Canim gecmis olsun zor bi dogum olmus ama en kolay unutulan agri dogum agrisiymis diyenlerin illa ki bi bildigi vardir bebisin dunyaya geldi ya cok sukur insallah en kisa zamanda cikip yanina gelecek dualarimiz sizinle
Canim tebrik ederim gule gule buyut insallah darisi bizim basimiza
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğumumuz 9 Ekimdi fakat biz 28 Eylülde kavuştuk prensesimle 4 günlük olduk bile Rabbime şükürler olsun Darısı hepinizin başına inşallah
Canım gözün aydın en kısa zamanda Allah kavuştursun bebişinle inşallah sizi sen o gelene kadar kendine iyi bak gelince gönlünce doyarsın miniğine. Ankara memorailde mi yaptın doğumu bebeği neden başka hastaneye götürdüler orası tam teşekküllü diye biliyordum ben de orada yapacağım da
Tşk ederim bu girmesi gereken cihaz özel hastanelerde yokmus sogutma işlemi yapılıyor yani 2 seviyeye kadar hersey var ama bu 3.seviueye giriyor devlet ve üniversite hastanelerinde varmıs burdan kendileri ayarlayıp götürdüler işte ama memorial güzel ben memnun kaldım ilgi alaka filan cok iyi
Kız sen kendi kendine nazar ediyosun bak diyim sancim geldi suyum geldi kahvaltimi edeyimde gideyim falan dedin hepimiz imrendik masallah nasil dirayetli bir kiz diye biz olsak panik olmustuk yinede cok şükür herkesin harci degil normal dogum canim bide bisey dicem benimde ilk dogumum olcak suan normal gözüküyor ikinmayi falan biliyormuydun özel bir teknigi falan var mi
Aynen nazara inanıyorum artık ben dirayetli değilim aslında sogukkanlıyım panik olmam gercekten evimsüpürüp geldim hastaneye de ama bu dogum işi Baska bsy gercekten ıkınma işi derin nefes alıp tutuyorsun bırakmadan ıkınıyorsun bunu istiyorlar ama o an bagırıp telaşlanırsan onu yapmak zor oluyo sancı geldiği an yapmanı istiyorlar sancı demek bebeğin kendni çıkartmaya çalısması için baskı yapıyor olması demekmiş o an sen ıkınırsan işte oda cıkıs yolunu bulmaya çalısıyor
Tşk ederim bu girmesi gereken cihaz özel hastanelerde yokmus sogutma işlemi yapılıyor yani 2 seviyeye kadar hersey var ama bu 3.seviueye giriyor devlet ve üniversite hastanelerinde varmıs burdan kendileri ayarlayıp götürdüler işte ama memorial güzel ben memnun kaldım ilgi alaka filan cok iyi
Anladım canım sevindim memnun kalmana ben de merak ediyordum nasıl diye bilgilendirmen için saol. Bebişin için en iyisi neyse onu yapsınlar tabi bir an önce kavuşmanız dileğiyle Allah a emanet olun
Yok canım unutuluyormuş, ben de ilk doğumda senin gibiydim asla unutmam, ( ki 1 sene aklımdan saniyesi çıkmadı) asla bir daha doğurmam diye.. ama unutuluyormuş bak buradayım ikinciyi normal doğumu bekliyorum hayırlısıyla
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğumumuz 9 Ekimdi fakat biz 28 Eylülde kavuştuk prensesimle 4 günlük olduk bile Rabbime şükürler olsun Darısı hepinizin başına inşallah
Selam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Anladım canım sevindim memnun kalmana ben de merak ediyordum nasıl diye bilgilendirmen için saol. Bebişin için en iyisi neyse onu yapsınlar tabi bir an önce kavuşmanız dileğiyle Allah a emanet olun
Rrnp06
hayırlı olsun En kısa zamanda inşallah bebeğine kavuşursun canını sakın sıkma, maşallah sana da bebeğine de
Ben spinal yapsaydım bir tek şu an çok iyi hissedecektim. Epidüral spinal yaptım diye ilk gece zor 2. Gece daha iyi geçti. Ayağa kalkıyorum ama ağrım eşlikçim
Rrnp06
hayırlı olsun ❤ En kısa zamanda inşallah bebeğine kavuşursun canını sakın sıkma, maşallah sana da bebeğine de ❤
Ben spinal yapsaydım bir tek şu an çok iyi hissedecektim. Epidüral spinal yaptım diye ilk gece zor 2. Gece daha iyi geçti. Ayağa kalkıyorum ama ağrım eşlikçim
birşey soracağım epidurali nasıl verdiler belden mi damaryolundan mı? ben de ilkinde kombine sezeryan olmuştum. benimki damaryoluyla verildi ve ben hiç sorun yaşamadım. şimdi yine aynısını yapacak doktorum. sen öyle yazınca şaşırdım açıkcası
Rrnp06
hayırlı olsun ❤ En kısa zamanda inşallah bebeğine kavuşursun canını sakın sıkma, maşallah sana da bebeğine de ❤
Benim de 35 de bir olur regl. 5 gün gecikmede negatif çıktı baktım olmuyorum 10 gün gecti tekrar test yaptım pozitif çıktı doktor geç döllenme demişti hatta yeni oluşmuş demişti