2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Ne annemden ne kayinvalidemden hicbir destek gormedim gebeligini ozleyen insanlari gordukce imreniyorum ozlencek bir gebelik gecirmiyorum. Soruyorlar nasilsin napiosun diye. Durumumu birkac kere dile getirdigim halde bi isin ucundanda ben tutayim diyen yok.
Ne diyim canlari sagolsun.
Bende artik sorana iyide olsam kotude olsam iyi nolsun gun dolduruyorum diyorum. Kucuk bi kizim var. Sagligim yerinde olursa ins onun boyle zamanlarinda bebek gibi bakicam diyorum... Ben cok zorlandim o zorlanmasin...
Boyle seyler sadece fiziken degil psikolojik olarakta insani yipratiyor.. zor arkadasim annenin olmamasi.. hayatin her aninda zor.. ama olupta yok gibi olmasi da zor...
Toparla kendini bak bi cocugun varmis bir de karninda bebegin.. onlar etkilenmesin. Guclu olmaya calis.. dualar oku... Yanindaki cocuguna saril. Evlat en guzel ilac. Ben kizima sarilinca hafifliyor icimde biriktirdiklerim...sende saril.. Rabbim herkese guc kuvvet saglik versin...

Başın sağolsun canım
Lütfen üzme kendini, kv yi de takma hiç birşey bebeğinden önemli değil..

Öyle mi hemen alıyorlar mı
Belirtilerin devam ediyor mu negatif çıkar inşallah
Evet aciline gidiyosun pozitif gebeler için yer yapılmış hemen alıyorlar kimsede yok bomboş hareketleri az diye gittim hemen baktılar 1 haftadıır gitmemiştim merak da ediyordum biraz ZTen sakin diye gittim inş negatif cıkar da Bi öksürük başladı yine anlamadım nerden cıktı bu valla en son oturup ağlıcam heralde geçsin diye beklerken öksürük başladı tekrar ne biçim Bi hastalıkmış ya

Spor ayakkabı giyemesem yürüyemezdim ama terlikle babetle falan her akşam

Neden verilmiyormuş bilgi verdiler mi? biz bugün doktorum ile konuşurken genel anestezi ile yaparız dedi bana
Genel anestezinin riskleri çok fazla dedi. Bu ara hep bunu duyuyorum ilk doğumum genel anestezi oldu çok zordu bende zaten spinal isteyecektim doktor kendisi söyledi

Canım öncelikle başın sağolsun Genelleme yapmak istemiyorum illa istisnalar vardır ama anne diyoruz da gelenekten diyoruz. asla anne değiller ve anne gibi koşulsuz fedakar sonsuz düşünceli falan olamazlar bize karşı. Sitemlerinde çok haklısın, kırılmakta, üzülmekte.. Hiç tenezzül etme arkadaşım o zaman şu saatten sonra ona bence, eşin oğlun sen kendi kendinize yetersiniz, ve Allah'a havale et. İlahi adaletin yerini bulacağına çok emin ol

Bizimde uzun zaman oldu birlikte olmayali. Malesef çok korkuyo eşim ikna etmesi zor bende artık zorlanıyorum yatakta donemiyorum bile bunlar da kadını çekici yapmiyo tabi

Ben ilk doğumunu çatı muayenesi olamadigim için sezeryan yaptı doktor.

Kızlar bu arada hareketleri az diye hastaneye gittim 1 saat nstye soktular ilk basta hareket yok gibiydi sola döndğrdüler beni coştu ondan sonra cocuk nst kagıdımız ekliyorum
Ben de gittim kontrole bugün aynı şekilde çok düşük çıktı yine bebeğin nabız ilk başta her zamanki gibi, sonra bi tane genç kız gelip nst mi sağa taktı beni sola yatırdı rahat ettirdi nefes alma yönünden falan ve şuana kadar aldığım en güzel nst kaydını aldım.şuana kadar 120 yi görmeyen çocuğun en ufak atışı 120 çıktı sonra. Kaç haftadır yok bida nst, bida şekerli bişey ye(artık ağzıma geliyodu genzimi yakıyodu yatarken o çikolatalar sular vs)hadi bida nst, yok olmamış bradikardi şüphesi var bu bebekte sen perinatolağa git diye şehir şehir dolaştırdılar bizi meğer nst yi takanlar beceriksizmiş. Herkese stabil davranıp her bebeği aynı yerde aradıkları için

İyi geceler kızlar ay ben öyle bir can acısıyla uyandım ki kaburgam kırıldı sandım ne kadar güçlenmişler yahu gözlerimden yaşlar indi tutamadım kendimi kafayı aşağı sokamadıkça üstten tekmeliyor kafada aşağıda oynuyor sürekli kanala girmeye çalışıyor sanırım allah hareketsizliğini göstermesin de cidden bayağı can yaktı

Bncede takılan yer önemli yanlıs yere takılırsa kalp atısı daha az alınıyor bgn öle oldu sanki ilk sırt üstü yattım ama cok rahat azdım yada uyuyordu büyük ihtimal cunkü usg dede baktı ilk doktor hareket etmedi pek karnıma vurdu cunkü sonra dedi nstye bakalım ona göre konusalım dedi

Bende de var crocs da ben diyorum ki bunlarla gideyim hastaneye de pentiden terlik aldım ama onu şu süreçte hastaneye götüresim gelmiyor Hiç pembiş pembiş zaten crocslar da
Valla tabi ki öyle yapıcam ne gerek var o yumoş terlikleri hastanelerde kullanmaya..hijyen sorunu var sonrasında yıka et hiç gerek yok giycem gitçem işte orda da kullancam bi daha yük yapmıcam başka bi terlik uğraşamam.. Yeniler zaten kaçkere dışarı çıkıp kullanabiliyoruzki kontrolden kontrele giydim

Lutfen uzulmeyin, zor biliyorum ama eşinizle birbirinize destek olursunuz. Biz yurt dışında yaşıyoruz annem kilometlerce uzakta. Hoş zaten gelemez İngilizce bilmez etmez 65 yaşına varmış. Kayınvalidemler gelecekti güya vize vermediler pandemiden dolayı. Onlar daha genç eşi yabancı dil biliyor en azından. Yapayalnız kaldık burda eşimle ben ilk çocuğumuz olcak ne akraba var ne bize bakacak eş dost..bazen ben de ağlıyorum uzaklık yalnızlık çok kötü ama başa gelen çekiliyor.
Benim kayinvalidem de arayıp sormaz nasılsın kolay mi zor mu geciyor hamilelik bile demezz ben beklentiyi dusureli çok oldu. Oğlunu arayınca bebeği soruyor işte o kadar. Umarım ssglikli evlatlarımız olsun, kendimize yetecek gücümüz olsun inşallah

Başın saolsun öncelikle..Boğazım düğümlendi şuab ne diyceğimi bilemedim..Koca eşşek kadar kadınım annem olmasa napardım diye düşünürüm hep..insanın her yaşta anneye ihtiyacı var ne hissediyorsun anlayabiliyorum..Ama şartlar müsait te olmayabilirdi annen olsaydı bile bak burda bir çok arkadaşın da mesafeler pandemi gibi bir çok sebepten yanına gelemiyor olabilirdi..en azindan boyle dusunup rahatlat kendini cocuguna saril kuvvetli olmaya caliş..Allah yardimcın olsun canım
Benim de 15 Ekim sez. tarihi
Tam olarak kaç günlük olucaksın o gün..seninde ilki sezaryendi değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…