2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar merhaba. Ya ben geçen nst ye girdiğimde oradaki kiz bebeg8n kafasının olduğu yeri eliyle salladı baya. Uyuz oldum. Bebis beyin travması falan geçirmez dimi? Baya salladı çünkü. Bebek hareketlensin diye yapıyormuş ama baya kafama taktim bi zarari olmus mudur diye

Benim doktorda pozisyon değiştirsin diye ultrason aletinin ucuyla sallıyor eşimde kızıyor her seferinde dövüyor resmen diye

Benim doktorda pozisyon değiştirsin diye ultrason aletinin ucuyla sallıyor eşimde kızıyor her seferinde dövüyor resmen diye
Ya evet biz kıyamıyoruz birsey yapmaya onlar pat küt yapiyor bende uyuz oluyorum bi bildikleri vardır diyorum ama genede uyuz oluyorum

İyi öyle ilgileniyorlarsa, atıyorsundur inşallah hastalığı kuru öksürükse kardeşimde öyle boğazında bi gıcıklık gibi kalmıştı ama 10.gün negatife dönmüştü

Rabbim kimseyi annesiyle evladıyla imtihan etmesin çok streli bir gündü ama yine acaba ben mi abartıyorum diye kızıyorum
Haklısın bence benm de ailem şehir dışında annem 3.ayımda flan geldi kaldı bulantı zamanlarımda kayınvalidem burda ama bir gün gelmedi bişey lazım mı diye Benim de artık sinirime dokunmaya başladı yani. Öbür oğluna sürekli gidiyor işini gücünü yapıyor. Bunları unutmam ama asla. Guya da çok sever beni sürekli arar ama artık aramakla olmuyor canım harekete geçme vaktii

Kızlar benimde durumlar karışık annemden başka gelebilecek biri yok ama babannem annemgilde kalıyor ve tek başına işlerini halledebilecek gibi değil yaşlı baya sürekli bana babannen ne olacak diyor ee diğer çocuklarına söyle diyorum yok kovar gibi olur diyor iki, üç gün gelirim gelemem hesabını yapıyor gelinimiz doğum yaptığında 40 gün kaldı kızıyım ya böyle günde gelemeyecekte ne zaman gelecek şimdiden stres oldum

sevmkee ne ağladım sabah sabah valla iyide oldu birahatladım.Hani diyolar ya Analı kuzu kınalı kuzu....
Allah bize sağlıklı ömürler versinde evlatlarımızı yanlız bırakmayalım inşaallah bende 14 yaşında kaybettim mezuniyetim evlililiğim doğumlarım hep bi yanı eksik.
Çok dua ettim Allahım bana ömür ver kızımın doğumunda pamuklara sarayım onu kimseye ihtiyacı olmasın benden başka diye.....

Bizimde uzun zaman oldu birlikte olmayali. Malesef çok korkuyo eşim ikna etmesi zor bende artık zorlanıyorum yatakta donemiyorum bile bunlar da kadını çekici yapmiyo tabi

Haklısın esneklik denen birşey kalmadı haliyle napalım sabredicez. Bebiş geldikten sonra galiba aklımıza bile gelmez bir süre

Biz hala devam ediyoruz canım 2 3 günde bir gibi hem doğumu kolaylaştırır hem de rahat oluyorum böyle araya fazla zaman girince çok sinirli bi hal alıyorum ilk 4 ay olmadı mesela mide bulantısı yüzünden çok stresli ve sinirliydim sonra başladık şimdiye kadar da durdurmadım doktor da izin verdi zaten haftada 2 keze bebek te mutlu oluyomuş zaten ama tabii dikkat ediyoruz

Hayırlı sabahlar arkadaşlar dünden beri o kadar güzel moral verici Mesajlar yazdınız ki inanin cok rahatladım Ve halime şükrettim .hepinizden Allah razı olsun yine de kırgınım ister istemez cünkü benim kv bir zararım olmadı asla,kendi böyle yapıyorsa artık kendi kaybeder ve inşallah rabbim beni ona ,onuda bana muhtaç etmez rabbim beterinden korusun

Kızlar ya ben daha önce hiç mide yanması yaşamadım, nasil bir ağrı tarif edermisiniz ? Gece başladı tam iki kaburgamın arasında ki bölge yanıyor. Uyumadan önce de kivi yemiştim ondan olabilir mi, gece kalkıp süt içtim biraz hafifledi.

Hah canım dediğin gibi biraz zaman geçince o sinir stres hali bende de oluyor herhangi bir ihtiyaç gibi onunda karşılanması lazım ne bileyim benim düşüncem o yönde . Normal doğum düşünüyorsan devam et bende istiyorum ama eşim yüzünden zor bir doğumum olursa benden çekeceği var

Tabii ki canım insanlığın yaratılışı böyle karşılanması gerek hem erkek hem de kadın için. Canım sen hurma günde 3 5 tane ye o da doğumu kolaylaştırır sancı süresini azaltır.

Ben de diyorum ki süt korursa korur korumazsa ben kendimi korumayacagim bunu 9 yılda bulduk, yaş 39a dayandı, menapoza girmeden bir kardeş gelirse hiç hayır diyeceğimi sanmıyorum
Sizin korumasın o zaman canım, Allah gönlünüze göre versin

Canım kusura bakma yeni cevap yazabiliyorum. İlk olarak herkeste aynı olacak diye birşey yok, benim eşim o yönde etkilendi sadece, tecrübe etmeden bilemeyiz yani inşallah sizler hiç sıkıntı yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…