2 yıl şartmı peki onun 3 5 ayını kullanamıyormusunuzVar canım 2 yıl alabiliyoruz ben belki süt iznimi kullanıp daha sonra kalan süre kadar ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum
Aynen canim hayattaki en büyük şansım diyorum zaten eşime o da bana cok düşkündür kavga edince bile gelir gel yanimda uyu uyuyamiyorum sensiz diye konusmasakta beraber uyuruz yoksa ikimizde uyuyamiyoruzAmin cnm Allah daim etsin inş bu hayatta böle sevmek sevilmek zor denk geliyor gercekten
Aynen ya nasil bir harekettir o sancinda hafif var gibi doktorun ne dedi tepecikler sanci sanirimKızlar bu arada hareketleri az diye hastaneye gittim 1 saat nstye soktular ilk basta hareket yok gibiydi sola döndğrdüler beni coştu ondan sonra cocuk nst kagıdımız ekliyorum
Bu sancılar için normal bu haftalarda açılma yapacak kdr Bi sancı değil ama bunlar sıklaşırsa hemen gel dedi bide ilk oldugu için acılma yapacak kdr sancı yok hareketleri de basta biraz etmemiş dedi sola döndürünce başladı ZTen dola dönünce başlamıs cok iyi hareketler evdede hissetmezsin sola yat sekeri bsyler ye iç karnına tepki ver hafif dürt dedi yani öleSy
Aynen ya nasil bir harekettir o sancinda hafif var gibi doktorun ne dedi tepecikler sanci sanirim
Aynen bizde öleyşz ben küsüp giderim bazen zorla götürür beni yataga ama yine küs küs uyuruz hahah garip ama budaAynen canim hayattaki en büyük şansım diyorum zaten eşime o da bana cok düşkündür kavga edince bile gelir gel yanimda uyu uyuyamiyorum sensiz diye konusmasakta beraber uyuruz yoksa ikimizde uyuyamiyoruz
Bende de var crocs da ben diyorum ki bunlarla gideyim hastaneye de pentiden terlik aldım ama onu şu süreçte hastaneye götüresim gelmiyor Hiç pembiş pembiş zaten crocslar daYani ben dengesiz bi ikizler olarak.hani geçenlerde burda sormuştumya crocs alayımmı sonra da kapanmıstır bu konu tamam almıcam demiştim..heh iste ben aldım onlarıda manyak karı dersiniz.diye dememistimTamam kabul tipi cok guzel bisi degiller ama rahatlar valla cok rahat ettim
ben normalde dışarda giydiğim çakma birkenlerimi götürcem vallaBende de var crocs da ben diyorum ki bunlarla gideyim hastaneye de pentiden terlik aldım ama onu şu süreçte hastaneye götüresim gelmiyor Hiç pembiş pembiş zaten crocslar da
Benim de sadece tacım var terlik süslü değil normal ev terliğiben normalde dışarda giydiğim çakma birkenlerimi götürcem vallasüslü hiç birşey yaptırmadım. sadece tacım var o da ayıp olmasın diye
Ay ben de unuttum kesin ki cok olmadı ben yapalı senin kadar ara da yok ama eşime ne nerede anlatacağım orada belki benim bakacak durumum olmaz diye o zaman hatırlarım herhalde ama eşin çıkarsın bence hem göz gezdirirsin hem biraz havalandırırsınHastane cantami hazirlayali o kadar uzun olduki,kendime ne koydugumu falan unuttum32 de hazirladim,39 oldum simdi..cantada arabada,artik hic eve cikarasim yok
Benimde öyle. Hele terliklerim crocs tacım da çok sade. Sevmiyorum öyle şakırtılı şeyleriBenim de sadece tacım var terlik süslü değil normal ev terliğiben sevemiyorum taşlı tuşlu şeyler taç da orkide yaprağı şeklinde sade birşey
Aynısından bende bendeAy hemen maşallah diyeyimsonrası da böyle kolay geçsin inşallah Ben de hep Bunun hayalini kurup evrene o yönde mesaj gönderiyorum inşallah mesajımı alır gideyim kontrole 5-6 cm açıklık var desin ben çok hissetmemiş olayım
Şehir hastanesine gittim cnm Bi tek oraya gidebiliyoruz test vermedim henüz Bi kaç gğn daha beklemek istiyorum tekrar pozitif cıkarsa yıkılırım cunkü
Öyle mi hemen alıyorlar mıŞehir hastanesine gittim cnm Bi tek oraya gidebiliyoruz test vermedim henüz Bi kaç gğn daha beklemek istiyorum tekrar pozitif cıkarsa yıkılırım cunkü
Ya canım ağlama lütfen. Bu kaynanaların hepsi aynı dikenli olanları severler genelde.Hayırlı geceler arkadaşlarVücut agrılarım var bazen gün içinde çok yoruluyorum
Hatta iki gündür sinir oldum stres yaptım .benim annem vefat etti ben bursadayım burda kimsem yok .kaynanam daha genç ve İstanbul da yaşıyor bizde Bursa’da ,kaynanam bize geçen haftalar geldi bende dedim 2-3 gün daha kalın benim birinci oğlumla biraz vakit geçirin bende biraz dinleneyim artık yoruluyorum diye belirttim .onlar kayınpederle araba binip diger dün gitti Doğumda gelecekmiş .üstelik oram agrıyor buram agrıyor derken hiç bir şeyde yardım bile etmedisonra bu hafta kendine geçen ay ev alan görümcemin evine gitmiş temizliğini yapıyor hemde kızının kaynanası çok iyi ve kızının çocuğuna bakıyor Ve temizliğini yapıyor ,temizliğe ihtiyacı yok yani bense hamile halimle bana destek olacağına kızına koşuyor hem varya kızı da onu işine geldiği gibi kullanıyor ama hala o el kızı olan benim bugun annem yok diye oturdum saatlerce ağladım eşim bana moral verdi ama içim rahatlamadı
Gece gece agladim yazdiklarinizi gorunce rabbim sabir versin öncelikle benim annem hayatta cok sukur ama 1400 km uzakda gelemiyor virusden dolayi kalbinden rahatsiz bazen oturup agliyorm artik cok ozledm cok ihtiyacim var die ama hayatta ya sukur diorm.Insallah dogumun okadr guzel gecerki rabbim seni boyle mukafatlandirsinRabbim kimseyi annesiyle evladıyla imtihan etmesinçok streli bir gündü ama yine acaba ben mi abartıyorum diye kızıyorum
Benim de 15 Ekim sez. tarihiArkadaşlar 4 hafta sonunda bıgün kontrole gittim ve herşey yolunda. Bebek hareketlerin hissetmiyorum diye nst ye de girdim. Ama o hissetmeme benim sorunummuş bebek hareket ediyormuş ben hissetmiyorum ilginç bir şekilde. 34+6 dayız 2300 olmuş. 15 ekim de 38+0 için sezaryen günü verdi. Gün de belli olunca daha bir heyecan oluyormuş ya.
Aynen benim de o zmandan beridir çantada arada çıkarıp havalandırıyorum bebeğinkileri zaten tül keselere koydum çanta dışına çıkarıp yatağın üstüne falan koyup camı açmak yetiyorHastane cantami hazirlayali o kadar uzun olduki,kendime ne koydugumu falan unuttum32 de hazirladim,39 oldum simdi..cantada arabada,artik hic eve cikarasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?