2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Amin cnm Allah daim etsin inş bu hayatta böle sevmek sevilmek zor denk geliyor gercekten
Aynen canim hayattaki en büyük şansım diyorum zaten eşime o da bana cok düşkündür kavga edince bile gelir gel yanimda uyu uyuyamiyorum sensiz diye konusmasakta beraber uyuruz yoksa ikimizde uyuyamiyoruz

Sy
Kızlar bu arada hareketleri az diye hastaneye gittim 1 saat nstye soktular ilk basta hareket yok gibiydi sola döndğrdüler beni coştu ondan sonra cocuk nst kagıdımız ekliyorum
Aynen ya nasil bir harekettir o sancinda hafif var gibi doktorun ne dedi tepecikler sanci sanirim

Sy
Aynen ya nasil bir harekettir o sancinda hafif var gibi doktorun ne dedi tepecikler sanci sanirim
Bu sancılar için normal bu haftalarda açılma yapacak kdr Bi sancı değil ama bunlar sıklaşırsa hemen gel dedi bide ilk oldugu için acılma yapacak kdr sancı yok hareketleri de basta biraz etmemiş dedi sola döndürünce başladı ZTen dola dönünce başlamıs cok iyi hareketler evdede hissetmezsin sola yat sekeri bsyler ye iç karnına tepki ver hafif dürt dedi yani öle

Aynen canim hayattaki en büyük şansım diyorum zaten eşime o da bana cok düşkündür kavga edince bile gelir gel yanimda uyu uyuyamiyorum sensiz diye konusmasakta beraber uyuruz yoksa ikimizde uyuyamiyoruz
Aynen bizde öleyşz ben küsüp giderim bazen zorla götürür beni yataga ama yine küs küs uyuruz hahah garip ama buda

Bende de var crocs da ben diyorum ki bunlarla gideyim hastaneye de pentiden terlik aldım ama onu şu süreçte hastaneye götüresim gelmiyor Hiç pembiş pembiş zaten crocslar da

Bende de var crocs da ben diyorum ki bunlarla gideyim hastaneye de pentiden terlik aldım ama onu şu süreçte hastaneye götüresim gelmiyor Hiç pembiş pembiş zaten crocslar da
ben normalde dışarda giydiğim çakma birkenlerimi götürcem vallasüslü hiç birşey yaptırmadım. sadece tacım var o da ayıp olmasın diye

ben normalde dışarda giydiğim çakma birkenlerimi götürcem vallasüslü hiç birşey yaptırmadım. sadece tacım var o da ayıp olmasın diye
Benim de sadece tacım var terlik süslü değil normal ev terliği ben sevemiyorum taşlı tuşlu şeyler taç da orkide yaprağı şeklinde sade birşey

Hastane cantami hazirlayali o kadar uzun olduki,kendime ne koydugumu falan unuttum 32 de hazirladim,39 oldum simdi..cantada arabada,artik hic eve cikarasim yok
Ay ben de unuttum kesin ki cok olmadı ben yapalı senin kadar ara da yok ama eşime ne nerede anlatacağım orada belki benim bakacak durumum olmaz diye o zaman hatırlarım herhalde ama eşin çıkarsın bence hem göz gezdirirsin hem biraz havalandırırsın

Aynısından bende bende ama şöyle bi durumda var tabi; Bir önceki doğumda sancım geldi ama baya şiddetliydi hastaneye bi gittim doğum başlamış 1 cm açıklık var dedi. Neey dedim bu kadar sancıyla 1 cm mi? İstemiyorum doğurmak hemen sezaryene alın beni dedim. Doktorum almadı tabi belli olmaz çabuk ilerler belki bi denemeliyiz dedi ve hakkaten ben bi kaç saat içinde 10 cm açılma ile kolay bi doğum yaptım ve onun rahatlığı var şuan bende. Hayırlısı bakalım ya bunda nasıl olucak

Şehir hastanesine gittim cnm Bi tek oraya gidebiliyoruz test vermedim henüz Bi kaç gğn daha beklemek istiyorum tekrar pozitif cıkarsa yıkılırım cunkü
Öyle mi hemen alıyorlar mı
Belirtilerin devam ediyor mu negatif çıkar inşallah

Hayırlı geceler arkadaşlar Vücut agrılarım var bazen gün içinde çok yoruluyorum
Hatta iki gündür sinir oldum stres yaptım .benim annem vefat etti ben bursadayım burda kimsem yok .kaynanam daha genç ve İstanbul da yaşıyor bizde Bursa’da ,kaynanam bize geçen haftalar geldi bende dedim 2-3 gün daha kalın benim birinci oğlumla biraz vakit geçirin bende biraz dinleneyim artık yoruluyorum diye belirttim .onlar kayınpederle araba binip diger dün gitti Doğumda gelecekmiş .üstelik oram agrıyor buram agrıyor derken hiç bir şeyde yardım bile etmedisonra bu hafta kendine geçen ay ev alan görümcemin evine gitmiş temizliğini yapıyor hemde kızının kaynanası çok iyi ve kızının çocuğuna bakıyor Ve temizliğini yapıyor ,temizliğe ihtiyacı yok yani bense hamile halimle bana destek olacağına kızına koşuyor hem varya kızı da onu işine geldiği gibi kullanıyor ama hala o el kızı olan benim bugun annem yok diye oturdum saatlerce ağladım eşim bana moral verdi ama içim rahatlamadı

Ya canım ağlama lütfen. Bu kaynanaların hepsi aynı dikenli olanları severler genelde.
Ayrıca burda da okumuşsundur herkes anasından gülmüyor. Tırnağın varsa başını kaşı. Bak ben yıllarca evlat hasreti çektim. İnan bana bunlar dert bile değil. Derdini küçümsediğimden değil yanlış anlama ama çocuğum yok diye dalga bile geçildi benimle alenen.

Evet bi tık daha zor olur keşke kv insan olaydı da yardım edeydi ama malesef olmayınca olmuyor.

Her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır. Belki senin minnoşun çok sakin tatlış bi bebiş olur annesini hiç üzmez inşallah

Rabbim kimseyi annesiyle evladıyla imtihan etmesin çok streli bir gündü ama yine acaba ben mi abartıyorum diye kızıyorum
Gece gece agladim yazdiklarinizi gorunce rabbim sabir versin öncelikle benim annem hayatta cok sukur ama 1400 km uzakda gelemiyor virusden dolayi kalbinden rahatsiz bazen oturup agliyorm artik cok ozledm cok ihtiyacim var die ama hayatta ya sukur diorm.Insallah dogumun okadr guzel gecerki rabbim seni boyle mukafatlandirsinAllah kimseye kaldiramiycagi yukü vermezmis suan ne desem belki icin sogumayacak ama emin ol sen cok guclusun ve sonuna kadr haklisin ama inan kimseye ihtiyacin yok esinle ikiniz herseyin ustesinden gelirsiniz bence❤

Benim de 15 Ekim sez. tarihi
Hastane cantami hazirlayali o kadar uzun olduki,kendime ne koydugumu falan unuttum 32 de hazirladim,39 oldum simdi..cantada arabada,artik hic eve cikarasim yok
Aynen benim de o zmandan beridir çantada arada çıkarıp havalandırıyorum bebeğinkileri zaten tül keselere koydum çanta dışına çıkarıp yatağın üstüne falan koyup camı açmak yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…