2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım gözünaydın kendini üzme rabbim şifasını verir inşallah

Rabbim sifa versin bebisine insallah en kısa zamanda yaninda olur bebegin uzme kendini süt uzuntu nedeniyle gelmez yada azalir falan Allah korusun bebeginin sana ihtiyaci var unutma cnm
İşr yaramıyor tamamen sütüm gitti gibi birşey canım göğüs pompası da olmadı
Her emzirmeden sonra sutun gelmesede sag bence. Durduk yere sut gitmez diyorlardı
Kolostum zaten az gelirmiş. Sagdigin makinaninda çekiş gücü önemli ilk günlerinde kolostumu cekemesi zor oluyor. Havluyu utuyle isitip goguslerine koy bol sivi tuket rabbim yardimcin olsun. Stres yapma ve her fırsatta uyu dinlen.

Allah sağlıkla kavuştursun sizi en kısa zamanda inşallah

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah böyle bi doğum hikayesine kendi adıma çok ihtiyacım vardı ben de açıklıkla geziyorum şu an Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah

Evet o fotoyu zorla cekti sancını gittiği o 1 dk içinde

Ben bugün uygulamada okudum bu haftalarda burun tıkanıklığı oluyormuş normalmiş sebebini unutmuşum bakayım dedim 38 olunca ben geçen haftada kalmış göremedim
Yaa bende diyorum üstümü açıyorum hep gece üşüttüm kendimi anlamadim heralde..papatya kaynattım buharına tuttum biraz iyi geldi ama yok şu an itibariyle uyandirdi uykudan yine nefes alamadıgımdan

@polya Ay canim allah anali babali buyutsun alirsin kucağina üzülme bebişin geldi ya dünyaya ne güzel

Son düzenleme:
Maşallah allah anali babali buyutsundarisi bizim başimiza inşallah sağlikla aliriz bebişleri kucağimiza

İki gündür regl ağrısı çekiyorum ama çok düzensiz inşallah bi işe yarıyodur
Ben deee. Doğumdan ne kadar önce regl ağrısı oluyor enter. Cidden çok merak ediyorum ne kadar var acaba ya
Kız ne güzeli hayatımın en çirkin hali ve anıdır heralde o foto
Ne çirkini kız MaşAllah çok güzelsin hele de mucizene kavuşmak için sancı çekerken çekilmiş dünyanın en güzel fotolarından. Çok geçmiş olsun canım zorlu olmuş biraz ama geçmiş gitmiş. Bebeğin şimdi emin ellerde 3 gün sonra iyileşip gelecek ve kavuşacaksınız o zaman hepsini unutacaksın. Sen bu süreçte dinlenmene bak doğumu atlattın hem de normal doğum yaptın. En zorunu başardın bebeğin de çok güçlü neler neler atlattınız koronayı bile. Bunu da atlatıp kavuşacaksınız 3 gün sonra

MaşAllah size canım hayırlı olsun

Tşk ederim cnm valla hayatım hep mücadele ile gecti şükür bugunlere ben zaten kolay olmayacağını biliyordum ama neden vajinal dogum diye istedim bilmedim neyse buradaki kimseyi etkilemek istemiyorum herkeste süreç farklı ilerliyor çünkü aslında ebenin dediğine göre zorlu ve uzun ni dogum olmadı tabi onlar her çeşidini gördükleri için beni dogum öncesi süreç biraz yordu işte fotodan da anlasıldıgı gibi

Açılmayı el ile başlattı canım önce parmaklarını soktu aslında 2 3 saate 7 8 cm acılma oldu acılma oldukça sancılar arttı bebeğin kafasını ortaya sokmaya çalıstım sağdaki leğen kemiğine yaslamış bizi o yüzden cok yordu yoksa çatım rahim agzı filan hersey cok uygunmus dogum için o kafayı ortaya getirip aşağı indirene kdr ugrastım baya en son işte acıklık tamamlanınca doguma indik ama benm ıkınma gücüm kalmadı tabi 1 2 ıkındım ama olmadı büyük tuvaletin gelmiş gibi hissediyorsun resmen yap yap diye ısrar ettiler ama bende o his olmadı olsaydı dhaa kolay olacaktı tabi cıkarması

Ama 5 gün adet gecikmesinde yoktur dedi herkes ümidim pek yok inşallah dediğiniz gibidir
Benim de 35 de bir olur regl. 5 gün gecikmede negatif çıktı baktım olmuyorum 10 gün gecti tekrar test yaptım pozitif çıktı doktor geç döllenme demişti hatta yeni oluşmuş demişti

Suyun gelmesi önemli değil açılma önemli olan o da sende var hiç de hissetmiyosun maşAllah su için bazen hemşireler bile patlatıyo keseyi ablamda hemşire patlatmış o çok önemli değil
Kesinlikle öle su gelmesi önemli değil hatta en son su gelse daha cnkü benm ilk su geldiği için bu kdr zorlandım kendi sancılarımin gelmesini bekleyemedik su geldikten sonra dogumum olması şartmış cünkü

Bizimkiler minik diye zamanında gelirler bence de olsun sağlıkla gelsinler de bekleriz bana da öyle diyorlar annem senin karnın hic inmemiş diyor daha çok var yani

Tebrikler kızlar zor olanı başardınız R rnp06 sağlıkla yavrucugunu da kucagınıza alırsınız inşallah herşey yolunda gider bizler dua ediyoruz herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…