2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hadi geçmiş olsun canım bebeğinde tez zamanda iyileşip yanına gelecek inşallah

Maşallah canım bebeğiniz hayırlı olsun benim dediğim oldu bak açılma var diye zorlanmadan yaptın doğumu
Suni sancı 10, 15 saatten sonra dayanılmaz hale geliyor senin açılman olduğu için okadar uzun sürmeyeceğini biliyordum ben.

Evet malesef o foto cekildiğinde inanılmaz kötüydüm görmedm bile bakmadım hangisini atmıslar kendimden vazgevmiştim sancıların arttıgı acılma ya ugrasırken cekti
Ben fotoyu gördüğüm anda renginin soluk olduğundan anladım zorlu geçtiğini..
Çok şükür sağ salim atlattınız canım önemli olan o
bebeğin için de üzülme o şimdi emin ellerde sen bol bol dinlen sütünü sağ 3 gün sonraya hazırla kendini geçecek bu günler

R rnp06 canım en kısa zamanda oğluna kavuşursun inşallah bir sürü hamile teyzesi var onun bu kadar hamile duasıyla hemencecik iyileşecek merak etme Sonrasında yazarsın sen de hikayeni şimdi dinlenmene bak güç toplaman lazım oğlusun için yanında olmasa da emin ellerde ufaklık buna şükür

Merak etme yalniz degilsin, guya 5-6 gunum kaldi en ufak dogum belirtim, sancim, acilmam yok Daha ne kadar bekliycez bakalim
Canim merak etme öyle diyen arkadaşımız bugun doguma gitti demekki biranlik bisey bu dogum belki yarin sende dogurursun suyum geldi sancim basladi ben gidiyorum dersin

Cok gecmis olsun canim bebeginde hayirli olsun hic canını sıkma en kisa zamanda toparlanir allahin izniyle ne olursa olsun normal dogum yaptin sonucta en zor olani basardın

Canım gözün Aydın

Masallah canim allah herkese boyle kolay dogumlar nasip etsin insallah pırt diye doğurmuşsun dedikleri bu olsa gerek bebegin hayirli olsun rabbim hayirli evlat etsin insallah

Merhaba herkese oncelikle kusura bakmayin buraya bakamadim dun Calismak zor ben birde gidip geliyorum otobus vs zorluyor artık
Canım kaç cm açıklıkla suni sancı aldın acaba
4cm aciklik vardı gerci dogum yapmissin bu cvp gecikti bende senin gibihizli dogurdum 11de yatisim yapildi 5te dogum yaptim ağrıyı 3ten sonra hissetmiştim ama fenaydi ve drum cok kesmişti o kismida zordu.
hayırlı olsun saglikla buyusun minik

Tamamen gitti gibi birşey sütüm kuzum gelmiyor

Buradayım hiç merak etme
Merak etme yalniz degilsin, guya 5-6 gunum kaldi en ufak dogum belirtim, sancim, acilmam yok Daha ne kadar bekliycez bakalim
Kızlar birbirimizi yalnız bırakmayalım. Biz doğurmayanlar kardeşliğiyiz. Kim önce doğurursa o ihanet etmiş olur. Bizim bebeklerimiz hep içeride kalacak.

Doğurmadıkça balatalar yanıyor bende, iyi değilim.

Kızlar tebrik ediyorum sizi
Rnp merak etme dualarım Mehmet Cinar ile. Hiç üzme kendini 3 gün sonra kucağında inşallah. Merak ettiğim tek bir şey var ama açılma yoktu ya nasıl başladı? Hiç yoktan mi başlatıldı açılma?

Gözünüz aydın kızlar, hayırlısıyla atlattınız. Darısı biz kalanların başına. R rnp06 Allah’ın izniyle bebeğine en kısa zamanda kavuşucaksın canım. Kendini strese sokma, sen bol bol sütünü sağmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…