Valla bizi korkuttun bileTşk ederim cnm valla hayatım hep mücadele ile gecti şükür bugunlere ben zaten kolay olmayacağını biliyordum ama neden vajinal dogum diye istedim bilmedim neyse buradaki kimseyi etkilemek istemiyorum herkeste süreç farklı ilerliyor çünkü aslında ebenin dediğine göre zorlu ve uzun ni dogum olmadı tabi onlar her çeşidini gördükleri içinbeni dogum öncesi süreç biraz yordu işte fotodan da anlasıldıgı gibi
Senin su geldikten sonra sancın çok yoktu dimi suyla beraber açılma ve sancının da olması gerekiyor işte yoksa zor oluyorKesinlikle öle su gelmesi önemli değil hatta en son su gelse daha cnkü benm ilk su geldiği için bu kdr zorlandım kendi sancılarımin gelmesini bekleyemedik su geldikten sonra dogumum olması şartmış cünkü
Ben de öyleyim tıkalı burun ile geziyorum alerji gibi hapşurıyorum daay inanmıyorum benimde burnum tıkalinefes sıfır sabah bisi yok dedigin gibi aksam üstü tikanıyor hasta da degilim sebebini anlayana askolsun
Canım gözün aydın en kısa zamanda Allah kavuştursun bebişinle inşallah sizi sen o gelene kadar kendine iyi bak gelince gönlünce doyarsın miniğine. Ankara memorailde mi yaptın doğumu bebeği neden başka hastaneye götürdüler orası tam teşekküllü diye biliyordum ben de orada yapacağım daSağol cnm inş artık ben kendi acılarımı düşünmüyorum su an zatenn
Hayırlı olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah erken davranmis bebisinHayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğumumuz 9 Ekimdi fakat biz 28 Eylülde kavuştuk prensesimle4 günlük olduk bile Rabbime şükürler olsun Darısı hepinizin başına inşallah
Kız sen kendi kendine nazar ediyosun bak diyim sancim geldi suyum geldi kahvaltimi edeyimde gideyim falan dedin hepimiz imrendik masallah nasil dirayetli bir kiz diye biz olsak panik olmustuk yinede cok şükür herkesin harci degil normal dogum canim bide bisey dicem benimde ilk dogumum olcak suan normal gözüküyor ikinmayi falan biliyormuydun özel bir teknigi falan var miTşk ederim cnm valla hayatım hep mücadele ile gecti şükür bugunlere ben zaten kolay olmayacağını biliyordum ama neden vajinal dogum diye istedim bilmedim neyse buradaki kimseyi etkilemek istemiyorum herkeste süreç farklı ilerliyor çünkü aslında ebenin dediğine göre zorlu ve uzun ni dogum olmadı tabi onlar her çeşidini gördükleri içinbeni dogum öncesi süreç biraz yordu işte fotodan da anlasıldıgı gibi
Bana çok benzettik canım, bebeklik resmime ama çok zayıf ve küçük zaman daha net belirleyecek hayırlısıylaCanım nasıl oldun bebiş kime benziyor abi ne tepki veriyor
Aynen hapşırma da var hamileligimin ilk başlarında çok çekmiştim aylarca boğaz ağrım da olmuştu burun tıkanıkligiyla beraber başa döndım sankiBen de öyleyim tıkalı burun ile geziyorum alerji gibi hapşurıyorum da
Şükür yaa her türlüsüne razıyım artık bitti sayılir napalım..Hormonlardanmis bazı gebelerde oluyormuş rijit ti sanırım ismi neyseki az kaldı
Canım öncelikle tebrik ederim. Normal doğumun kolay olmayacağını hepimiz biliyorduk. Şükür yine de sağ sağlim atlattın bak oğluşun da 3 gün sonra gelecek kucağına hiç üzülüp etkileme kendini :) hazırlan bebeğineSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Seni de tebrik ederim polyannacığım. Tam olarak böyle bir doğum istiyorum sipariş usülü olmuyor mu acabaSelam kızlar ben ancak girebildim bebeğim yanımdaayy bugün yaşadıklarım çok değişikti şu an tam olarak ne hissedeceğimi bile bilmiyorum hem çok mutluyum hemde nasıl ya hamilelik sürecim bitti mi diye inanamıyorum çok tuhafa duygular yani doğum yapanlar ne demek istediğimi anlamıştır
Ahahaha kıyamamKızlar birbirimizi yalnız bırakmayalım. Biz doğurmayanlar kardeşliğiyiz.Kim önce doğurursa o ihanet etmiş olur. Bizim bebeklerimiz hep içeride kalacak.
Doğurmadıkça balatalar yanıyor bende, iyi değilim.
Çok geçmiş olsun gözünüz Aydın sağlıcakla büyütün yavrunuzu tez zamanda göğsüne alıp emzirmek nasip olsun canımSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Selam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Selam kızlar ben ancak girebildim bebeğim yanımdaayy bugün yaşadıklarım çok değişikti şu an tam olarak ne hissedeceğimi bile bilmiyorum hem çok mutluyum hemde nasıl ya hamilelik sürecim bitti mi diye inanamıyorum çok tuhafa duygular yani doğum yapanlar ne demek istediğimi anlamıştır
Bana da at resim ltfenngünaydınnn bizim ayımız ekim geldi
R rnp06 zor bir süreç olmuş. İnş bebişine de sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın. sürecin uzaması yormuş miniği ama toparlar.
Polyannaolmakisterdim aferin kız pat diye bitirmişsin herşeyi darısı normal isteyen herkesin başına.
C Cikilop1 sütte en önemli şey pozitif olmak. geçen emzirme kampına katılmıştım online. 3tane önemli hormon var süt için ve hepsi olumlama ile çalışıyor. sana birazdan resim atacağım. diğeri telefonumdaydı. lütfen pozitif ol. senin sütün var sadece biraz yavaş artacak. onu hızlandırmak senin elinde
Bide bu dönemde insan hep tetikte burun tıkalı olunca gece ağız açık yatıyoruz o da boğaz ağrısı yapıyor insan korkuyor Allah korusunAynen hapşırma da var hamileligimin ilk başlarında çok çekmiştim aylarca boğaz ağrım da olmuştu burun tıkanıkligiyla beraber başa döndım sanki
Şu yazıyı biyerden hatırlıyorum sankiTşk ederim cnm valla hayatım hep mücadele ile gecti şükür bugunlere ben zaten kolay olmayacağını biliyordum ama neden vajinal dogum diye istedim bilmedim neyse buradaki kimseyi etkilemek istemiyorum herkeste süreç farklı ilerliyor çünkü aslında ebenin dediğine göre zorlu ve uzun ni dogum olmadı tabi onlar her çeşidini gördükleri içinbeni dogum öncesi süreç biraz yordu işte fotodan da anlasıldıgı gibi
Aynen canım her an gelebilir, be im çocuklar bi garip diyorum oğlan erken doğmuştu kız da ağırdan alıyorAz kalmış canım senin hoş belli olmuyor aniden geliyor bebişler buaralar
Ahh canım benim çok geçmiş olsun, inşallah bebeğin bi an önce yoğunbakımdan çıkar yanına gelir dualarımız sizinleSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Maşallah canım güle güle büyütün bebeğiniziSelam kızlar ben ancak girebildim bebeğim yanımdaayy bugün yaşadıklarım çok değişikti şu an tam olarak ne hissedeceğimi bile bilmiyorum hem çok mutluyum hemde nasıl ya hamilelik sürecim bitti mi diye inanamıyorum çok tuhafa duygular yani doğum yapanlar ne demek istediğimi anlamıştır
Yok canım çok güzel çıkmışsın, eşinle ikiniz çok sevimliydiniz benceEvet malesef o foto cekildiğinde inanılmaz kötüydüm görmedm bile bakmadım hangisini atmıslar kendimden vazgevmiştim sancıların arttıgı acılma ya ugrasırken cekti
Maşallah canım harika bir doğum yapmışsınBu arada doğum hikayemi anlatmazsam olmazsabah 9 da kontrolüm vardı doktorlardan muayene yaptı senin 5-6 cm açıklığın var hemen senin yatışını yapıcaz dedi tabi burda beni bilen biliyor hiç sancım yok hala bende bugün gideyim söz yarın sabah geri gelicem desemde doktor hiç beni dinlemedi hemen yatışım yapıldı ben ne oluyor derken hemen suni sancı verildi. Bu arada ben suni sancıdan çok korkuyordum ama hiç tahmin ettiğim gibi değildi çok çok hafif hissediyordum. Dr geldi açılmaya direk o baktı 2 saate yakın bi sürede 7 cm olmuş hemen beni doğumhaneye aldı suyumu patlattı suyum patladıktan 1 saat gibi bi süre sonra ben sancıyı biraz daha yoğun hissetmeye başladım bu arada 7 cm açıklığı duyunca hemen epidural istedim ama hala ağrım yok ben güya uyanıklık yaptım şimdi ağrım yok ama ya ilerleyen zamanda olursa diye ki Allah tan yaptırmışım neyse suyum geldikten 1 saat sonra bende ağrı değil ama şiddetli büyük tuvalet ihtiyacım geliyor ben kesin tuvalet yapıcam diye düşünürken annem ebeyi çağırdı ebe gelip kontrol ederken bebeğin kafasını görüyorum demesin mi ben nerdeyse odada yanımda ebe doktor yokken çocuğu doğuruyormuşum beni hemen doğumhaneye aldılar abartmıyorum 2 dk içinde bebek doğdu 3 dk sonra eşi çıktı doktorum eve ve hemşireler ilk doğuma göre süperdin Nasıl başardın filan çok şaşırdılar Bu arada hiç yırtılmam olmadı ama dr beni o masaya çıkardığında 1 cm lik kesi atmış Allah tan hiç birşey hissetmedim oraya 4 dikiş atıldı oda çok zor olmadı. Bebekle bizi yaklaşık 12-15 dk içinde odaya getirdiler tüm işlemlerim bu kadar sürdü. Doğumdan çok korkuyordum Allah ım yardım etti çok iyi bir şekilde bitirdim darısı sizlere ben sıramı savdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?