. Hele bir yere misafirliğe gittin mi yandın.

Hahaha ben cevabını aldım der susarım şaka Bi yana kafa birine benziyorsun bence eğlenmeyi seven ikizler de bu vardır yaylar da öle takılmayı eğlenmeyi severler tek benzer yönümüz

Amin cnm Allah daim etsin inş bu hayatta böle sevmek sevilmek zor denk geliyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…