2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
günaydınnn bizim ayımız ekim geldi

R rnp06 zor bir süreç olmuş. İnş bebişine de sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın. sürecin uzaması yormuş miniği ama toparlar.

Polyannaolmakisterdim aferin kız pat diye bitirmişsin herşeyidarısı normal isteyen herkesin başına.

C Cikilop1 sütte en önemli şey pozitif olmak. geçen emzirme kampına katılmıştım online. 3tane önemli hormon var süt için ve hepsi olumlama ile çalışıyor. sana birazdan resim atacağım. diğeri telefonumdaydı. lütfen pozitif ol. senin sütün var sadece biraz yavaş artacak. onu hızlandırmak senin elinde

Valla bizi korkuttun bile ama dediğin gibi herkeste farklı. Ne doğumlar duyuyoruz canım seninki doğum öncesi yorucu geçmiş doğuma takatin kalmamış ondan ama herkeste de o kısım zor geçiyo zaten bebek aşağı indikten sonra kafası yerleşip çıktıktan sonra bitiyor her şey
Kesinlikle öle su gelmesi önemli değil hatta en son su gelse daha cnkü benm ilk su geldiği için bu kdr zorlandım kendi sancılarımin gelmesini bekleyemedik su geldikten sonra dogumum olması şartmış cünkü
Senin su geldikten sonra sancın çok yoktu dimi suyla beraber açılma ve sancının da olması gerekiyor işte yoksa zor oluyor

Sağol cnm inş artık ben kendi acılarımı düşünmüyorum su an zatenn
Canım gözün aydın en kısa zamanda Allah kavuştursun bebişinle inşallah sizi sen o gelene kadar kendine iyi bak gelince gönlünce doyarsın miniğine. Ankara memorailde mi yaptın doğumu bebeği neden başka hastaneye götürdüler orası tam teşekküllü diye biliyordum ben de orada yapacağım da

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğumumuz 9 Ekimdi fakat biz 28 Eylülde kavuştuk prensesimle 4 günlük olduk bile Rabbime şükürler olsun Darısı hepinizin başına inşallah
Hayırlı olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah erken davranmis bebisin

Kız sen kendi kendine nazar ediyosun bak diyim sancim geldi suyum geldi kahvaltimi edeyimde gideyim falan dedin hepimiz imrendik masallah nasil dirayetli bir kiz diye biz olsak panik olmustuk yinede cok şükür herkesin harci degil normal dogum canim bide bisey dicem benimde ilk dogumum olcak suan normal gözüküyor ikinmayi falan biliyormuydun özel bir teknigi falan var mi

Canım öncelikle tebrik ederim. Normal doğumun kolay olmayacağını hepimiz biliyorduk. Şükür yine de sağ sağlim atlattın bak oğluşun da 3 gün sonra gelecek kucağına hiç üzülüp etkileme kendini :) hazırlan bebeğine
Seni de tebrik ederim polyannacığım. Tam olarak böyle bir doğum istiyorum sipariş usülü olmuyor mu acaba

Ahahaha kıyamam ben umudu kestim zaten bundan sonraki hayatımı hamile olarak geçireceğim

Çok geçmiş olsun gözünüz Aydın sağlıcakla büyütün yavrunuzu tez zamanda göğsüne alıp emzirmek nasip olsun canım

Canim gecmis olsun zor bi dogum olmus ama en kolay unutulan agri dogum agrisiymis diyenlerin illa ki bi bildigi vardir bebisin dunyaya geldi ya cok sukur insallah en kisa zamanda cikip yanina gelecek dualarimiz sizinle

Canim tebrik ederim gule gule buyut insallah darisi bizim basimiza

Bana da at resim ltfenn

Aynen hapşırma da var hamileligimin ilk başlarında çok çekmiştim aylarca boğaz ağrım da olmuştu burun tıkanıkligiyla beraber başa döndım sanki
Bide bu dönemde insan hep tetikte burun tıkalı olunca gece ağız açık yatıyoruz o da boğaz ağrısı yapıyor insan korkuyor Allah korusun

Şu yazıyı biyerden hatırlıyorum sanki

Ahh canım benim çok geçmiş olsun, inşallah bebeğin bi an önce yoğunbakımdan çıkar yanına gelir dualarımız sizinle

Maşallah canım güle güle büyütün bebeğinizinasıldı doğum? Bebek ultrasonla uyumlu doğdu mu? Müsait zamanda detaylı anlatır mısın

Evet malesef o foto cekildiğinde inanılmaz kötüydüm görmedm bile bakmadım hangisini atmıslar kendimden vazgevmiştim sancıların arttıgı acılma ya ugrasırken cekti
Yok canım çok güzel çıkmışsın, eşinle ikiniz çok sevimliydiniz bence

Maşallah canım harika bir doğum yapmışsındarısı biz bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…