2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hahahah ay sesli güldüm bende onu sorcaktım uzu süreli biri kaldıgında anlamıyormu nasıl oluyor diye sen sölemişsin tatildede sabahlar olmasın ZTen cok önemli değil

Senn nefeste problem yok heralde afedersin ben öpüşürken bile nefes nefese kalıyorum tabi korona olmadan önce su an bırak öpüşmeyi hareket etsem nefes nefese kalıyorum maşallah diyelim sana

Nefeste problem olmaz olur mu varr ama sonunu düşünen kahraman olamaz zaten birşey olmuyor ki canim istemekle kalıyorum ilerki günler ne gösterecek bakalım hayırlısı

Hahaha ben cevabını aldım der susarım şaka Bi yana kafa birine benziyorsun bence eğlenmeyi seven ikizler de bu vardır yaylar da öle takılmayı eğlenmeyi severler tek benzer yönümüz
Eh biraz öyleyim sanırım..sende de var ama o gözümden kaçtı sanma

Nefeste problem olmaz olur mu varr ama sonunu düşünen kahraman olamaz zaten birşey olmuyor ki canim istemekle kalıyorum ilerki günler ne gösterecek bakalım hayırlısı
Kız sen Fransadamıydın yanlışmı hatırlıyorum ne yedirip içiriyolar sana nerden geliyo bu libido

Benim büyük oğlum terazi yükseleni yay buda 11 de doğacak terazi ve yükseleni yay
Benim erkek kardeşim de terazi yükselen yay çok başarılı bir çocuk saygılı ve beyefendi salon beyefendisi diyoruz ona aramızda bahtları güzel olsun benim kızım da terazi adayı. Terazi kızları güzel oluyor bakalım bizimki nasıl olacak

Hımm bende öle diyodum 38de dogarsa dogum sonrası cok zamn olcak ama 6 ay ücretsiz izin hakkımı kullancam artık sizdede var diye biliyorum memurlarda
Var canım 2 yıl alabiliyoruz ben belki süt iznimi kullanıp daha sonra kalan süre kadar ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum

Kız sen Fransadamıydın yanlışmı hatırlıyorum ne yedirip içiriyolar sana nerden geliyo bu libido

Evet doğru hatırlıyorsun canım vallahi siz ne yiyip içiyorsanız onlardan yiyip içiyorum bende . Hamilelikte daha da arttı libido anlamlandıramadığım bi sekilde

Kasıklarım cok fena poposu midemde durmuyo 5dkuyku desen yok zombi gibi geziyorum kafası cıkıcakmıs gibi sanki yürütmüyo ins erken olmaz canım istedigin zaman gelir
Insallah canim hayirli zamanda hayirlisiyla gelsin minnoslar seninki daha kötüymüş ben daha iyiyim uykusuzlugada alistim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…