Hımm bende öle diyodum 38de dogarsa dogum sonrası cok zamn olcak ama 6 ay ücretsiz izin hakkımı kullancam artık sizdede var diye biliyorum memurlardaÖyle deme kızzaten bende ondan korkuyorum. Eğer geç doğarsa ben onunla fazla ilgilenemeden toparlayamadan doğum iznim bitecek ve işe başlamak zorunda kalıcam en çok ondan dolayı artık doğmasını istiyorum
Size 5 oda lazım bence biri sana biri eşine biri cocuga biride halvet odası biride misafir odası8 yıllık evliyiz 7 yıldır falan ayrı yataklarda yatıyoruz . Bir sene beraber yatmayı denedik ama yok benim uykum çok hafif zombi gibi oluyorum uykusuzluktan beraber yatınca. Ev 3+1 diyorum eşime bu bize olmaz en az 4+1 lazım. İki yatak odası 2 çocuk odası şart artık bize. Eve biri gelince misafir falan bende gram uyku yok. Şimdi bebek olunca ne yapacağız onu düşünüyorum. Evde illaki en az bir misafir olacak. O iş de bizde 32 den beri yok. Ama düşünmüyor değilim arada. Korku daha ağır basıyor.
Hahahahah valla ben derdim manyak karı diyeYani ben dengesiz bi ikizler olarak.hani geçenlerde burda sormuştumya crocs alayımmı sonra da kapanmıstır bu konu tamam almıcam demiştim..heh iste ben aldım onlarıda manyak karı dersiniz.diye dememistimTamam kabul tipi cok guzel bisi degiller ama rahatlar valla cok rahat ettim
canımmm bu senin suçun değil ama kendini suçlama.ikizlerin tadini bir kez alan asla vazgeçemiyor işte naparsınHahahahah valla ben derdim manyak karı diyeikizler burcu cok zor ya eşim ikizler olmasın diye cok dua ettim hatta ikizler olan biriyle tanıştıgımda olmaz bu iş diye kafadan bitiriyordum k bakma biraz gömdüm ama anlaşanlat var ben anlasamıyorum cok net biri oldugum için mesela bsy dediğimde bazen cok keyifle cvb verip 2 dk sonra sanki espri yapamamısım gibi tepkisiz insanları boğasım geliyor tanıdığım bütün ikizler böyleydi
Bende ayniyim canim esimsiz asla yatamam uykum gelmiyor o yanimda olmayinca sırtımızı döner uyuruz ama onun sicakligi yetiyor bana rabbim basimdan eksik etmesin aglayasim geldi bak simdi bazen onun olmadigini düşünüyorum burnum sızlıyorSize 5 oda lazım bence biri sana biri eşine biri cocuga biride halvet odası biride misafir odasıvalla cok fena Bi durum eşimden ayrı yatıyoruz 1 haftadır koptuk gibi hissediyorum öle sarılarak filan uyuyan tiplerde değiliz ama gözümü açtığımda varlıgı olması yeterli normalde tek yatmaya alısık biriydim ama evlenince tek yatmak koyuyor sanki insana
yok yok var biraz manyaklık mütevazı olamıycağım bir konu bu malesefHahaha niye manyak diyelim sonuçta rahatına düşkün olduğun için görseli takmamışsın
bende bulamazsam alırım ne var sanki hem rahat giyiliyor sporu giymek için birde eğilmek lazım bu göbüşle oda çok zor
Canim nasilsin dogum yaptinmi bebisin nasil bize de haber ver insallahEn baştayımmmBelli olacağı üzere uyuyamıyorum ☺☺
Ben bebege safak sayiyorum adam banaVuuurekor sende o zamann, desene doğumdan sonra ikinci bi balayı yaşayacaksınız
Ben hala terlikleyim hic biri olmuyor ayakkabilarin 37 giyiyorum normalde hastane icin aldigim terlik 40 eski haline gelecekmi bu ayaklarKızlar şuan ayakkabı olarak ne giyiyorsunuz?
Benim ayaklar davul gibi olmuş dün spor ayakkabı giyim dedim ama olmadı havalar da serinledi sandalet tarzı giyilmiyor artık, normalde 40 giyiyorum daha büyük ayakkabı bulabailirmiyim acaba terliğim bile olmuyor bana düşünün..
bebis kendiliginden gelir diye korkuyorumSenle haftamız aynıymış bana 28ine gün verdi çatım musaıt olmadığı için. Son güne kadar bekliyor demek ki doktorun olsun
Canım ben de ikizlerim eşim diyor ki kızımız iyiki ikizler burcu olmuyor snnle zor baş ediyorum ikinizi düşünemezdim diyor.canımmm bu senin suçun değil ama kendini suçlama.ikizlerin tadini bir kez alan asla vazgeçemiyor işte naparsınHerkesin yolu bir şekilde bir ikizlerden geçer ve hayatında bir şekilde unutulmaz bir yer eder diyerek havamı atar çeker.giderim
Ayrıca o dediklerin replika ikizlerdir gercek ve kaliteli espriye her zaman gülerim ben
AA hiç korkma normal doğumdan güzeli mi varbebis kendiliginden gelir diye korkuyorum
Senn gibi olmayı cok isterdimzapık karı ya koca göbekle adamı kovalıyor hahah valla cok iyi erkek olsam senn gibi karım olsun isterdim He maşallah
Canım ben de ikizlerim eşim diyor ki kızımız iyiki ikizler burcu olmuyor snnle zor baş ediyorum ikinizi düşünemezdim diyor.Ben de iyiki aslan da olmuyor senden 2 tane daha zor diyorum takılıyoruz
Kasıklarım cok fena poposu midemde durmuyo 5dkCanim seninle günümüz ayni ama benim ilk dogumum olacak ben ne kadar durabilirsem o kadar iyi diye bakiyorum doktorum 2 hafta icinde dogum yapmazsan sezaryan icin gün veririm dedi suan iyiyim ben bazem bel agrim oluyor o kadar senin dayanamayacak nasil bir agrin oluyor
İlk başta herkese bir tuhaf geldi ama başka yol bulamadık. Benim uykum çok hafif eşim horluyor. Misafirliğe kayınvalidemler ya da annemler geliyordu başlarda aaaa siz neden ayrı yatıyorsunuz vs sorular sorular. Alıştılar artık. Ama böyle de şu şekilde tuhaf oluyor. Evde birisi varsa ve biz beraber yatıyorsak ne olduğu çok açık belli oluyorSize 5 oda lazım bence biri sana biri eşine biri cocuga biride halvet odası biride misafir odasıvalla cok fena Bi durum eşimden ayrı yatıyoruz 1 haftadır koptuk gibi hissediyorum öle sarılarak filan uyuyan tiplerde değiliz ama gözümü açtığımda varlıgı olması yeterli normalde tek yatmaya alısık biriydim ama evlenince tek yatmak koyuyor sanki insana
Hahaha ben cevabını aldım der susarımcanımmm bu senin suçun değil ama kendini suçlama.ikizlerin tadini bir kez alan asla vazgeçemiyor işte naparsınHerkesin yolu bir şekilde bir ikizlerden geçer ve hayatında bir şekilde unutulmaz bir yer eder diyerek havamı atar çeker.giderim
Ayrıca o dediklerin replika ikizlerdir gercek ve kaliteli espriye her zaman gülerim ben
Amin cnm Allah daim etsin inş bu hayatta böle sevmek sevilmek zor denk geliyor gercektenBende ayniyim canim esimsiz asla yatamam uykum gelmiyor o yanimda olmayinca sırtımızı döner uyuruz ama onun sicakligi yetiyor bana rabbim basimdan eksik etmesin aglayasim geldi bak simdi bazen onun olmadigini düşünüyorum burnum sızlıyor
Senn nefeste problem yok heralde afedersin ben öpüşürken bile nefes nefese kalıyorum tabi korona olmadan önce su an bırak öpüşmeyi hareket etsem nefes nefese kalıyorum maşallah diyelim sanaKovalıyorum da yakalayamıyorumm anam sorun orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?