2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Herseyi unuturum da bunu asla

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğumumuz 9 Ekimdi fakat biz 28 Eylülde kavuştuk prensesimle 4 günlük olduk bile Rabbime şükürler olsun Darısı hepinizin başına inşallah
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah

Tşk ederim bu girmesi gereken cihaz özel hastanelerde yokmus sogutma işlemi yapılıyor yani 2 seviyeye kadar hersey var ama bu 3.seviueye giriyor devlet ve üniversite hastanelerinde varmıs burdan kendileri ayarlayıp götürdüler işte ama memorial güzel ben memnun kaldım ilgi alaka filan cok iyi

Aynen nazara inanıyorum artık ben dirayetli değilim aslında sogukkanlıyım panik olmam gercekten evimsüpürüp geldim hastaneye de ama bu dogum işi Baska bsy gercekten ıkınma işi derin nefes alıp tutuyorsun bırakmadan ıkınıyorsun bunu istiyorlar ama o an bagırıp telaşlanırsan onu yapmak zor oluyo sancı geldiği an yapmanı istiyorlar sancı demek bebeğin kendni çıkartmaya çalısması için baskı yapıyor olması demekmiş o an sen ıkınırsan işte oda cıkıs yolunu bulmaya çalısıyor

Anladım canım sevindim memnun kalmana ben de merak ediyordum nasıl diye bilgilendirmen için saol. Bebişin için en iyisi neyse onu yapsınlar tabi bir an önce kavuşmanız dileğiyle Allah a emanet olun

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğumumuz 9 Ekimdi fakat biz 28 Eylülde kavuştuk prensesimle 4 günlük olduk bile Rabbime şükürler olsun Darısı hepinizin başına inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelir yanına bebeğin sağlıkla buyusun insllah

Bana çok benzettik canım, bebeklik resmime ama çok zayıf ve küçük zaman daha net belirleyecek hayırlısıyla ben bugün çok daha iyiyim çok şükür
Gecmiş olsun cnm sanada kallabilşyormusun ayaga sezeryan da

Anladım canım sevindim memnun kalmana ben de merak ediyordum nasıl diye bilgilendirmen için saol. Bebişin için en iyisi neyse onu yapsınlar tabi bir an önce kavuşmanız dileğiyle Allah a emanet olun
Mesela Baska yerde olsa bize siz götürün hastaneye derlerdi soncta devlet hastanesi ama hersryi kendileri ayarladı valla sağolsun lar

Canim insallah cabucak iyi olacak bebisin Hastaneden memnun kalmana sevindim ben de memorial'de yapacagim, yani yapiyim artik mumkunse

R rnp06 hayırlı olsun En kısa zamanda inşallah bebeğine kavuşursun canını sakın sıkma, maşallah sana da bebeğine de
Ben spinal yapsaydım bir tek şu an çok iyi hissedecektim. Epidüral spinal yaptım diye ilk gece zor 2. Gece daha iyi geçti. Ayağa kalkıyorum ama ağrım eşlikçim

birşey soracağım epidurali nasıl verdiler belden mi damaryolundan mı? ben de ilkinde kombine sezeryan olmuştum. benimki damaryoluyla verildi ve ben hiç sorun yaşamadım. şimdi yine aynısını yapacak doktorum. sen öyle yazınca şaşırdım açıkcası

epidiral spinal ikisi bir arada neden.zor oldu ki sana normalde daha konforlu olması lazim kombin oldugu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…