- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Hadi geçmiş olsun canım bebeğinde tez zamanda iyileşip yanına gelecek inşallahSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Maşallah canım bebeğiniz hayırlı olsunBu arada doğum hikayemi anlatmazsam olmazsabah 9 da kontrolüm vardı doktorlardan muayene yaptı senin 5-6 cm açıklığın var hemen senin yatışını yapıcaz dedi tabi burda beni bilen biliyor hiç sancım yok hala bende bugün gideyim söz yarın sabah geri gelicem desemde doktor hiç beni dinlemedi hemen yatışım yapıldı ben ne oluyor derken hemen suni sancı verildi. Bu arada ben suni sancıdan çok korkuyordum ama hiç tahmin ettiğim gibi değildi çok çok hafif hissediyordum. Dr geldi açılmaya direk o baktı 2 saate yakın bi sürede 7 cm olmuş hemen beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı suyum patladıktan 1 saat gibi bi süre sonra ben sancıyı biraz daha yoğun hissetmeye başladım bu arada 7 cm açıklığı duyunca hemen epidural istedim ama hala ağrım yok ben güya uyanıklık yaptım şimdi ağrım yok ama ya ilerleyen zamanda olursa diye ki Allah tan yaptırmışım neyse suyum geldikten 1 saat sonra bende ağrı değil ama şiddetli büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ben kesin tuvalet yapıcam diye düşünürken annem ebeyi çağırdı ebe gelip kontrol ederken bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ben nerdeyse odada yanımda ebe doktor yokken çocuğu doğuruyormuşum beni hemen doğumhaneye aldılar abartmıyorum 2 dk içinde bebek doğdu 3 dk sonra eşi çıktı doktorum eve ve hemşireler ilk doğuma göre süperdin Nasıl başardın filan çok şaşırdılar Bu arada hiç yırtılmam olmadı ama dr beni o masaya çıkardığında 1 cm lik kesi atmış Allah tan hiç birşey hissetmedim oraya 4 dikiş atıldı oda çok zor olmadı. Bebekle bizi yaklaşık 12-15 dk içinde odaya getirdiler tüm işlemlerim bu kadar sürdü. Doğumdan çok korkuyordum Allah ım yardım etti çok iyi bir şekilde bitirdim darısı sizlere ben sıramı savdım
Ben fotoyu gördüğüm anda renginin soluk olduğundan anladım zorlu geçtiğini..Evet malesef o foto cekildiğinde inanılmaz kötüydüm görmedm bile bakmadım hangisini atmıslar kendimden vazgevmiştim sancıların arttıgı acılma ya ugrasırken cekti
Sancılar sıklaşmadan gelmezama suyun fil an gelirse alırlar doguma kesin
Saglikla kucagina al canik eninde sonunda hepimiz doguracagiz bu bebisleri şanslısın bebisine önce kavusuyorsunAy benim de pazartesi sezaryenim 06:30. Benim bir de ilk doğumum heyecandan deliricem
Canim merak etme öyle diyen arkadaşımız bugun doguma gitti demekki biranlik bisey bu dogum belki yarin sende dogurursun suyum geldi sancim basladi ben gidiyorum dersinMerak etme yalniz degilsin, guya 5-6 gunum kaldi en ufak dogum belirtim, sancim, acilmam yokDaha ne kadar bekliycez bakalim
Cok gecmis olsun canim bebeginde hayirli olsun hic canını sıkma en kisa zamanda toparlanir allahin izniyle ne olursa olsun normal dogum yaptin sonucta en zor olani basardınSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Canım gözün AydınGünaydındün sabah 07:45 te operasyona girdim, 08:07 de 2 kg 700 gr kızım dünyaya geldi iyi ki 14 gün erkene planlamışız çünkü her şekilde en geç bu sabah gelirmiş... sancılar 90 ile 100 arasındaydı ve çatımın çok dar olduğunu söyledi doktorum. spinal-epidüral kombin doğum yaptım. biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Tabii doğumun getirdiği yorucu ağrılar içinde bakalım zaman ne getirecek
bu arada doğum yapan bütün arkadaşlarıma hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlarıma da Rabbim yardım etsin acı, sızı yaşamadan en kolay şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
Masallah canim allah herkese boyle kolay dogumlar nasip etsin insallah pırt diye doğurmuşsun dedikleri bu olsa gerek bebegin hayirli olsun rabbim hayirli evlat etsin insallahBu arada doğum hikayemi anlatmazsam olmazsabah 9 da kontrolüm vardı doktorlardan muayene yaptı senin 5-6 cm açıklığın var hemen senin yatışını yapıcaz dedi tabi burda beni bilen biliyor hiç sancım yok hala bende bugün gideyim söz yarın sabah geri gelicem desemde doktor hiç beni dinlemedi hemen yatışım yapıldı ben ne oluyor derken hemen suni sancı verildi. Bu arada ben suni sancıdan çok korkuyordum ama hiç tahmin ettiğim gibi değildi çok çok hafif hissediyordum. Dr geldi açılmaya direk o baktı 2 saate yakın bi sürede 7 cm olmuş hemen beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı suyum patladıktan 1 saat gibi bi süre sonra ben sancıyı biraz daha yoğun hissetmeye başladım bu arada 7 cm açıklığı duyunca hemen epidural istedim ama hala ağrım yok ben güya uyanıklık yaptım şimdi ağrım yok ama ya ilerleyen zamanda olursa diye ki Allah tan yaptırmışım neyse suyum geldikten 1 saat sonra bende ağrı değil ama şiddetli büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ben kesin tuvalet yapıcam diye düşünürken annem ebeyi çağırdı ebe gelip kontrol ederken bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ben nerdeyse odada yanımda ebe doktor yokken çocuğu doğuruyormuşum beni hemen doğumhaneye aldılar abartmıyorum 2 dk içinde bebek doğdu 3 dk sonra eşi çıktı doktorum eve ve hemşireler ilk doğuma göre süperdin Nasıl başardın filan çok şaşırdılar Bu arada hiç yırtılmam olmadı ama dr beni o masaya çıkardığında 1 cm lik kesi atmış Allah tan hiç birşey hissetmedim oraya 4 dikiş atıldı oda çok zor olmadı. Bebekle bizi yaklaşık 12-15 dk içinde odaya getirdiler tüm işlemlerim bu kadar sürdü. Doğumdan çok korkuyordum Allah ım yardım etti çok iyi bir şekilde bitirdim darısı sizlere ben sıramı savdım
Calismak zor ben birde gidip geliyorum otobus vs zorluyor artıkBende çalsyrm evden dünde işyerine gittim hala yerime birini bulamadıkları için dedim devletten rapor parası alcam ama sizdede ayrıca mesai ücreti alcam hala evden uzaktan bağlanıp bordro yapıyorum ödemeler evraklar VS
4cm aciklik vardı gerci dogum yapmissin bu cvp gecikti bende senin gibihizli dogurdum 11de yatisim yapildi 5te dogum yaptim ağrıyı 3ten sonra hissetmiştim ama fenaydi ve drum cok kesmişti o kismida zordu.Canım kaç cm açıklıkla suni sancı aldın acaba
hayırlı olsun saglikla buyusun minikBu arada doğum hikayemi anlatmazsam olmazsabah 9 da kontrolüm vardı doktorlardan muayene yaptı senin 5-6 cm açıklığın var hemen senin yatışını yapıcaz dedi tabi burda beni bilen biliyor hiç sancım yok hala bende bugün gideyim söz yarın sabah geri gelicem desemde doktor hiç beni dinlemedi hemen yatışım yapıldı ben ne oluyor derken hemen suni sancı verildi. Bu arada ben suni sancıdan çok korkuyordum ama hiç tahmin ettiğim gibi değildi çok çok hafif hissediyordum. Dr geldi açılmaya direk o baktı 2 saate yakın bi sürede 7 cm olmuş hemen beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı suyum patladıktan 1 saat gibi bi süre sonra ben sancıyı biraz daha yoğun hissetmeye başladım bu arada 7 cm açıklığı duyunca hemen epidural istedim ama hala ağrım yok ben güya uyanıklık yaptım şimdi ağrım yok ama ya ilerleyen zamanda olursa diye ki Allah tan yaptırmışım neyse suyum geldikten 1 saat sonra bende ağrı değil ama şiddetli büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ben kesin tuvalet yapıcam diye düşünürken annem ebeyi çağırdı ebe gelip kontrol ederken bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ben nerdeyse odada yanımda ebe doktor yokken çocuğu doğuruyormuşum beni hemen doğumhaneye aldılar abartmıyorum 2 dk içinde bebek doğdu 3 dk sonra eşi çıktı doktorum eve ve hemşireler ilk doğuma göre süperdin Nasıl başardın filan çok şaşırdılar Bu arada hiç yırtılmam olmadı ama dr beni o masaya çıkardığında 1 cm lik kesi atmış Allah tan hiç birşey hissetmedim oraya 4 dikiş atıldı oda çok zor olmadı. Bebekle bizi yaklaşık 12-15 dk içinde odaya getirdiler tüm işlemlerim bu kadar sürdü. Doğumdan çok korkuyordum Allah ım yardım etti çok iyi bir şekilde bitirdim darısı sizlere ben sıramı savdım
İşr yaramıyor tamamen sütüm gitti gibi birşey canım göğüs pompası da olmadıCanim okuduklarima gore sicak dus iyi geliyormus goguslerine sicak su torbasi falan koy
Tamamen gitti gibi birşey sütüm kuzum gelmiyorPes etmeden sağ ve emzir canım emzirdikçe geliyor.. Hiç stres yapma kendine süt+ mama devam et benim de ilk başlarda 2,3 damla geliyordu 3. Günden sonra azar azar çoğaldı tam olarak yetmedi bebeğime ama emzirdim azda olsa anne sütünden faydalandı bebeğim
Hadi hayırlı haberler ver canim saglikla kavuşursun insallah bebegineDemiştiiim. İki saat once de ufak bi kan geldi. Sanirim geliyor beklenen... Heyecan fln yok suan sadece korku hissediyorum
Buradayım hiç merak etme
Kızlar birbirimizi yalnız bırakmayalım. Biz doğurmayanlar kardeşliğiyiz.Merak etme yalniz degilsin, guya 5-6 gunum kaldi en ufak dogum belirtim, sancim, acilmam yokDaha ne kadar bekliycez bakalim
En kısa zamanda gelir insallah canim stres yapma tecrubeli annelerin dediklerini yap süt arttırıcı bitki caylarindan icsenİşr yaramıyor tamamen sütüm gitti gibi birşey canım göğüs pompası da olmadı
Selam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Kızlar tebrik ediyorum siziSelam kızlar ben ancak girebildim bebeğim yanımdaayy bugün yaşadıklarım çok değişikti şu an tam olarak ne hissedeceğimi bile bilmiyorum hem çok mutluyum hemde nasıl ya hamilelik sürecim bitti mi diye inanamıyorum çok tuhafa duygular yani doğum yapanlar ne demek istediğimi anlamıştır
Selam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Gözünüz aydın kızlar, hayırlısıyla atlattınız. Darısı biz kalanların başına.Selam kızlar ben ancak girebildim bebeğim yanımdaayy bugün yaşadıklarım çok değişikti şu an tam olarak ne hissedeceğimi bile bilmiyorum hem çok mutluyum hemde nasıl ya hamilelik sürecim bitti mi diye inanamıyorum çok tuhafa duygular yani doğum yapanlar ne demek istediğimi anlamıştır
Sabırla bekliyorum canım gelsin diye bakalımEn kısa zamanda gelir insallah canim stres yapma tecrubeli annelerin dediklerini yap süt arttırıcı bitki caylarindan icsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?