Canım gözünaydın kendini üzme rabbim şifasını verir inşallahSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Rabbim sifa versin bebisine insallah en kısa zamanda yaninda olur bebegin uzme kendini süt uzuntu nedeniyle gelmez yada azalir falan Allah korusun bebeginin sana ihtiyaci var unutma cnmSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Her emzirmeden sonra sutun gelmesede sag bence. Durduk yere sut gitmez diyorlardıİşr yaramıyor tamamen sütüm gitti gibi birşey canım göğüs pompası da olmadı
Allah sağlıkla kavuştursun sizi en kısa zamanda inşallahSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah böyle bi doğum hikayesine kendi adıma çok ihtiyacım vardıBu arada doğum hikayemi anlatmazsam olmazsabah 9 da kontrolüm vardı doktorlardan muayene yaptı senin 5-6 cm açıklığın var hemen senin yatışını yapıcaz dedi tabi burda beni bilen biliyor hiç sancım yok hala bende bugün gideyim söz yarın sabah geri gelicem desemde doktor hiç beni dinlemedi hemen yatışım yapıldı ben ne oluyor derken hemen suni sancı verildi. Bu arada ben suni sancıdan çok korkuyordum ama hiç tahmin ettiğim gibi değildi çok çok hafif hissediyordum. Dr geldi açılmaya direk o baktı 2 saate yakın bi sürede 7 cm olmuş hemen beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı suyum patladıktan 1 saat gibi bi süre sonra ben sancıyı biraz daha yoğun hissetmeye başladım bu arada 7 cm açıklığı duyunca hemen epidural istedim ama hala ağrım yok ben güya uyanıklık yaptım şimdi ağrım yok ama ya ilerleyen zamanda olursa diye ki Allah tan yaptırmışım neyse suyum geldikten 1 saat sonra bende ağrı değil ama şiddetli büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ben kesin tuvalet yapıcam diye düşünürken annem ebeyi çağırdı ebe gelip kontrol ederken bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ben nerdeyse odada yanımda ebe doktor yokken çocuğu doğuruyormuşum beni hemen doğumhaneye aldılar abartmıyorum 2 dk içinde bebek doğdu 3 dk sonra eşi çıktı doktorum eve ve hemşireler ilk doğuma göre süperdin Nasıl başardın filan çok şaşırdılar Bu arada hiç yırtılmam olmadı ama dr beni o masaya çıkardığında 1 cm lik kesi atmış Allah tan hiç birşey hissetmedim oraya 4 dikiş atıldı oda çok zor olmadı. Bebekle bizi yaklaşık 12-15 dk içinde odaya getirdiler tüm işlemlerim bu kadar sürdü. Doğumdan çok korkuyordum Allah ım yardım etti çok iyi bir şekilde bitirdim darısı sizlere ben sıramı savdım
Evet o fotoyu zorla cekti sancını gittiği o 1 dk içindeBen fotoyu gördüğüm anda renginin soluk olduğundan anladım zorlu geçtiğini..
Çok şükür sağ salim atlattınız canım önemli olan o
bebeğin için de üzülme o şimdi emin ellerde sen bol bol dinlen sütünü sağ 3 gün sonraya hazırla kendini geçecek bu günler
Ağrım var biraz, bebiş uyum sağlamaya çalışıyor canımNasıl oldun canım bebiş nasıl?
Yaa bende diyorum üstümü açıyorum hep gece üşüttüm kendimi anlamadim heralde..papatya kaynattım buharına tuttum biraz iyi geldi ama yok şu an itibariyle uyandirdi uykudan yine nefes alamadıgımdanBen bugün uygulamada okudum bu haftalarda burun tıkanıklığı oluyormuş normalmiş sebebini unutmuşum bakayım dedim 38 olunca ben geçen haftada kalmış göremedim
Ay canim allah anali babali buyutsunSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Maşallah allah anali babali buyutsunBu arada doğum hikayemi anlatmazsam olmazsabah 9 da kontrolüm vardı doktorlardan muayene yaptı senin 5-6 cm açıklığın var hemen senin yatışını yapıcaz dedi tabi burda beni bilen biliyor hiç sancım yok hala bende bugün gideyim söz yarın sabah geri gelicem desemde doktor hiç beni dinlemedi hemen yatışım yapıldı ben ne oluyor derken hemen suni sancı verildi. Bu arada ben suni sancıdan çok korkuyordum ama hiç tahmin ettiğim gibi değildi çok çok hafif hissediyordum. Dr geldi açılmaya direk o baktı 2 saate yakın bi sürede 7 cm olmuş hemen beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı suyum patladıktan 1 saat gibi bi süre sonra ben sancıyı biraz daha yoğun hissetmeye başladım bu arada 7 cm açıklığı duyunca hemen epidural istedim ama hala ağrım yok ben güya uyanıklık yaptım şimdi ağrım yok ama ya ilerleyen zamanda olursa diye ki Allah tan yaptırmışım neyse suyum geldikten 1 saat sonra bende ağrı değil ama şiddetli büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ben kesin tuvalet yapıcam diye düşünürken annem ebeyi çağırdı ebe gelip kontrol ederken bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ben nerdeyse odada yanımda ebe doktor yokken çocuğu doğuruyormuşum beni hemen doğumhaneye aldılar abartmıyorum 2 dk içinde bebek doğdu 3 dk sonra eşi çıktı doktorum eve ve hemşireler ilk doğuma göre süperdin Nasıl başardın filan çok şaşırdılar Bu arada hiç yırtılmam olmadı ama dr beni o masaya çıkardığında 1 cm lik kesi atmış Allah tan hiç birşey hissetmedim oraya 4 dikiş atıldı oda çok zor olmadı. Bebekle bizi yaklaşık 12-15 dk içinde odaya getirdiler tüm işlemlerim bu kadar sürdü. Doğumdan çok korkuyordum Allah ım yardım etti çok iyi bir şekilde bitirdim darısı sizlere ben sıramı savdım
Ben deee. Doğumdan ne kadar önce regl ağrısı oluyor enter. Cidden çok merak ediyorum ne kadar var acaba yaİki gündür regl ağrısı çekiyorum ama çok düzensiz inşallah bi işe yarıyodur
Ne çirkini kızKız ne güzeli hayatımın en çirkin hali ve anıdır heralde o foto
MaşAllah size canım hayırlı olsunBu arada doğum hikayemi anlatmazsam olmazsabah 9 da kontrolüm vardı doktorlardan muayene yaptı senin 5-6 cm açıklığın var hemen senin yatışını yapıcaz dedi tabi burda beni bilen biliyor hiç sancım yok hala bende bugün gideyim söz yarın sabah geri gelicem desemde doktor hiç beni dinlemedi hemen yatışım yapıldı ben ne oluyor derken hemen suni sancı verildi. Bu arada ben suni sancıdan çok korkuyordum ama hiç tahmin ettiğim gibi değildi çok çok hafif hissediyordum. Dr geldi açılmaya direk o baktı 2 saate yakın bi sürede 7 cm olmuş hemen beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı suyum patladıktan 1 saat gibi bi süre sonra ben sancıyı biraz daha yoğun hissetmeye başladım bu arada 7 cm açıklığı duyunca hemen epidural istedim ama hala ağrım yok ben güya uyanıklık yaptım şimdi ağrım yok ama ya ilerleyen zamanda olursa diye ki Allah tan yaptırmışım neyse suyum geldikten 1 saat sonra bende ağrı değil ama şiddetli büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ben kesin tuvalet yapıcam diye düşünürken annem ebeyi çağırdı ebe gelip kontrol ederken bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ben nerdeyse odada yanımda ebe doktor yokken çocuğu doğuruyormuşum beni hemen doğumhaneye aldılar abartmıyorum 2 dk içinde bebek doğdu 3 dk sonra eşi çıktı doktorum eve ve hemşireler ilk doğuma göre süperdin Nasıl başardın filan çok şaşırdılar Bu arada hiç yırtılmam olmadı ama dr beni o masaya çıkardığında 1 cm lik kesi atmış Allah tan hiç birşey hissetmedim oraya 4 dikiş atıldı oda çok zor olmadı. Bebekle bizi yaklaşık 12-15 dk içinde odaya getirdiler tüm işlemlerim bu kadar sürdü. Doğumdan çok korkuyordum Allah ım yardım etti çok iyi bir şekilde bitirdim darısı sizlere ben sıramı savdım
Tşk ederim cnm valla hayatım hep mücadele ile gecti şükür bugunlere ben zaten kolay olmayacağını biliyordum ama neden vajinal dogum diye istedim bilmedim neyse buradaki kimseyi etkilemek istemiyorum herkeste süreç farklı ilerliyor çünkü aslında ebenin dediğine göre zorlu ve uzun ni dogum olmadı tabi onlar her çeşidini gördükleri içinBen deee. Doğumdan ne kadar önce regl ağrısı oluyor enter. Cidden çok merak ediyorum ne kadar var acaba ya
Ne çirkini kızMaşAllah çok güzelsin hele de mucizene kavuşmak için sancı çekerken çekilmiş dünyanın en güzel fotolarından. Çok geçmiş olsun canım zorlu olmuş biraz ama geçmiş gitmiş. Bebeğin şimdi emin ellerde 3 gün sonra iyileşip gelecek ve kavuşacaksınız o zaman hepsini unutacaksın. Sen bu süreçte dinlenmene bak doğumu atlattın hem de normal doğum yaptın. En zorunu başardın bebeğin de çok güçlü neler neler atlattınız koronayı bile. Bunu da atlatıp kavuşacaksınız 3 gün sonra
Açılmayı el ile başlattı canım önce parmaklarını soktu aslında 2 3 saate 7 8 cm acılma oldu acılma oldukça sancılar arttı bebeğin kafasını ortaya sokmaya çalıstım sağdaki leğen kemiğine yaslamış bizi o yüzden cok yordu yoksa çatım rahim agzı filan hersey cok uygunmus dogum için o kafayı ortaya getirip aşağı indirene kdr ugrastım baya en son işte acıklık tamamlanınca doguma indik ama benm ıkınma gücüm kalmadı tabi 1 2 ıkındım ama olmadı büyük tuvaletin gelmiş gibi hissediyorsun resmen yap yap diye ısrar ettiler ama bende o his olmadı olsaydı dhaa kolay olacaktı tabi cıkarmasıKızlar tebrik ediyorum sizi
Rnp merak etme dualarım Mehmet Cinar ile. Hiç üzme kendini 3 gün sonra kucağında inşallah. Merak ettiğim tek bir şey var ama açılma yoktu ya nasıl başladı? Hiç yoktan mi başlatıldı açılma?
Hormonlardanmis bazı gebelerde oluyormuş rijit ti sanırım ismi neyseki az kaldıay inanmıyorum benimde burnum tıkalinefes sıfır sabah bisi yok dedigin gibi aksam üstü tikanıyor hasta da degilim sebebini anlayana askolsun
Benim de 35 de bir olur regl. 5 gün gecikmede negatif çıktı baktım olmuyorum 10 gün gecti tekrar test yaptım pozitif çıktı doktor geç döllenme demişti hatta yeni oluşmuş demiştiAma 5 gün adet gecikmesinde yoktur dedi herkes ümidim pek yok inşallah dediğiniz gibidir
Kesinlikle öle su gelmesi önemli değil hatta en son su gelse daha cnkü benm ilk su geldiği için bu kdr zorlandım kendi sancılarımin gelmesini bekleyemedik su geldikten sonra dogumum olması şartmış cünküSuyun gelmesi önemli değil açılma önemli olan o da sende var hiç de hissetmiyosun maşAllahsu için bazen hemşireler bile patlatıyo keseyi ablamda hemşire patlatmış o çok önemli değil
Bizimkiler minik diye zamanında gelirler bence de olsun sağlıkla gelsinler de bekleriz bana da öyle diyorlar annem senin karnın hic inmemiş diyor daha çok var yaniBenimki de Bir hafta geri az daha büyüsünaynı 40 ı görürüm diyorum ama bakalım eşim 38 diyordu 1 ekim onunki tutmayacak da bakalım bana en erken 39 gibi geliyor ama artık her an herşey olabilir de benim de sabah çatı muayenesi var inşallah güzel haberler alırız Kızım da kanala girmedi daha bugün ağdaya gittim kuaför bile dedi bu hiç inmemiş diye sabah ola hayrola artık
Selam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Tebrikler kızlar zor olanı başardınız R rnp06 sağlıkla yavrucugunu da kucagınıza alırsınız inşallah herşey yolunda gider bizler dua ediyoruz herşey çok güzel olacakBu arada doğum hikayemi anlatmazsam olmazsabah 9 da kontrolüm vardı doktorlardan muayene yaptı senin 5-6 cm açıklığın var hemen senin yatışını yapıcaz dedi tabi burda beni bilen biliyor hiç sancım yok hala bende bugün gideyim söz yarın sabah geri gelicem desemde doktor hiç beni dinlemedi hemen yatışım yapıldı ben ne oluyor derken hemen suni sancı verildi. Bu arada ben suni sancıdan çok korkuyordum ama hiç tahmin ettiğim gibi değildi çok çok hafif hissediyordum. Dr geldi açılmaya direk o baktı 2 saate yakın bi sürede 7 cm olmuş hemen beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı suyum patladıktan 1 saat gibi bi süre sonra ben sancıyı biraz daha yoğun hissetmeye başladım bu arada 7 cm açıklığı duyunca hemen epidural istedim ama hala ağrım yok ben güya uyanıklık yaptım şimdi ağrım yok ama ya ilerleyen zamanda olursa diye ki Allah tan yaptırmışım neyse suyum geldikten 1 saat sonra bende ağrı değil ama şiddetli büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ben kesin tuvalet yapıcam diye düşünürken annem ebeyi çağırdı ebe gelip kontrol ederken bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ben nerdeyse odada yanımda ebe doktor yokken çocuğu doğuruyormuşum beni hemen doğumhaneye aldılar abartmıyorum 2 dk içinde bebek doğdu 3 dk sonra eşi çıktı doktorum eve ve hemşireler ilk doğuma göre süperdin Nasıl başardın filan çok şaşırdılar Bu arada hiç yırtılmam olmadı ama dr beni o masaya çıkardığında 1 cm lik kesi atmış Allah tan hiç birşey hissetmedim oraya 4 dikiş atıldı oda çok zor olmadı. Bebekle bizi yaklaşık 12-15 dk içinde odaya getirdiler tüm işlemlerim bu kadar sürdü. Doğumdan çok korkuyordum Allah ım yardım etti çok iyi bir şekilde bitirdim darısı sizlere ben sıramı savdım
Canım nasıl oldun bebiş kime benziyor abi ne tepki veriyorÇok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?