2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
canım hiç üzülme. ne desen ne düşünsen de huyları öyle yüzde sekseninin. bak ben ev aldım 1aydır oturuyorum. 2gün önce akşamüstü aradı uğrayacağız dye tamam dedim 1saat oturdular gittiler. o kadar umursuzlarki ben alıştım artık. hepimiz kendi ailelerimizin huylarını bekliyoruz onlardan ama olmuyor. şimdi doğumda kızımı oraya bırakıcaz ama çocuk şimdiden kalmayacağım diye ağlıyor 4yaşında bide. alışamadım ısınamadım bende 9senedir gram faydaları olmamıştır. ben Allaha havale ettim hiiiççç canımı sıkamicam düşünüp

Rabbim Annenin Mekanını Cennet Etsin Canim hic kimse anne gibi olamaz kv kendi kızını düşünmüş öncelik belkide analik duygusuyla bosver takilma böyle seylere rabbim her zaman yardimcin olsun eşinde yanindaymis herkesin gönlüne göre versin allah de geç inan ki hic degmez

Rabbim sifa versin insallah canim gecer insallah en kısa zamanda doguma kadar bütün sıkıntılarından kurtulmus olacaksin allahin izniyle sonra minnosunla bol bol iyi gunler yaşarsın az daha sabır

Canım balgam sökücü filan kullanıyorsan o da öksürük yapıyor ama ciğerleri temizliyor ne ilacı verdiler sana

Hadi hayırlısı canim bebisin ne kadar olmus normal dogum yapacan galiba bugun bol bol dinlen sevdigin seyleri ye hazirligini yap yarin yeni bir hayat basliyor

gunaydin kizlar bende uykusuzum bugun saga yatiyirum o da saga top gibi toplaniyo sola donuyorum ayni oturarak uyumayi denedim o da sirtimi mahvetti uykular haram oldu valla simdiden

Hiç canını sıkma bence o kadar tuhaf anneler var ki bazı kvlerden beter pandemiden dolayı gelemeyen anneler, ilgisiz anneller.. olup faydasız olması inan daha ağır kimseye de dert anlatamiyorsun. Kv lerin huyu suyu genel olarak böyle zaten beklentini düşürürsen daha mutlu olursun. Benim ilgisiz annem şansa covid oldu ha şuanda iyi inşallah da tam atlatır önce onun sağlığı ama gelmeme ihtimali var yaşadığım ilde bir de teyzem var evlerden ırak tek başına olurum onun gelmesinden çok daha iyi. kv seneler evvel vefat etmiş benim de kimsem yok gibi bir eşim var onun da başka bişey gelirse Allah korusun tek gideceğim planladım her ihtimali zihnimde yani canını sıkmak yerine alternatif oluştur sonuçta hepimiz yanlız geldik yanlız gideceğiz her an tek başımıza kalabiliriz hele de bu devirde

Yaa ne mutlu sana,hem acilma hem ragim agzi yumusamis bende bugun kontrole gidicem bunlari duymak istiyorum acikcasi insallah guzel bi normal dogum yaparsin cnm

gunaydin kizlar bende uykusuzum bugun saga yatiyirum o da saga top gibi toplaniyo sola donuyorum ayni oturarak uyumayi denedim o da sirtimi mahvetti uykular haram oldu valla simdiden
Bende ayni durumdayim saga yatsam oraya yigiliyor top gibi sola yatsam oraya sirt üstü hic yatamiyorum kirkkez uyaniyorum sonumuz hayir olsun

Yaa ne kadar güzel
En kısa zamanda darısı başımıza

Ne guzel saglikla gelsin insallah, darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…