2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Senin gene iyi yemek boruna kaçmış mide suyun.evet oda yanma ama bendeki ta boğazım damağım her yer yanıyor bazen mide suyuda geliyor zaten kusacak gibi oluyorum.
Eğer yeni başladıysa bebek pozisyon değiştirmiş olabilir baskı artmıştır.

Günaydın kızlar ilk gebeliğimde ortaya çıkan hemoroid dünden beri azdı yine herhalde artık baskı arttığı için çok kotuyüm güzel başlamadım güne
kantraron yağı sürüyormusun bende işe yaradı bayağı en azından çatlakta vardı sanırım etrafında onları geçirdi oturabiliyorum küçüldü sanki biraz da su hazırla uygun kaba oturma banyosu yap o da şiddetlenince iyi gelmişti bir de procto glyvenol diye krem yazmıştı ağrı olursa sürüyorum bu aralar bıraktım şükür ağrı yok Geçmiş olsun bilirim o ağrıyı ne oturabiliyorsun ne de yatabiliyorsun

Kivi yapmıştır canım büyük ihtimalle asitli ya doktor bana da yatmadan meyve yeme hem gece şekerini düşürür hem asitli meyve ise reflü yapar dedi meyveyi erken saatlerde yoğurt içine katarak tüket dedi

Günaydınlar ben de kontrolden geldim kızlar bebek iyi şükür ben biraz fazla kilo almışım bir haftada 1 kg fazla olmuş dedi doktor tatlı yiyor musun dedi yakalandım doktora geceleri ekmek üstü Nutella yiyorum hep ama şekerim düşüyor ne yapayım zayıf hamile kaldığın için 16 ya kadar izin var dedi 13.5 aldım Yatmadan meyve yeme gece acıktırır dedi yoğurt süt gibi protein al dedi
Evde yerinde duramayan sıpa orada sakin sertleşme falan hiçbiri olması hiç sancı da çıkmadı daha kanala girmemiş rahim ağzında açıklık yumuşama hiçbiri yok Ben 40 ı doldurur diyorum zaten eşim 38 diyordu kalakaldı sürekli doktora soruyor ne zaman gelir 4 ekimde eğitim var lütfen ondan sonra gelsin diyorum ben de bakalım anneyi mi dinler babayı mı yoksa kendi keyfini mi
Doktor keşke bilsem diyor şu an belirti yok ama 2 saat sonra kanala girer kasılma başlar doğum başlayabilir öyle gebelerim de oldu ama yine de ben 38 i bitirir diyorum dedi bakalım artık

Selam kızlar, bende kontrole geldim bekliyorum şuan, çatı muayenesi de olacak bakalım karnıma ağrılar giriyor resmen
insallah cok guzel gecer kuzum bende haftaya olucam kendini kasmazsan acimiyormus kasma sakin canim.zaten kisa suruyor sanirim guzel haberlerini bekliyiruz

bir şey olmamıştır merak etmeyin doktorum ölçüm alabilmek için bayağı uğraşmıştı aynı şekilde hatta karnım sızlamıştı eve gidene kadar ama benim minnak gram kıpırdamadı yani o kadar etkilenmiyorlar düşünün:)

insallah cok guzel gecer kuzum bende haftaya olucam kendini kasmazsan acimiyormus kasma sakin canim.zaten kisa suruyor sanirim guzel haberlerini bekliyiruz
Beni de çok korkuttular aciyor diye hissetmedim bile. Sanirim o biraz kemik yapısıyla alakali. Cati dar ise acigor değilse acımıyor. Kendimizi kasmamamiz lazim.ben bu muydu yani dedim yaptıktan sonra bende çok abartmistim

Yaa. Benimki kımıldadı o kadar sarsinca
Ben de yolda karnımın ağrısıyla çok üzüldüm ama sonra mantıklı düşününce bebek hareketlendikçe rahatladım biraz
Annelik işte geçen nst de haraket etmeyince aç bu çocuk dedi doktor şakasına ama sinir oldum ben aç değilim o da değil diye tersledim bir an :)
Lohusalıkta nasıl olacağız bakalım:)

Yeni başladı canım ilk defa oldu ama bebeğin kafası aşağıdaydı tersine dönmemiştir inşallah... Uyutmadı ağrı ya zombi gibiyim süt içtikten sonra sabaha karşı uykuya dalmışım biraz.

Kivi yapmıştır canım büyük ihtimalle asitli ya doktor bana da yatmadan meyve yeme hem gece şekerini düşürür hem asitli meyve ise reflü yapar dedi meyveyi erken saatlerde yoğurt içine katarak tüket dedi

Bilmiyordum canım bende internetten baktım mide yanması olanlar kivi, portakal türü meyveler yememeli yazıyor. Daha geç saatte yemem 3 tane bir de 1 bile değil . Kulağıma küpe olsun..

Ben sırt üstü yatınca nefes alamıyorum ki zaten bebeği de rahatt ettireyim gümbür gümbür nabız gelsin illa yan yatıcam. bacaklarımı zaten kapatamıyorum aralık kalması lazım

Bilmiyordum canım bende internetten baktım mide yanması olanlar kivi, portakal türü meyveler yememeli yazıyor. Daha geç saatte yemem 3 tane bir de 1 bile değil . Kulağıma küpe olsun..
Canım yatmadan iki üç saat önce su hariç yeme içme işlemini sonlandırınca anca rahat ettim ben, yoksa Khaleseenin ejderhaları gibiyim sabaha kadar. Anca bu yolla rahat ettim.

39 hf lık oluyor, ilki de sezeryandi evet Esentepe hast yapmıştım. Sen karar verdin mi hastanene?
iyi bekliyor o kadar doktorun..benimki yarın duruma göre muayene den sonra karar vericek..haftaya cuma 2 sinde almak istiyor..bende ayın 10 u olsun istiyorum..anlaşamadık :)) jimerde yapıcam dogumu orası belli sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…